reklama
Zajączek81
Fanka BB :)
DLA HANKI PIOSENKA Z TAŃCEM POŁĄCZONA:
PIĘĆDZIESIĄT LAT PIĘĆDZIESIĄT LAT NIECH ŻYJE ŻYJE NAM
Żartowałam;-)
Haniu, spełnienia wszystkich marzeń a przede wszystkim tego najważniejszego!!! jesteś świetną Babką i tak trzymaj!!!!
PIĘĆDZIESIĄT LAT PIĘĆDZIESIĄT LAT NIECH ŻYJE ŻYJE NAM
Żartowałam;-)
Haniu, spełnienia wszystkich marzeń a przede wszystkim tego najważniejszego!!! jesteś świetną Babką i tak trzymaj!!!!
Loree
Witam babeczki kochane
Piękny dziś dzień, dobrze,że mam wolne. Jak M wróci to wyciągnę go na rower! Ciągle jeszcze mam ochotę się odchudzać. To już 3 dzień, jak na mnie to niezły wynik
Karola Faktycznie oddawanie plemniczków w centrum warszawy może być swego rodzaju ekshibicjonizmem, ale chyba macie tam jakieś ustronne miejsca? Jak M się wstydzi to nie musisz przy tym być! A soją drogą to nie jest sprawiedliwe! Faceci wstydzą się oddać nasienie a my musimy leżeć w czasie porodu kilka godzin z nogami w górze. Przychodzi milion osób, każda tam sobie patrzy i wkłada łapska.
Eve chyba uspokoiłaś się po tej wizycie u lekarza? Ja się na tym nie znam, ale chyba jest dobrze?
Trzymamy kciuki, daj znać jak poszło. Oby nie pytała cię ile mąż i rodzice zarabiają;-)
Ja bym zrobiła. Będziesz w końcu wiedziała na czym stoisz. Bo @ może jeszcze kilka dni nie przyjść i ciągle będziesz się stresować. Oczywiście życzę fasolki
Hanka stara ruro STO LAT!
Piękny dziś dzień, dobrze,że mam wolne. Jak M wróci to wyciągnę go na rower! Ciągle jeszcze mam ochotę się odchudzać. To już 3 dzień, jak na mnie to niezły wynik
Karola Faktycznie oddawanie plemniczków w centrum warszawy może być swego rodzaju ekshibicjonizmem, ale chyba macie tam jakieś ustronne miejsca? Jak M się wstydzi to nie musisz przy tym być! A soją drogą to nie jest sprawiedliwe! Faceci wstydzą się oddać nasienie a my musimy leżeć w czasie porodu kilka godzin z nogami w górze. Przychodzi milion osób, każda tam sobie patrzy i wkłada łapska.
Eve chyba uspokoiłaś się po tej wizycie u lekarza? Ja się na tym nie znam, ale chyba jest dobrze?
Witam sie z ranka!!
dziękuje wam dziewczyny za wsparcie dzisiaj już mi trochę lepiej wypłakaław wszystkie żale.
Dziś jest mój 40 dc a@ jak nie było tak nie ma
życze wam wszystkim miłego dnia
trzymajcie za mnie kciuki bo mam dzis rozmowe o prace!!
Trzymamy kciuki, daj znać jak poszło. Oby nie pytała cię ile mąż i rodzice zarabiają;-)
zastanawiam sie nad betką bo będe dziś w tej przychodni co robią i nie wiem czy sobie nie zrobie bo chcę już mieć pewnosć ze to nie fasolka a tak to mi w głowie siedzi że może jednak a jak zrobę betę to pewnie zaraz @ przyjdzie i zacznie sie nowy cykl i nowe staranka bo te 40 dni to już bardzo dużo
Ja bym zrobiła. Będziesz w końcu wiedziała na czym stoisz. Bo @ może jeszcze kilka dni nie przyjść i ciągle będziesz się stresować. Oczywiście życzę fasolki
Hanka stara ruro STO LAT!
