reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

a mam takie pytanie czy wysoki testosteron wpływa na rozregulowanie sie cyklu??

własnie byłam dzisiaj u gina i okazało sie ze mam podwyższony testosteron i niewiem wlasnie czy to to nie jest skutkiem problwmu zajscia w ciaze...bo przeciez ......faceci w ciaze nie zachodzą...

reklama
Spadam Laseczki.... Jestem wypluta jak koń po westernie... Mam dość tych pieprzonych telefonów. Jadę do koleżanki, może sobie humor poprawię:):)
Miłego dnia

niestety nic nie wiem dalej ale chyba wszystko powinno być jasne 2 negatywne testy choć dalej @ nie ma to pewnie znów jakieś rewelacje mam z cyklem i pora gina zmienić i wszystko w końcu uregulować, betę dzis zrobiłam tak dla spokoju własnego zeby sie nie łudzić w duchu bo to jednak taka nadzieja jest niestety w czlowieku. jutro będa wyniki a podejrzewam ze i @ sie zjawi.

a mam takie pytanie czy wysoki testosteron wpływa na rozregulowanie sie cyklu??

a ty Aga jutro teoretycznie testujesz tak?? jakie masz przeczucia??

Jakieś takie mam przeczucie, ze w ciąży jestem, ale to tylko takie przeczucie;-) Jutro powinnam dostac @ teoretycznie ale jeszcze testu chyba nie zrobie. Poczekam parę dni. Bo 28dniowe cykle mam od stycznia a wczesniaj miałam 30.

Babo mnie się wydaję, że nie będzie potrzeba Wam żadnej kliniki;-)
Zaniepokojona trzymam kciuki:-) pisz jak będziesz miała wyniki:-)

Jakieś takie mam przeczucie, ze w ciąży jestem, ale to tylko takie przeczucie;-) Jutro powinnam dostac @ teoretycznie ale jeszcze testu chyba nie zrobie. Poczekam parę dni. Bo 28dniowe cykle mam od stycznia a wczesniaj miałam 30.
pewnie że lepiej poczekać zeby był jak co wiarygodniejszy wynik
życzę żeby przeczucia sie spełniły i była fasolka

Czarnuszko ja właśnie tak sobie teraz pomyslałam o tym testosteronie bo ja dawniej miałam wysoki i moze teraz też jest zawyżony i moze stad te problemy z cyklem i zajsciem w ciaże trzeba sie tego dowiedzieć

Domelko napewno dam wam znać jaki wyszedł wynik

Coś jest w takich przeczuciach i ja też w to wierzę.;-)
Trzymam bardzo mocno kciuki za fasolkę.

cześć dziewczynki!
ja już dostałam plamień więc @@@ zbliża się niestety...kurcze a już miałam małą nadzieję....Mam takie brązowe upławy więc nie mam pewnie na co liczyć...:-( dziś 27dc....A tak właściwie to mam takie głupie pytanie... od kiedy zaczynacie liczyć 1 dc...od plamień czy od pierwszego dnia silnego krwawienia? bo ja mam ciągle z tym problem- czy dużo upławów ( nie do końca takich krwawych) to jeszcze stary cykl czy już nowy???

reklama
to koniecznie na USG i wyleczyc wszystko i starać sie dalej oby wszystko dobrze poszło

mam nadzieję że to nic groźnego i szybko się wyleczę. Tylko już mi nie starcza sił na staranie... myślenie czy @ przyjdzie czy nie, jak nie ma to ciągłe testy, rozmyślania czy to ciąża czy stres. Zamiast cieszyć się z każdej chwili życia towarzyszy ciągłe myślenie o dziecku, owulacji, liczenie dni płodnych i przytulanki w te dni. Nie chcę żeby dziecko stało się moją obsesją, chcę go ale nie ma siłę i za cenę spokoju. Bo nie tylko dziecko da mi szczęście.

Do góry