reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

kombinuje jak naniesc suwaczek:-)

ja nie mam bladego pojecia jak sie to robi hehe..

Teścik na nie.
Temperatura się utrzymuje powyżej 37.
Doktor powiedział, że narazie nic powiedzieć nie można, mam wizytę za dwa tygodnie.
Wszystkim starającym się rozchorowanym życzę zdrówka.
Powodzonka w przytulankach.
:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:

czyzbysmy mialy pierwszą szczesliwą? w koncu ktoras musi rozpoczac babyboom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dobra dziewczynki , mąż przyjechal..:-D uciekam na troszki sie poprzytulac :-D:-D:-D wpadne pozniej!!:tak::-)

hehe wreszcie sie doczekalas...WSZYSTKIEGO NAJLEPRZEGO POD TE URODZINKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

W.KROPECZKO...mam nadzieje,ze juz nie dlugo poczujesz sie znacznie lepiej,wrocisz w koncu do ukochanego i skonczy sie ta zla passa...!!!!!!!!!!!!!

reklama
sawi a czy Dr.Sarankiewicz robi monitoring cyklu w grodzisku? nie wiesz ile to kosztuje? i gdzie on przyjmuje

dr Sarankiewicz nie przyjmuje w Grodzisku....przyjmuje prywatnie w Podkowie Lesnej wizyta (o ile dobrze pamiętam 120zł z usg) chociaz mogłą sie zmienić.przyjmuje na nfz w Pruszkowie i nie ma kolejek tylko trzeba przyjechać na 14 i czekać a zazwyczaj każdego przyjmie...jeśli bardzo chcesz w grodzisku monitorować cykl to naprawdę polecam lekarza do którego ja chodzę dr Zabrotowicz wizyta na nfz a usg 80 zł. wrazie dlaszych pytań możesz pisac na gg 2988720
dodam że ten drugi lekarz pracuje w szpitalu na Karowej gdzie jest klinika niepłodności więc zawsze taki lekarz ma więcej możliwości

Ostatnia edycja:
Marzeni..wszstkiego najlepszego z okazji urodzinek twoich!!!
Duzo zdrowka i pieknej fasoleczki ktora juz niedlugo bedzie w twoim brzuszku:-)
Pomyslnosci w zyciu zawodowym !Niech zyje na 100 LAT:-)))))))

Babo

U mnie OK. Czekam na to, zeby @ nie przyszla. Nic mi nie jest, nic ni boli, mam pelno energii itd. Chyba gdybym zafasolkowala to cos tam by bylo.... No zobaczymy, ale nie sadze.

Mam nadzieje, ze lot w nastepnym tygodniu nie zaszkodzi potencjalnej fasolce.

A moj tak - jak czas przychodzi, to jak w zegarku:) Wie co mamy zrobic i tyle. Malo romantycznie, ale oboje to wiemy i sie z siebie smiejemy, ze to dziwne - ze czlowiek moze ie zachowywac jak reproduktor:) Jesli chodzi o timing przytulanek to w tym miesiacu byly dokladnie gdy powinny byc. 2,1 dzien przed i w dniu owu....

A jak tam u Ciebie przytulanki ?

reklama
Do góry