reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

Ludzie miast i wsi obcy mężczyźni mnie porządają i to do tego on-line. Świat oszalał.

Przykro mi bardzo ale muszę powiedzieć stanowcze NIE. Jestem zajęta - nie zaobrączkowana ale zajęta i nie skuszą mnie żadne kwiatki, czekoladki ani bidziuteria.
Wiem, że będą cierpieć no ale cóż życie jest brutal a słodyczy mej starczy tylko dla jednego.

Andzia uspokuj swojego bo nieugięta jestem.
Olesia jak twój będzie się pytał czy czasami go nie ściskam to już wiesz gdzie masz chłopa łapać. A to penisek łatwy dał się tak podejść i się mu do tego podobało.

A zresztą wszystkie łapcie swoich za śmigiełka i ściskać od księżnej - serdecznie oczywiście.

reklama
Marzenko wszystkiego najlepszego, duzo szczescie, zdrowka i upragnionego dzieciaczka. Milego wieczorka. BUZIA

No Madzienka z okazji imieninek:

Scooby Doo dziś robi śmieszne minki
Głośno śmieją się Muminki
Żwirek i Muchomorek śpiewają wesoło
Puchatek z Prosiaczkiem tańczą wokoło
Bardzo radosne są Gumisie

Buziaczki przesyłają też Teletubisie
zdechne hanka od tych twoich tekstów hahhaha:-D:-D:-D

Marzenko - wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń - najbardziej fasolkowych;-)

Marzenixxx

Wszystkiego fasolkowego i slodkiego z okazji imieninek zycze. Baw sie dobrze...nie tylko dzisiaj..

buziaki

dziekuje wam dziewczyny serdecznie za zyczenia naprawde:-D:sorry:
wrocilam wlasnie z kolacji i kina, bylo fajnie:sorry::happy: film nawet nawet ale myslalam ze bedzie bardziej smieszny:confused2: ( Za Jakie Grzechy - z Rene Zellweger)

ogólnie to ok, kwiatki w wazonie sie moczą:laugh2:

bolą mnie dzis cycki i podbrzusze jak co miesiać na @ , zadnych znaków szczególnych:confused2:

Gosia, ja przerabiam zdjecie w PHOTOSCAPE bardzo prosty i fajny program
dzieki sciagne i sprobuje cos pokombinowac:-):-):-)
ja jestem ale tylko zerkam, bo za chwilke wychodzę z małżem na kolacje i do kina z okazji moich imienin:-)
No to wszystkiego najlepszego i ode mnie, spełnienia wszystkich marzeń a w wszczególności tego o dzidziusiu, buźka:-):-):tak::tak:

Cholera, właśnie mnie cos zaczynaja cyce pobolewac ale jakos innych objawow ciazowych nie widze - mysle ze to to oznaka @ za kilka dni:-:)-:)-( jakos nie czuje, zeby sie udalo w tym miesiacu.
Jeszcze od wczoraj znow mi cieknie z nosa i taka rozbita sie czuje a dopiero wygrzebalam sie z antybiotykow...nie chce znow byc chora...

reklama
Do góry