reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Sisi mnie się lekarka nie pozwoliła w ogóle opalać (nie wiem czemu, ale byłam grzeczna), ni i nie wolno się stresować, denerwować. Lot samolotem nie jest jakimś wielkim przeciwwskazaniem.

Zazdroszczę Ci tej Turcji....
Ja też chcę:laugh2:

Kankagan :-Dchoc przyjedz do mnie i spakuje cie do walizki i zabiore ale czy wazysz 20kg:rofl2:bo jak wiencej to za nadbagasz bedzie trzebabylo zaplacic:-D

Ale kochana dlaczego nie mozesz sie opalac to dlatego ze sie starasz :confused2:

A u mnie dzis mijak dokladnie 2 lata jak staram sie o malenstwo i jak widac narazie bez wiekszych efektow eh

reklama
Kankagan :-Dchoc przyjedz do mnie i spakuje cie do walizki i zabiore ale czy wazysz 20kg:rofl2:bo jak wiencej to za nadbagasz bedzie trzebabylo zaplacic:-D

Ale kochana dlaczego nie mozesz sie opalac to dlatego ze sie starasz :confused2:

A u mnie dzis mijak dokladnie 2 lata jak staram sie o malenstwo i jak widac narazie bez wiekszych efektow eh

benim Turkiye ah zazdroszcze bardzo ;-)

WITAJCIE KOBIETKI ;-):-);-)

Dawno mnie tu nie bylo, ale staralam sie was czytac codziennie:tak:. W koncu tez moge pochwalic sie, ze jestem w ciazy, na ktora tak dlugo czekalam - od wrzesnia staralismy sie z mezem o dzidzie z miesieczna przerwa. Tak bardzo sie ciesze i zarazem boje, zeby wszystko bylo oki. O ciazy wiem od tygodnia, ale balam sie od razu pochwalic. Dzis zrobilam 3 test:tak:. Najgorsze jest to, ze jest to 5 tydz i juz przyplatala sie angina i biore antybiotyki od dzisiaj, ktore przepisal mi lekarz. Powiedzial, ze sa bezpieczne w czasie ciazy, ale na necie roznie mowia:-(. Moj maz ciagle powtarza, zebym sie nie martwila i z dnia na dzien cieszy sie coraz bardziej, mowi ciagle, ze bedziemy mieli malego smyka z nami :-D.

POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE!!!!!!!

moje gratulacje!!!!!!!!!!! mam nadzieje ze przelamalas zla passe i teraz posypia nam sie fasoleczki!

Siema kobitki po dluzszej nieobecnosci :-D

Zaraz poczytam, co sie tu dzialo! Ale poki co, musze Wam powiedziec, ze jeszcze tak wkurwiona jak dzis, to chyba jeszcze nigdy nie bylam.
Zaczne od poczatku (nie od konca :-p). Otoz, jestem po HSG i czytalam, ze laski czasem po tym zabiegu sie "odblokowywuja", to mowie : trzeba wykorzystac sytuacje. Pomimo tego, ze porannego sexu nie lubie (alez czego sie nie robi dla fasolki), postanowilam mojego m. zgwalcic zanim pojdzie do pracy. Obudzilam sie, m. jak zwykle przez sen byl "twardy" (sokra za szczegoly), wiec wzielam sie do roboty. Spoko, spoko- byla gitara poki sie nie obudzil. Obudzil sie i chyba sie bardzo zawiodl, ze to ja! Cala moja ciezka praca na marne, bo moj. m zwiedl. No mowie - ladnie qrwa. Z dziwkami przez sen to Ci sie podoba, ale z wlasna kochajaca zona to nie!!! Tak wiec kochany maz zostal obrzucany wyzwiskami i poszedl do pracy.
Ja wracajac z uczelni myslalam na tym co sie rano stalo i zdecydowalam, ze chyba potrzebuje zmiany zeby mojego m. bardziej skusic.
Wpadlam do Boots i mysle, ze chce radykalnej zmiany. Robimy sie na blond (a jestem brunetka). Zakupilam farbe i szybko do domu. Pyk, pyk,pyk-farba nalozona, czekam na cudowny rezultat.
Zmylam farbe i prawie na zawal nie padlam w lazience. Czegos takiego to nawet rumunskie tirowki nie maja na glowie. Przysiegam na wszystko, ze nigdy nie widzialam u nikogo takich wlosow. Sa POMOARANCZOWE! Tyle, ze nie wygladaja na rude!! Wygladaja na zoltawo pomaranczowe, jakby sobie je w psiej sraczce umoczyla na koncach (za przeproszeniem). No masakra!!! Dzwonie do mojej fryzjerki a ta w Mexyku sie zeni!!! Mysle, juz qrwa nie mialas kiedy....
Teraz siedzie zrospaczona i mysle, co tu zrobic... Jak sie zdenerwuje, to ogole leb na lyso i bedzie po problemie. W sumie to tez bedzie radykalna zmiana, wiec moze mojemu m. wreszcie sie spodobam :crazy:

wybacz, przepraszam ale prawie sie poplakalam ze smiechu, a pozniej pomyslalam co ja bym zrobila na twoim miejcu...chyba bym sie zaplakala na smierc..i to wcale nie przez wlosy..

a co do wlosow - lec do profesjonalnego fryzjera!!!!