Zajączek81
No właśnie i bedziesz juz wszystko miała jasne.. będziecie mogli się szybciej zacząć starać:-) O drugą fasolke albo o wózek i pieluszkito ja sie szykuje i jadę na rozmowe i robie tą betkę będę pewna i pójdę do gina zeby mi tą @ wywołał albo coś bo jakieś rekordy długości cyklu bije
Eve84
2 lata przerwy.....
wiesz juz wczoraj po poludniu zaczelo mi odpuszczac robilam sobie sama opieprz ze sie nad soba uzalam - pomoglo! a tak na serio to widac te leki ktore bralam tez sa gitus glancus a teraz mam je brac 3 x dziennie wiec juz w ogole moja psycha nie ma sie do czego przyczepic! :-)Witam babeczki kochane
a pro po odchudzania przez ten stres to i ja juz 1kg zgubilam! takie mały + tego stresu!
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Zajaczku
Nigdy nie mialam takich rozjazdow. 1sz raz tak mam
Marzenixxx
Spoko
Nigdy nie mialam takich rozjazdow. 1sz raz tak mam
Marzenixxx
Spoko
P
patrysia*
Gość
WITAM KOCHANE:-)
kcuki trzymami idz na betke będziesz spokojniejszaa jak tam już z M się ułożyło;-)
STO LAT!WSZYSTKIEGO NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJLEPSZEGO!:-):-):-)
No a do mnie dzisiaj siostrzyczki przyjeżdzają tak o 11.00 co do was zajże tak po południu
Witam sie z ranka!!
dziękuje wam dziewczyny za wsparcie dzisiaj już mi trochę lepiej wypłakaław wszystkie żale.
Dziś jest mój 40 dc a@ jak nie było tak nie ma
życze wam wszystkim miłego dnia
trzymajcie za mnie kciuki bo mam dzis rozmowe o prace!!
kcuki trzymami idz na betke będziesz spokojniejszaa jak tam już z M się ułożyło;-)
uwaga !! uwaga!! dzisiaj nasz Hanka ma urodziny , i to chyba 30-ste także piekny okrągły wiek!!! a więc....
STO LAT!WSZYSTKIEGO NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJLEPSZEGO!:-):-):-)
No a do mnie dzisiaj siostrzyczki przyjeżdzają tak o 11.00 co do was zajże tak po południu
kinguś
Nie poddam się
Witajcie:-):-)
PrzytulamHallo kochane moje:-)
Dwa dni sie opoznia.@..robilam test negatywny:-(
Piękne a ja jeszcze szukam swoich ;-);-)no dokladnie , humorek poprawiony!! a o to fotki :-)
Też bym zjadłaA ja chipsy wpie.przam.....Cala pake
Dobrze, że wyniki się poprawiły. Główka do góry uda sięBylam u endokrynolog.Balam sie,ze wyniki sa zle,ale okazalo sie,ze moze byc i mam zostac przy tej samej dawce lekow,ale......
rozmawialam o planowaniu dziecka,powiedziala,ze mozemy wreszcie sie zaczac starac(to jest pozytyw),bo wyniki sie ustabilizowaly,ale z moja choroba bedzie trudno zaciazyc :--(i zebym sie nie spodziewala,ze bedzie tak hop siup.
Trzymamtrzymajcie za mnie kciuki bo mam dzis rozmowe o prace!!
Trzymaj się skarbie ;-);-)ja wczoraj nasiedzialam sie u kardiolog 3 godziny!!!!!!! ale warto wiec czekalam ...
Koniecznie daj znać.to ja sie szykuje i jadę na rozmowe i robie tą betkę będę pewna i pójdę do gina zeby mi tą @ wywołał albo coś bo jakieś rekordy długości cyklu bije
reklama
kinguś
Nie poddam się
Haniu wszystkiego czego pragniesz, czego szukasz oraz o czym marzysz. Wielu pięknych chwil, dni, miesięcy i lat. Bukietu kwiatów co dzień, miłego słowa co chwilę oraz szczęścia przez cały czas.
I torcik
I torcik
Podziel się: