reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Ludzie miast i wsi obcy mężczyźni mnie porządają i to do tego on-line. Świat oszalał.

Przykro mi bardzo ale muszę powiedzieć stanowcze NIE. Jestem zajęta - nie zaobrączkowana ale zajęta i nie skuszą mnie żadne kwiatki, czekoladki ani bidziuteria.
Wiem, że będą cierpieć no ale cóż życie jest brutal a słodyczy mej starczy tylko dla jednego.

Andzia uspokuj swojego bo nieugięta jestem.
Olesia jak twój będzie się pytał czy czasami go nie ściskam to już wiesz gdzie masz chłopa łapać. A to penisek łatwy dał się tak podejść i się mu do tego podobało.

A zresztą wszystkie łapcie swoich za śmigiełka i ściskać od księżnej - serdecznie oczywiście.

reklama
Marzenko wszystkiego najlepszego, duzo szczescie, zdrowka i upragnionego dzieciaczka. Milego wieczorka. BUZIA

No Madzienka z okazji imieninek:

Scooby Doo dziś robi śmieszne minki
Głośno śmieją się Muminki
Żwirek i Muchomorek śpiewają wesoło
Puchatek z Prosiaczkiem tańczą wokoło
Bardzo radosne są Gumisie

Buziaczki przesyłają też Teletubisie
zdechne hanka od tych twoich tekstów hahhaha:-D:-D:-D

Marzenko - wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń - najbardziej fasolkowych;-)

Marzenixxx

Wszystkiego fasolkowego i slodkiego z okazji imieninek zycze. Baw sie dobrze...nie tylko dzisiaj..

buziaki

dziekuje wam dziewczyny serdecznie za zyczenia naprawde:-D:sorry:
wrocilam wlasnie z kolacji i kina, bylo fajnie:sorry::happy: film nawet nawet ale myslalam ze bedzie bardziej smieszny:confused2: ( Za Jakie Grzechy - z Rene Zellweger)

ogólnie to ok, kwiatki w wazonie sie moczą:laugh2:

bolą mnie dzis cycki i podbrzusze jak co miesiać na @ , zadnych znaków szczególnych:confused2:

Gosia, ja przerabiam zdjecie w PHOTOSCAPE bardzo prosty i fajny program
dzieki sciagne i sprobuje cos pokombinowac:-):-):-)
ja jestem ale tylko zerkam, bo za chwilke wychodzę z małżem na kolacje i do kina z okazji moich imienin:-)
No to wszystkiego najlepszego i ode mnie, spełnienia wszystkich marzeń a w wszczególności tego o dzidziusiu, buźka:-):-):tak::tak:

Cholera, właśnie mnie cos zaczynaja cyce pobolewac ale jakos innych objawow ciazowych nie widze - mysle ze to to oznaka @ za kilka dni:-:)-:)-( jakos nie czuje, zeby sie udalo w tym miesiacu.
Jeszcze od wczoraj znow mi cieknie z nosa i taka rozbita sie czuje a dopiero wygrzebalam sie z antybiotykow...nie chce znow byc chora...

reklama
Do góry