:-):-D
Niech żyje uzależnienie od BB!!:-):-D

niech zyje!!!

My staramy się od końca października, ale ze względu na wyjazdy M. to kilka cykli nam wyleciało:(

A od dawna prześladują mnie dwie myśli:
1. Że zginę w wypadku zamochodowym
2. (o której nie mówiłam M.) Nie będą mogła miec dzieci:-:)-(
GŁupia jestem prawda??

wybacz, glupia...pozytywnie prosze myslec a nie zasmiecac glowke takimi bzdetami!

mezatko gratuluje kochana !!!!!!!!!!! strasznie sie ciesze , ze wkoncu i tobie sie udalo!!!!!!!!!!!!!! gratuluje!!!!!!!:-D:-D

dziewczyny musze sie wam pochwalic! zdalam dzis prawko!!!!!!!!:laugh2::laugh2::tak: wkoncu!! nie pytajcie za ktorym razem hehe ale zdalam !!!!!!!! :-D:-D

HUUURAAAA!! Zuch dziewczyna :)

Hej dziwczynki:-)
Dwa dni mnie nie było, a wy tyle naskrobałyście, że nie dam rady wszystkiego dokładnie nadrobić, z grubsza przeczytałam. Gratuluję fasolki i zdanego egzaminu:-D
dzisiaj jakiś okropny dzień miałam, mam nadzieję, że jutro będzie lepiej...

Hej dziwczynki:-)
Dwa dni mnie nie było, a wy tyle naskrobałyście, że nie dam rady wszystkiego dokładnie nadrobić, z grubsza przeczytałam. Gratuluję fasolki i zdanego egzaminu:-D
dzisiaj jakiś okropny dzień miałam, mam nadzieję, że jutro będzie lepiej...
zaskoczona - bo ja bylam bardzo jak zobaczylam...100 stron do czytania...:szok::szok::szok:

wcale nie jestes inna ani zadnej poczucia winy nie powinnas miec z tego powodu!! uzywaj ile sie da, ja ci powiem ze poza łechtaczkowym orgazmem ktory mam zawsze to pochwoy baardzo zadko.... takze jak jestes inna to ja tez:eek:

pomocy dziewczyny!!! jak mam usunąc buraczki z rak???:szok::szok: tarlam przed chwila na surówke i mam cala dlon czerwona!! jak mam to usunąc!!!:szok:

Zaskoczona to mało powiedziane....:szok::eek:
ja jestem zaskoczona jak po godzinie nie obecnosci na BB widzę 5 stron do czytania a co dopiero 100 :szok:

Dziewczynki - przeczytałam wszystko, ale aby szybciej było to nie cytowałam postów i teraz będę w skrócie pisać co pamiętam:zawstydzona/y:

Mężatce gratulowałam, ale po drodze fluidki łapałam (te co pozostały) od innych dziewczynek - dzięki Kinguś, Mężatko, Cyniczna;-)

Zajączku dziękuję za miłe słowa:tak: i proszę, nie opuszczaj nas
ja to nawet teraz po odebraniu wyników jestem pewna, że mam blokadę psychiczną - tym bardziej, że raz już udało się zajść więc chyba nie mam wrogiego śluzu - czy to się może zmienić i zrobić wrogi:szok:

Hanka - dzięki za analizę wyników - wiem, że nie są idealne (z TSH jest podobnie - norma jest do 4,2 a najlepiej jest jak wynik jest w granicach 1 - o czym dowiesz się jak już endokrynolog cię leczy bo wcześniej nikt nie widzi potrzeby), ale nie są też straszne i trochę się uspokoiłam dzięki temu:happy:

dziewczyny - rozmawiałyście o wspomagaczach orgazmowych - Sisi nie jesteś dziwna, ja też niestety się muszę "naczekać" na orgazm - o pochwowy jest bardzo trudno w moim przypadku - kiedyś już myślałam, czy ja nie mam przypadkiem za małego libido:zawstydzona/y: Nie mam wibratora, a nakładkę z durexa też próbowaliśmy;-)

Gosiu - bardzo bym chciała by dni płodne były w weekendy, ale wiem, że to pobożne życzenia

A na dodatek jak M pojedzie w te wyjazdy z pracy to nici z urlopu - bo on będzie mógł wziąć urlop pod koniec września, a ja mam 4 tygodnie w wakacje - pracuję w poradni psych-ped i mamy przymus brac urlop w wakacje 4 tygodnie:baffled:

reklama
Widze kochane ze nie tylko ja mam ten orgazmowy problem tylko jest tez duzo innych pan ale tak sie zastanawiam od czego to zalezy nie moge narzekac na meza bo to absolutnie nie jego wina bo on jest cudny wienc nie wiem co jest

Kochane spadam spac bo tak mnie dzis muli @ dalej nie mam ale boli mnie w krzyrzu strasznie pewno w nocy dzis przyjdzie padam wypilam kakałko i ide nyny dobranoc kochane jutro postaram sie zajrzec:)

Do góry