reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

to ja sie szykuje i jadę na rozmowe i robie tą betkę będę pewna i pójdę do gina zeby mi tą @ wywołał albo coś bo jakieś rekordy długości cyklu bije

reklama
DLA HANKI PIOSENKA Z TAŃCEM POŁĄCZONA:
PIĘĆDZIESIĄT LAT PIĘĆDZIESIĄT LAT NIECH ŻYJE ŻYJE NAM:-D:-D

Żartowałam;-)

Haniu, spełnienia wszystkich marzeń a przede wszystkim tego najważniejszego!!! jesteś świetną Babką i tak trzymaj!!!!

Witam babeczki kochane
Piękny dziś dzień, dobrze,że mam wolne. Jak M wróci to wyciągnę go na rower! Ciągle jeszcze mam ochotę się odchudzać. To już 3 dzień, jak na mnie to niezły wynik:-D

Karola Faktycznie oddawanie plemniczków w centrum warszawy może być swego rodzaju ekshibicjonizmem, ale chyba macie tam jakieś ustronne miejsca? Jak M się wstydzi to nie musisz przy tym być! A soją drogą to nie jest sprawiedliwe! Faceci wstydzą się oddać nasienie a my musimy leżeć w czasie porodu kilka godzin z nogami w górze. Przychodzi milion osób, każda tam sobie patrzy i wkłada łapska. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Eve chyba uspokoiłaś się po tej wizycie u lekarza? Ja się na tym nie znam, ale chyba jest dobrze?

Witam sie z ranka!!
dziękuje wam dziewczyny za wsparcie dzisiaj już mi trochę lepiej wypłakaław wszystkie żale.
Dziś jest mój 40 dc a@ jak nie było tak nie ma:confused2:
życze wam wszystkim miłego dnia
trzymajcie za mnie kciuki bo mam dzis rozmowe o prace!!

Trzymamy kciuki, daj znać jak poszło. Oby nie pytała cię ile mąż i rodzice zarabiają;-)

zastanawiam sie nad betką bo będe dziś w tej przychodni co robią i nie wiem czy sobie nie zrobie bo chcę już mieć pewnosć ze to nie fasolka a tak to mi w głowie siedzi że może jednak a jak zrobę betę to pewnie zaraz @ przyjdzie i zacznie sie nowy cykl i nowe staranka bo te 40 dni to już bardzo dużo

Ja bym zrobiła. Będziesz w końcu wiedziała na czym stoisz. Bo @ może jeszcze kilka dni nie przyjść i ciągle będziesz się stresować. Oczywiście życzę fasolki:tak:

Hanka stara ruro STO LAT!

Witam babeczki kochane
Piękny dziś dzień, dobrze,że mam wolne. Jak M wróci to wyciągnę go na rower! Ciągle jeszcze mam ochotę się odchudzać. To już 3 dzień, jak na mnie to niezły wynik:-D
Eve chyba uspokoiłaś się po tej wizycie u lekarza? Ja się na tym nie znam, ale chyba jest dobrze?
wiesz juz wczoraj po poludniu zaczelo mi odpuszczac robilam sobie sama opieprz ze sie nad soba uzalam - pomoglo! :-D:-D:-D:-D:-D a tak na serio to widac te leki ktore bralam tez sa gitus glancus a teraz mam je brac 3 x dziennie wiec juz w ogole moja psycha nie ma sie do czego przyczepic! :-)
a pro po odchudzania przez ten stres to i ja juz 1kg zgubilam! :laugh2: takie mały + tego stresu!

WITAM KOCHANE:-)
Witam sie z ranka!!
dziękuje wam dziewczyny za wsparcie dzisiaj już mi trochę lepiej wypłakaław wszystkie żale.
Dziś jest mój 40 dc a@ jak nie było tak nie ma:confused2:
życze wam wszystkim miłego dnia

kcuki trzymam:tak:i idz na betke będziesz spokojniejsza:tak:a jak tam już z M się ułożyło;-)

uwaga !! uwaga!! dzisiaj nasz Hanka ma urodziny , i to chyba 30-ste także piekny okrągły wiek!!! a więc....

STO LAT!WSZYSTKIEGO NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJLEPSZEGO!:-):-):-)

No a do mnie dzisiaj siostrzyczki przyjeżdzają tak o 11.00 co do was zajże tak po południu:tak:

Witajcie:-):-)
Hallo kochane moje:-)
Dwa dni sie opoznia.@..robilam test negatywny:-(
Przytulam

no dokladnie , humorek poprawiony!!:-D a o to fotki :-)
Piękne a ja jeszcze szukam swoich ;-);-)

A ja chipsy wpie.przam.....Cala pake
Też bym zjadła :baffled:

Bylam u endokrynolog.Balam sie,ze wyniki sa zle,ale okazalo sie,ze moze byc i mam zostac przy tej samej dawce lekow,ale......
rozmawialam o planowaniu dziecka,powiedziala,ze mozemy wreszcie sie zaczac starac(to jest pozytyw),bo wyniki sie ustabilizowaly,ale z moja choroba bedzie trudno zaciazyc :-:)-(i zebym sie nie spodziewala,ze bedzie tak hop siup.
Dobrze, że wyniki się poprawiły. Główka do góry uda się :tak::tak:

Trzymam

ja wczoraj nasiedzialam sie u kardiolog 3 godziny!!!!!!! ale warto wiec czekalam ...
Trzymaj się skarbie ;-);-)

to ja sie szykuje i jadę na rozmowe i robie tą betkę będę pewna i pójdę do gina zeby mi tą @ wywołał albo coś bo jakieś rekordy długości cyklu bije
Koniecznie daj znać.

reklama
Haniu wszystkiego czego pragniesz, czego szukasz oraz o czym marzysz. Wielu pięknych chwil, dni, miesięcy i lat. Bukietu kwiatów co dzień, miłego słowa co chwilę oraz szczęścia przez cały czas.
tort.jpg

I torcik :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry