reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Marzenixxx
Ale na tym wykresie nie ma opadajacej tempki....jest powyzej coverline kochania

Hania
Buziaki w dniu urodzinek. 30cha piekny wiek

reklama
Cześć Jarzębinki:-)
Jak tam samopoczucie?? W ogóle - kocham was - tylko 5 stron:-D
Halo lesne dziobaki
Co slychowac ? U mnie sie @ zjawila w 26 dc...w zeszlym miesiacu bylo 37dc....rozjazd na maksa
Lolitko, zawsze masz rozjazdy takie duże???
ja jestem, spiewalam sobie :-D
a teraz sie czekolada obzeram:laugh2:

A ja chipsy wpie.przam.....Cala pake
No nieee..... ładnie, a tu człowiek sobie odmawia...:baffled::baffled:
A tak swoją drogą. Widziałam się wczoraj z przyjaciółka. Jak ja zobaczyłam - zdębiałam. Zawsze była pulchna a teraz wygląda jak ja (;-)). M=ówi że niby wagowo nie schudła duzo, ale po ubraniach rozmiar w dół. Nie ćwiczy tylko wykluczyła węglowodany... I już...Zapomniałam spytać jak długo tak robi, ale widziałam ją z jakoś 2/3 miesiące temu to nic na to nie wskazywało (jeszce wpierdzielałyśmy ciastka). Zastanawiam się czy nie zawziąć się i nie robic tak samo. Przynajmniej jak M. nie ma... ale jak tak lubię ziemniaki:-)... Fakt że teraz sezon na warzywka się zaczął i nie są takie drogie...
Witam się po przerwie:-)
mam 200 chyba stron do nadrobienia, wybaczcie, ale nie dam rady tego przeczytac...nie mam kiedy, choc bardzo chcialabym:-)
Kto sie pochwali jakas fasolka???? Na pewno cosik sie wyklulo jak mnie nie bylo, prawda???
Dziewczyny-wczoraj moj m zrobil badania, mam chyba nienalepsze parametry---jesli sie na tym znacie napiszcie co wy na to??? wiem, ze wiele z was spotkalo sie z wynikami bo meżowie sie badali...u nas jest za mala ruchliwosci czesc wiekszosc ma nieprawidlowa budowe, a dokladnie pisze tak:
pozdrawiam wszystkie malpeczki kochane!!! i tesknie bardzo za wami!!!!
Kropeczko!!!! Wracaj tu do mnie!!!! Wpadasz wtedy kiedy mnie nie ma na BB. Zamknę się w sobie i pójdę w cały świat...
Jak się czujesz, jak mama, gdzie jesteś kiedy wracasz????
Odnośnie męża.... przykro mi strasznie:-( Jak on to znósł?? Ja tez się boje o swojego. Ma już 35 lat... Jak zrobie badania i będzie wszystko dobrze (mam nadzieję) to bedzie musiała ię też przebadać....
My tez za tobą tęsknimy!!! Buziole:-)
karola.de a nie mozesz zbadac nasienia inaczej?? ja nie wiem gdie wy chodzicie ale u mnie np gin powiedzial ze jak bede chciala zrobic badanie nasienia to mam kupic kubeczek w aptece rano z malza wycisnąć ile sie da , pojemniczek wsadzic miedzy cycki, bo tam najlepiej utrzymaja temperature i biegusiem do niego z tym na badanko :):-D moj malz jest bardzo zadowolony i chetny do wspolpracy:-D
:-D:-D:-D No nie mogę... Zboczuchy do kwadratu...ale swoją droga mojemu taka zabawa mogłaby się spodobać:-D A wręcz jestem pewna;-) Tylko niekoniecznie w centrum miasta. My musimy jechać z T.M. do łodzi na jego badania:-(
O ja też muszę uciekać.Bo owulkę ma się raz w miesiącu i na teście są dwie krechy:-)
mam nadzieje że wykorzystałaś go na maxa:laugh2:

dobrej nocy Patusiu!!
ja też już uciekam wypłakać sie w poduszke!!
Zaniepokojona!!! Do raportu!! Mów tu szybko Kochanie, czy coś się zmieniło, bo mi już kciuki bieleją:-) Nie smutaj się...
ja po ostatnich staraniach na tydzień przed testowaniem byłam spięta, zdenerwowana i nieprzyjemna (ze stresu), M nie odczytał sygnałów a u mnie stres rósł:no:, ja w końcu nie wytrzymałam i wieczorem rozryczałam się bo test (beta) wykazał <1 no i tak ryczałam przez 90 minut.... jemu w rękaw, baaaaardzo to uzdrowiło relacje między nami, on nie do końca zdawał sobie sprawę jak to WAŻNE było dla mnie....
patrzył na mnie jakbym z księżyca spadła a rozmawialiśmy wcześniej o tym kilka razy:eek::eek::eek:
oni są jednak z Marsa, nie do końca rozumieją co się do nich mówi....
ja tez zawsze byłam dzielna przed M. do bólu, bo widziałam jak on cierpi, jak sie martwi i tak na prawdę nie rozumie dlaczego. Dla niego to było wszystko takie proste - rach ciach i dziecko jest. teraz już wie że nie zawsze jest tak szybko. Dlatego jak przychodziła@ to robiłam uśmiech do złej gry i udawałam że choc ja się nie martwię. Ale raz nie dałam rady... Mieli porzyjść goście a ja ryczałam nad sałatką. M. sprzątał (kochany facet;-)). Jak zadzwonił telefon odebrałam to dopiero zauważył ze coś nie tak. i wtedy powiedziałm o co chodzi i tez się uryczałam mu w rękaw aż mi ulżyło... tylko że teraz nie bede go miała przy sobie jak @ przyjdzie :-:)-(
no hej dziewczyny - ja znow po nocy zamiast spac to BB czytam... jutro sie ustosunkuje do waszych postow
Teraz chcialam tylko powiedziec ze @ dalej nie ma wiec udalo mi sie zrobic te badania z wymazu z szyjki i prolaktyne - no i prolaktyna wynosi 12,6 gdzie nrma jest 2-25 czyli mam wynik ksiazjowy...teraz ide spac bo ograniczam kawe i juz mi oczy same zasypiaja
Rzeczywiście zakaś zagwozdka u Ciebie... Mam nadzieję że wyniko bedą dobre jednak. ..
Witam sie jeszcze raz i miłego dnia życze:happy:

Marzenixx - przychylam sie do zdania loliki tempka nieznacznie moze opasc ale nie ponizej lini coverline, napewno zdarzaja sie wyjatki od reguly ale b. zadko :-) wiem bo sama 3 lata prowadzilam obserwacje na tym programie i wierz mi przejzalam miliony wykresow :-) u mnie bylo pare cyklow ze tempka nie spadla a przyszla @ badz spadla i nie przyszla jeszcze 2-3 dni potem wzrosla i @...wazne jest te 18 dni po owu wyzszych tempek mooooooze to dawac sygnal do fasolki a MAGICZNE 21 dni po owu to juz daje do myslenia o ile masz regularne cykle i potwierdzona owu u mnie jak w pysk strzelil temka spadala 15dpo czyli byl to dzien @ i zwykle 1 dzien cyklu potem ale zdarzylo sie ze spadla 17 dni :-)....nie zebym Cie zniechecala mowie z wlasnego doswiadczenia ze nasza temka potrafi zeswirowac...owszem widzialam przypdki wykresow ze byl spadek i nawet @ przyszla 2-3 dni a potem skok temki i zero @ test ciazowy pozytywny ale nie mozna tak myslec bo tak sie nakrecicie ze jak przyjdzie @ bedziecie sie doszukiwac jednak fasolki (hmmmm ja juz tak robilam ... z desperacji :zawstydzona/y:)

Hania - sto lat zycze :-) no i upragnionej fasolki mini hanki pod serduszkiem

Kropeczko - nie pomoge Ci ale dziewczyny co mialy badanych M napewno choc nie wyglada to ksiazkowo ale jak mowi lolitka wazne ze sa plemniczki :-)

Dybry! :-)
uwaga !! uwaga!! dzisiaj nasz Hanka ma urodziny , i to chyba 30-ste także piekny okrągły wiek!!! a więc....
No to Haniu wszystkiego najlepszego z okazji 18tych urodzin! :-D:-D:-D:-D:-D:-D i zebyś nareszcie sie ślicznie nam roztyła przez małego rużowego bobaska! :-)
no hej dziewczyny - ja znow po nocy zamiast spac to BB czytam... jutro sie ustosunkuje do waszych postow
Teraz chcialam tylko powiedziec ze @ dalej nie ma wiec udalo mi sie zrobic te badania z wymazu z szyjki i prolaktyne - no i prolaktyna wynosi 12,6 gdzie nrma jest 2-25 czyli mam wynik ksiazjowy...teraz ide spac bo ograniczam kawe i juz mi oczy same zasypiaja
a czemuś ty robiła prolaktyne przez @ prolaktyne robi sie przed owu!!!!! ;-)
Witam sie z ranka!!
dziękuje wam dziewczyny za wsparcie dzisiaj już mi trochę lepiej wypłakaław wszystkie żale.
Dziś jest mój 40 dc a@ jak nie było tak nie ma:confused2:
życze wam wszystkim miłego dnia
trzymajcie za mnie kciuki bo mam dzis rozmowe o prace!!
cześć smutasku! :sorry: kciuki za rozmowe oczywiscie zaciskam! a z ta betka może warto jednak!?:eek:

