Cześć Jarzębinki:-)
Jak tam samopoczucie?? W ogóle - kocham was - tylko 5 stron
Halo lesne dziobaki
Co slychowac ? U mnie sie @ zjawila w 26 dc...w zeszlym miesiacu bylo 37dc....rozjazd na maksa
Lolitko, zawsze masz rozjazdy takie duże???
ja jestem, spiewalam sobie
a teraz sie czekolada obzeram
A ja chipsy wpie.przam.....Cala pake
No nieee..... ładnie, a tu człowiek sobie odmawia...
A tak swoją drogą. Widziałam się wczoraj z przyjaciółka. Jak ja zobaczyłam - zdębiałam. Zawsze była pulchna a teraz wygląda jak ja (;-)). M=ówi że niby wagowo nie schudła duzo, ale po ubraniach rozmiar w dół. Nie ćwiczy tylko wykluczyła węglowodany... I już...Zapomniałam spytać jak długo tak robi, ale widziałam ją z jakoś 2/3 miesiące temu to nic na to nie wskazywało (jeszce wpierdzielałyśmy ciastka). Zastanawiam się czy nie zawziąć się i nie robic tak samo. Przynajmniej jak M. nie ma... ale jak tak lubię ziemniaki:-)... Fakt że teraz sezon na warzywka się zaczął i nie są takie drogie...
Witam się po przerwie:-)
mam 200 chyba stron do nadrobienia, wybaczcie, ale nie dam rady tego przeczytac...nie mam kiedy, choc bardzo chcialabym:-)
Kto sie pochwali jakas fasolka???? Na pewno cosik sie wyklulo jak mnie nie bylo, prawda???
Dziewczyny-wczoraj moj m zrobil badania, mam chyba nienalepsze parametry---jesli sie na tym znacie napiszcie co wy na to??? wiem, ze wiele z was spotkalo sie z wynikami bo meżowie sie badali...u nas jest za mala ruchliwosci czesc wiekszosc ma nieprawidlowa budowe, a dokladnie pisze tak:
pozdrawiam wszystkie malpeczki kochane!!! i tesknie bardzo za wami!!!!
Kropeczko!!!! Wracaj tu do mnie!!!! Wpadasz wtedy kiedy mnie nie ma na BB. Zamknę się w sobie i pójdę w cały świat...
Jak się czujesz, jak mama, gdzie jesteś kiedy wracasz????
Odnośnie męża.... przykro mi strasznie:-( Jak on to znósł?? Ja tez się boje o swojego. Ma już 35 lat... Jak zrobie badania i będzie wszystko dobrze (mam nadzieję) to bedzie musiała ię też przebadać....
My tez za tobą tęsknimy!!! Buziole:-)
karola.de a nie mozesz zbadac nasienia inaczej?? ja nie wiem gdie wy chodzicie ale u mnie np gin powiedzial ze jak bede chciala zrobic badanie nasienia to mam kupic kubeczek w aptece rano z malza wycisnąć ile sie da , pojemniczek wsadzic miedzy cycki, bo tam najlepiej utrzymaja temperature i biegusiem do niego z tym na badanko
moj malz jest bardzo zadowolony i chetny do wspolpracy
No nie mogę... Zboczuchy do kwadratu...ale swoją droga mojemu taka zabawa mogłaby się spodobać
A wręcz jestem pewna;-) Tylko niekoniecznie w centrum miasta. My musimy jechać z T.M. do łodzi na jego badania:-(
O ja też muszę uciekać.Bo owulkę ma się raz w miesiącu i na teście są dwie krechy:-)
mam nadzieje że wykorzystałaś go na maxa
dobrej nocy Patusiu!!
ja też już uciekam wypłakać sie w poduszke!!
Zaniepokojona!!! Do raportu!! Mów tu szybko Kochanie, czy coś się zmieniło, bo mi już kciuki bieleją:-) Nie smutaj się...
ja po ostatnich staraniach na tydzień przed testowaniem byłam spięta, zdenerwowana i nieprzyjemna (ze stresu), M nie odczytał sygnałów a u mnie stres rósł
, ja w końcu nie wytrzymałam i wieczorem rozryczałam się bo test (beta) wykazał <1 no i tak ryczałam przez 90 minut.... jemu w rękaw, baaaaardzo to uzdrowiło relacje między nami, on nie do końca zdawał sobie sprawę jak to WAŻNE było dla mnie....
patrzył na mnie jakbym z księżyca spadła a rozmawialiśmy wcześniej o tym kilka razy
oni są jednak z Marsa, nie do końca rozumieją co się do nich mówi....
ja tez zawsze byłam dzielna przed M. do bólu, bo widziałam jak on cierpi, jak sie martwi i tak na prawdę nie rozumie dlaczego. Dla niego to było wszystko takie proste - rach ciach i dziecko jest. teraz już wie że nie zawsze jest tak szybko. Dlatego jak przychodziła@ to robiłam uśmiech do złej gry i udawałam że choc ja się nie martwię. Ale raz nie dałam rady... Mieli porzyjść goście a ja ryczałam nad sałatką. M. sprzątał (kochany facet;-)). Jak zadzwonił telefon odebrałam to dopiero zauważył ze coś nie tak. i wtedy powiedziałm o co chodzi i tez się uryczałam mu w rękaw aż mi ulżyło... tylko że teraz nie bede go miała przy sobie jak @ przyjdzie :-
-(
no hej dziewczyny - ja znow po nocy zamiast spac to BB czytam... jutro sie ustosunkuje do waszych postow
Teraz chcialam tylko powiedziec ze @ dalej nie ma wiec udalo mi sie zrobic te badania z wymazu z szyjki i prolaktyne - no i prolaktyna wynosi 12,6 gdzie nrma jest 2-25 czyli mam wynik ksiazjowy...teraz ide spac bo ograniczam kawe i juz mi oczy same zasypiaja
Rzeczywiście zakaś zagwozdka u Ciebie... Mam nadzieję że wyniko bedą dobre jednak. ..
Witam sie jeszcze raz i miłego dnia życze