reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

O 4???:szok::szok::szok: I dasz radę z drugim? Jakiś cyborg jesteś! Ale jak się dwójka za jednym zamachem wychowa, to potem luzik:tak: Ja też chciałam wczesniej drugiego bobasa, ale nie dałam rady. 16 miesięcy karmiłam piersią i ciągle nie byłam gotowa. I tak mi zleciało 2,5 roku. Teraz już najwyższa pora!

noooo ale moj mlody jesdt grzeczny tylko dzisiaj mi taka akcje zrobil normalnie to wstaje o 7....i chodzi spac tez o 7 albo o 6 nieraz i spi calutka noc wiec jestem zadowolona no i dlatego chce drugie zeby je razem odchowac...przynajmniej pojde szybko bo pracy i bede nadal mloda hehe nie mam z kim zostawic niby mieszkamy z rodzicami mojego K ale ...szkoda slow hehe :) juz sie kiedys żaliłam na temacie o tesciowych.Tylko troche mamin cycek z tego mojego syna ale tez ciagle ze mna jest z nikim innym raz tylko jak bylismy u moich rodzicow ( bo pochodze z gliwic a mieszkam w jeleniej gorze) to mlody zostal z moja mama a my z mezem poszlismy potanczyc....mówie Wam jak dziwnie sie czułam ...jakbym miała na czole wypisane ze3 jestem matka i zona i " co ja tu robie" hahaha wkoncu poltora roku nigdzie nie bylam wiec potem sie zachowuje jak dzikus z lasu.HiHi :)

reklama
to ja mam troszke inny przepis na goląbki - takie dziwne se wymysliłam i je podaje np z sosem czosnkowym PYchaa!!!

że normalnie robie miesko i ryż jak na goląbki normalne tylko że kapuche kroje w kawałki jak na zupe i gotuje az bedzie bardzo miekka i wtedy mieszkam ta kapuste ryż i mięsko mozna dodac nawet grzybków kilka podsmażonych w kawałeczki no i dodaje do tego wszystkiego jajooo surowe albo dwa w zaleznosci od ilosci skladnikow i mąke zwylklą zeby sie dobrze lepiło i smaze na oleju jak placki albo kotleciki takie grubsze....zrobi sie taka chrupiąca panierka no i je sie to z jakims sosem ( ja polecam czosnkowy) :)

Masz ślepoku wyżej.
Tak, tak wiem zaraz mnie NU PAGADI wyzwie od skąpców.
Ale Nektaryna wie jak księżną podejść. Osobiście na private prosiła kśiężna o przepis to co se myśle niech i lud zasmakuje rozkoszy bo mam dziś dobry dzień dla maluczkich.
I takim to sposobem stała się posiadaczem cud miód przepisu. Uczyć się jak łechtać księżną - SKUTECZNIE.
No już już nie szalej, już widziałam. Dziękować dziękować;-) Księżno:-)

reklama
Przepis już mamy na gołąbki :tak::-)
kurcze to ja chyba muszę taki wieczor zorganizować jak mówicie ze tak przyjemnie:tak::-)
popatrze i na ten Androvit :tak:
szesnastolatka jest już matką kurde a my kiedy??:-(
No jedna szesnaście druga osiemnaście (jeśli mówimy o urodzeniu, zapłodnienie wcześniej:baffled:)
A do wieczoru zachęcam. Mój ostatnio cieszył się jak dziecko jak wrócił a ja w szpileczkach i króciutkiej tunice rozsuniętej do pasa (tylko - no biustonosz miałam żeby cycki do pasa nie opadły) przy garach stałam i kończyłam chińszczyznę (mam swietny przepis, musze przynieść). Świece na stole i wino....I duuuuużoooo seksu:-)
No ja widzę że koleżanka z Jelonki. W końcu jakaś bliżej mnie mieszka.
No i myslisz że od razu na wódkę uda ci się wkręcić:-)

Do góry