Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
Hej Hej .... Otóz dzis pokazały sie lekkie plamienia....co to moze oznaczac.....?? gdyz nie karmie od prawie dowoch miesiecy p[iersia i nadal nie mam okresu...tylko te plamienia...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przytulam mocno i nie smutaj sie jeszcze troche cierpliwosci, wiem ze to trudne bo jeszcze pare dni temu tez ryczalam, kazda z nas ma takie dni wiec jak ci to pomoze to wygadaj sie. Buziaki. I dziekuje za pamiec i zyczenia.Dziendobry kochane ja dzis naburmuszona chodze od rana bo @ sie zjawila malpa jednakurde az sie dzis poryczalam bo kto to widzial tylke czekac wczoraj minelo 2 lata i ciagle pod gorke i ciagle nic ah mam juz dosc chyba pora pogodzic sie z mysla ze mama nie zostane:-(bo co innego pozostalo nakrecac sie coi miesiac i plakac stresowac jak przylezie wcale mi to nie potrzebne te nerwy poprostu zycie jest niesprawiedliwe i tyle
Przepraszam was kochane ze tak walnelam tym wszystkim ale naprawde mam dosc zreszta komu jak komu ale wam nie musze mowic bo pewno same tak macie
Olesiu kochana najlepszego i duzo milosci
Sloneczko jak mozesz sobie tak pomysle, ze my nie zwracamy na ciebie uwagi. Nie mamy poprostu takich wiadomosci, nasze expertki to chyba dzis wagarujajuż zadawałam dzisiaj to pytanie ale nikt na mnie chyba dzis nie zwraca uwagi a ja naprawdę nie wiem co mam już robić i jakie badania sobie zafundować jeszcze bo dlaczego sie nie udało jak prolaktyna wyregulowana :-----(
Nie ma wrednej to moze sie udalo, zwlaszcza ze sie inaczej czujesz jak zwykle. Trzymam kciuki.ja to chyba mam ciązę urojoną bo i sluż od owulki mam taki jakiś a zawsze sucha byłam nigdy nie miałam tak a dzis to już mi sie leje (przepraszam) ten sluz. I nie mam typowych objawów przed @ zawsze mnie głowa bolała a teraz nic. jutro albo w niedzielę sie okaże bo ja to zawsze w weekend dostaje @ niezależnie od wyliczeń
IUI wstrzyknięcie bezpośredni do macicy plemników tych najlepszych, wyselekcjonowanych...przez co plemniki nie muszą się przedostawać przez szyjkę i śluz.Super, ze masz lekarza ktoremu tez zalezy. Nic innego jak pachnie mi tu sukcesem. Powodznia.
Moze zabrzmie troche jak blondi ale na czym polega ten proces IUI?
Hej Hej .... Otóz dzis pokazały sie lekkie plamienia....co to moze oznaczac.....?? gdyz nie karmie od prawie dowoch miesiecy p[iersia i nadal nie mam okresu...tylko te plamienia...
IUI wstrzyknięcie bezpośredni do macicy plemników tych najlepszych, wyselekcjonowanych...przez co plemniki nie muszą się przedostawać przez szyjkę i śluz.
Wszystkiego najlepszego!!!!
Witam, a robilas test??? Co z twoimi cyklami???
Miałam drożność (HSG) robioną i inne padania hormonów i jest ok. U mnie przyczyna IUI to mała ilość plemników M.Dziekuje.
Czy trzeba sprawdzac droznosc jajowodow, jakie barania trzeda przed tym przeprowadzic???
Wiec sie nie stresuj i poczekaj do srody, choc ja bym sprawdzila te plamienia. Moga to byc objawy nadchodzacej @ lub czego co wypadalo by sprawdzic.no własnie nie wiem kiedy mam owulacje niewiem co i jak i kiedy gdys od pierwszego porodu nie dostałam okresu...czyli pół roku a nie karmie juz od dwóch miesiecy i nadal nie mam okresu tylko te plamki dzisiaj testu nie robilam bo i tak ide do gina w środe..
My czekamy na wyniki zolnierzykow, jak dugo to trwa juz 1.5 tygodnia i babka w przychodni powiedziala ze jeszcze z 2 trzeba czekac Jak to jedna z BB-weczek stwierdzila ze chba kretkami je rysuja.Miałam drożność (HSG) robioną i inne padania hormonów i jest ok. U mnie przyczyna IUI to mała ilość plemników M.
Olesiu kochana jestes dziekuje ci za tak cieple slowa otuchy w grupie zawsze jakos razniej nie dzieki jeszcze raz buziaki dla ciebie :*