ja wczoraj nasiedzialam sie u kardiolog 3 godziny!!!!!!! ale warto wiec czekalam ... dostalam leki i wyslala mnie na badania ktore dzisiej juz zrobilam i mam krwiaczka pod skora!! :confused2: ale nie boli wiec good! :tak:
podejzenie padlo na:
1. alergie ze to astma mocno oddzialywuje na serce
2. spadki jonow typu potas magnec wapn sod! ktore dzisiej wlasnie sprawdzilam jutro wyniki wiec jakby cos to sie jutro okaze!!! :sorry:
leki biore juz od wczoraj w zwiekszonej dawce i jest dobrze staram sie na razie nie brac uspokających no i zaczynam sie cieszyc w koncu wyjazdem!!! :-)

lolitko masz racje oczywiscei juz rozumiem o co chodzi heheh ja poprostu pusta jestem na temat tej wiedzy eheheh , eve mi powiedziala ze ja tez nie mam spadku i tez mam powyzej coverline hehe :):-p

Marzenixx - przychylam sie do zdania loliki tempka nieznacznie moze opasc ale nie ponizej lini coverline, napewno zdarzaja sie wyjatki od reguly ale b. zadko :-) wiem bo sama 3 lata prowadzilam obserwacje na tym programie i wierz mi przejzalam miliony wykresow :-) u mnie bylo pare cyklow ze tempka nie spadla a przyszla @ badz spadla i nie przyszla jeszcze 2-3 dni potem wzrosla i @...wazne jest te 18 dni po owu wyzszych tempek mooooooze to dawac sygnal do fasolki a MAGICZNE 21 dni po owu to juz daje do myslenia o ile masz regularne cykle i potwierdzona owu u mnie jak w pysk strzelil temka spadala 15dpo czyli byl to dzien @ i zwykle 1 dzien cyklu potem ale zdarzylo sie ze spadla 17 dni :-)....nie zebym Cie zniechecala mowie z wlasnego doswiadczenia ze nasza temka potrafi zeswirowac...owszem widzialam przypdki wykresow ze byl spadek i nawet @ przyszla 2-3 dni a potem skok temki i zero @ test ciazowy pozytywny ale nie mozna tak myslec bo tak sie nakrecicie ze jak przyjdzie @ bedziecie sie doszukiwac jednak fasolki (hmmmm ja juz tak robilam ... z desperacji :zawstydzona/y:)
wiem wiem kochana, dzieki, juz zauwazylam ze sie mylilam :tak: ale wlasnie dlatego ze ta tempka tak potrafi zeswirowac mam dosyc jej mierzenia i nie zamierzam wiecej mierzyc! koncze na tym cyklu i daje sobie spokoj bo naprawde mam dosc nakrecania sie i szukania igly w stogu siana:zawstydzona/y:

reklama
Witam sie z ranka!!
dziękuje wam dziewczyny za wsparcie dzisiaj już mi trochę lepiej wypłakaław wszystkie żale.
Dziś jest mój 40 dc a@ jak nie było tak nie ma:confused2:
życze wam wszystkim miłego dnia
trzymajcie za mnie kciuki bo mam dzis rozmowe o prace!!
Chyba Betka będzie jednak najlepszym wyjściem... Bo już osiwiałam i zaczynam łysiec przez ciebie:):-)
Kroptusiu, ty jak zwylke wszystko wyjasnisz dokładnie.U mnie tempka wzrosła dzisiaj nieznacznie 36,8. Musze gdzieś zacząć zapisywać... @ przyjdzie koło soboty więc jest jeszcze czas na spadki temperatur:-)
Dybry! :-)
ja wczoraj nasiedzialam sie u kardiolog 3 godziny!!!!!!! ale warto wiec czekalam ... dostalam leki i wyslala mnie na badania ktore dzisiej juz zrobilam i mam krwiaczka pod skora!! :confused2: ale nie boli wiec good! :tak:
To super, że czujesz się lepiej i przede wszystkim nastrój masz lepszy. Nie myśl o chorobie tylko o urlopie... :-)

Ostatnia edycja:
Do góry