Betka85
Fanka BB :)
kobito daj ze se spokój z takimi przeczuciami nie wolno tak myśleć !!! bo inaczej ci do tyłka nakopę !!!My staramy się od końca października, ale ze względu na wyjazdy M. to kilka cykli nam wyleciało
A od dawna prześladują mnie dwie myśli:
1. Że zginę w wypadku zamochodowym
2. (o której nie mówiłam M.) Nie będą mogła miec dzieci:--(
GŁupia jestem prawda??
matko ja mam takie objawy jak ty mówisz a i kochalismy sie co dzień w dni płodne :-)Zajaczku - My staralismy sie z mezem od wrzesnia z m-czna przerwa, czyli w sumie 6m-cy (mowia, ze to standard). Niektore dziewczyny moze pamietaja, ze ja mialam problemy z prolaktyna. Badania robilam w Polsce w styczniu. Bralam Bromergon przez 2 m-ce przepisany przez ginekologa. Powtorzylam badania w Szkocji po skonczeniu tabletek i okazalo sie, ze nadal mam wysoka prolaktyne. Lekarz zlecil jeszcze raz badanka i tu szok, bo wyniki okazaly sie dobre (nie wiem skad, ale juz mnie to nie interesuje). Po tych wynikach przestalam sie martwic, a ze mamy zamiar wrocic do Polski przestalam myslec tylko o dziecku. W miesiacu, w ktorym zaszlam kochalismy sie tylko 3 razy a ze zblizaly sie Swieta Wielkanocne, na ktore zaprosilismy znajomych z Londynu nie myslalam o @, ktora nie nadeszla, wiec w 27dc zrobilam testa i wyszedl pozytywny. Na drugi dzien powtorzylam test i dzis zrobilam 3. Acha dziewczyny w dni plodne ja radze kochac sie codziennie. To taka moja rada;-)
A co do objawow: Zawsze przed @ mialam zly humor i glowa czasem bolala, wszystko bylo na nie a w tym cyklu zadnego bolu, dobry nastroj caly czas, nawet maz mi to powiedzialwiec zaczelismy podejrzewac, ze chyba sie udalo. Czesciej robie siusiu, mialam pare sytuacji, ze czulam sie niedobrze, ale to nie tak bardzono i teraz zaczely mnie sutki bolec a szczzegolnie ich koncowkiI to chyba by bylo na tyle.
Martwie sie tylko tym, ze mam uplawy mleczno-zoltawe i czasem zaboli mnie brzuch jak na okres tak ok 1min.
Acha Zajaczku - odrzuc od siebie te zle mysli, bo to naprawde ci nie pomoze
Zmykam, ale bede was odwiedzac :-);-)
Kroptusiu ja mam właśnie z tym śluzem takie objawy matko jak bym chciała zeby się udało, ale jutro albo w sobotę sie okaże wszystko aż sie boje bo sie tak nakreciłam zwlaszcza ze te objawy mam podobne do was zafasolkowanychZajaczku z tym ginem to juz ostatecznosc by poprowadzil...ja po 3 latach dopiero trafilam na takowego bo juz nie wiedzialam co robisz a Ty masz czas i poki co spokoj Cie uratuje mi co gin to mowil ROK wiec myslalam ze to standard, sama widzisz jak pisza dziewczyny pare cykli, pol roku, 8 mc :-) aaaa i wiem jaki to stres dni plodne i cos tam ... ja tak zesztywnialam dwa razy ze g...wyszlo a nie sex co do objawow u mnie byl ich brak tzn jak ZAWSZE od 7 przed @ zaczely bolec piersi z boku to wtedy nic, gniotlam je na potege a te nic, wk...sie ze pewnie cykl bezowulacyjn a 2 objaw jak NIGDY nie mialam tak pojawil sie sluz : mleczko do demakijazu wyglad i konsystencja...hihi zawsze mialam sucho a brzuch bolal jak na @....piersi zaczely po terminie i wyszly zylki ... nie mialam typowych objawow ktore mialam wczesniej nie bedac w ciazu tzn nie mialam sennosci, siusiuania co chwile, mdlosci itp
łapę znów te fluidki oby jak najwięcej ich było na tym forumAgniesiak85 - Poslalam juz wczesniej, ale moge poslac jeszcze raz Oto one dla was: ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Zycze powodzenia i 3mam kciuki za kazda z Was!!!:-);-):-)
Marzenixx gratuluje!!!