reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Witam Was słoneczka sobotnio.:-)
Nie było mnie ostatnio z Wami i nie uda mi się nadrobić.
Załatwiliśmy termin w kościele i restauracji i tak 22.sierpnia zmienię stan cywilny.:-)
Luzuję i staram się nie myśleć o fasolce tylko o przygotowaniach do ślubu, może się uda jakoś tą łepetyne przeprogramować:-D
Zajrzę do Was wieczorkiem bo idziemy po górach pochodzić.
Pozdrawiam z Zakopanego.:happy:
o to super wiadomości gratuluje i napewno uda sie choć troszkę zapomnieć o fasolce a ta niespodziankę zrobi napewno:-):tak:;-):-)
Super, że humorek dopisuje i @ nie ma:tak:
Ja chętnie z Tobą kawki się napiję - już zrobiona czeka:-p
tak tak już robie dla ciebie kochana ale placuszka jeszcze nie mam skończonego to będzie kawsia bez słodkości:-p

Hanka daj przepis na te meksykańskie gołąbki
!!:tak::-):-)

reklama
o to super wiadomości gratuluje i napewno uda sie choć troszkę zapomnieć o fasolce a ta niespodziankę zrobi napewno:-):tak:;-):-)

tak tak już robie dla ciebie kochana ale placuszka jeszcze nie mam skończonego to będzie kawsia bez słodkości:-p

Hanka daj przepis na te meksykańskie gołąbki
!!:tak::-):-)

Może być bez placuszka - nie przytyję - poproszę z mleczkiem i bez cukru;-)

reklama
dzień dobry:-)

A ja mam dziś spotkanie z ludźmi z liceum - kończyłam szkołe 12 lat temu - ciekawe jak wyglądają niektórzy;-)

Fajnie, pewnie będzie miło. Ja się nie doczekałam póki co spotkań klasowych i jakoś sama nie mam sił aby się zabrać za organizowanie takiego spotkania. A z podstawówki o dziwo wszyscy nadal mieszkamy niedaleko siebie i czasem się spotykamy przez przypadek. Oczywiście są wyjątki, ale z kilkoma osobami mam kontakt. I tak już minęło 23 lata odkąd się z niektórymi znam.:szok::szok::szok::szok:

cześć Olesia:-)

Pusto - pewnie wszystkie biegają ze szczotkami albo już na spacerkach bo pogoda piękna:tak:

Ja już biegałam ze szczotą, bo dziś znów mam nalot rodzinny i grill. Ale to taka fajna rodzinka, więc będzie miło. Szkoda tylko, że akurat @ dostałam. Jak w zegarku -28 dni.

No ja chyba tez musze troszke chalupke posprzatac ale jeszcze troche sie poobijam.

Ale wczoraj bylo pieknie, uwielbiam sie budzic przy moim M (nie poszedl do pracy), zjedlismy sniadanko a po poludniu pojechalismy na rowerkach do parku na piknik. Wieczorem zrobilam masaz, chyba ponaciskalam go w odpowiednie miejsca bo mial taka ochote na przytulanki a co ja bede sie opierac. Pieknie na poduszkach na podlodze w blasku swiec przy relaksujacej muzyce achhh Potem po drinku na oblanie nasze rodznicy, film na zamkniecie dnia. Fajosko bylo :-)
Pięknie! Fajnie byłoby, gdyby z takiego wieczoru wam pamiątka została na całe życie. ;-)

Dzień dobry Kobietki.....Ja juz od 4 nie spie...mój młody mi zrobił wczesną pobudke....masakra ale na szczescie teraz śpi. Co do moich plamien to chyba @ sie zaczyna bo dzisiaj ciąg dalszy....no wiec jak tylko się skonczy to bedziemy dawali czadu hihi....w pierwsza ciaze mi sie udało zajsc po 3 miesiacu...tylko ze w tych dwóch pierwszych tak troszke za malo sie staralismy wiec teraz tez codziennie jazda i moze sie uda :) piękna pogoda na dworze ale niewiem czy mi sie chce wychodzic ciagle jestem głodna ajak sie najem to zaraz mi nie dobrze...masakra...

O 4???:szok::szok::szok: I dasz radę z drugim? Jakiś cyborg jesteś! Ale jak się dwójka za jednym zamachem wychowa, to potem luzik:tak: Ja też chciałam wczesniej drugiego bobasa, ale nie dałam rady. 16 miesięcy karmiłam piersią i ciągle nie byłam gotowa. I tak mi zleciało 2,5 roku. Teraz już najwyższa pora!

Witam Was słoneczka sobotnio.:-)
Nie było mnie ostatnio z Wami i nie uda mi się nadrobić.
Załatwiliśmy termin w kościele i restauracji i tak 22.sierpnia zmienię stan cywilny.:-)
Luzuję i staram się nie myśleć o fasolce tylko o przygotowaniach do ślubu, może się uda jakoś tą łepetyne przeprogramować:-D
Zajrzę do Was wieczorkiem bo idziemy po górach pochodzić.
Pozdrawiam z Zakopanego.:happy:

Gratulacje!!! Ale wam fajnie w tym Zakopcu! Ja kocham Tatry! Bawcie się dobrze!

A ja mam wielkiego lenia - ogród a raczej ogródek malutki nieruszony w tym roku - rośnie co chce i jak chce:tak: ale mi sie nie opłaca nic robić, bo jak ruszymy z rozbudową to wszystko i tak się zniszczy - od czasu do czasu przyjeżdża tylko szwagier mojego M i wykopuje sobie coś do siebie na skalniak

Masz rację, pewnie ogródek będzie wyglądał jak po bitwie pod Grunwaldem. U mnie nadal tak wygląda, bo pomimo,że remont już skończony, to na zewnątrz dopiero początek.

Do góry