reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Bardzo dobrze jej powiedziałaś! Kochana miałaś fajną pracę kiedyś i doświadczenie chyba też spore. Jesteś pewna ,że teraz chesz być przedstawicielem handlowym? W tym zawodzie podoba mi się tylko to,że nie siedzi się za biurkiem i nie czuje na sobie wzroku szefa. Ale ja nie umiem wpychać ludziom niczego. Źle się z tym czuję po prostu. Nie umiałabym tak pracować nawet za duże pieniądze. A już na pewno nie wtedy, kiedy moja wypłata zależałaby od sprzedaży. Mam nadzieję,że nikogo nie obrażę, ale dla mnie to taka akwizycja jest, tyle że na lepszych warunkach.

w tej chwili pracuje jako trener szkoleniowy ale to tez nie to co bym chciala robic, szukam sobie drogi zawodowej, nie to ze sie specjalnie upieram na przedstawicielstwo :p:-D:-D

a co do pracy w doradztwie - bylo super, i to bylo na 3 roku studiow - mialam zaproponowana prace na normalny etat, pod warunkiem ze bede miala indywidualna organizacje studiow, niestety moja pani dziekan nie wyrazila mi na to zgody, mimo telefonów szefa do niej i oficjalnych pism..usylszylam ze student dzienny ma studiowac a nie pracowac..:wściekła/y::angry::crazy::wściekła/y:

Tak wspominaliśmy miło z M dawne czasy.

W związku z tym mam do was kobietki takie pytanko, nie obraźcie się ale po prostu jestem ciekawa i fajny to temat. Ciekawe która którą przebije.

A więc, najciekawsze, najdziwniejsze miejsce w którym się kochaliście oraz takie jakie byście chciały.........:-D

kurcze tak nie moge sobie teraz jakos nic szczegolnego przypomniec.. :p:eek:

reklama
Rozłożyłaś mnie na łopatki! :-D:-D:-D Różne seriale oglądałam, zwłaszcza w ciąży jak leżałam pół dnia na kanapie, ale moda na sukces jest nie do przejścia :-D:-D:-D Nie dam rady, nie wytrzymam nawet 10 minut! Ale masz u mnie wielki plus,że się do tego przyznałaś!:-D:-D:-D:tak::tak::tak:

ja oglądam ja od wieków i uwielbiam, wiem ze tak są historie z kosmosu ale jakos pozostalam jej wierna...:tak::-)

W związku z tym mam do was kobietki takie pytanko, nie obraźcie się ale po prostu jestem ciekawa i fajny to temat. Ciekawe która którą przebije.

A więc, najciekawsze, najdziwniejsze miejsce w którym się kochaliście oraz takie jakie byście chciały.........:-D
u mnie to chyba bylo na łące gdzies w polu:sorry: stare czasy:-p
a gdzie bym chciala? chyba w windzie albo w biurze:sorry::laugh2:

Na Majorce w nocy: Gra wstepna w morzu a dokonczylismy na wydmach. CUDOWNIE tylko maly minusik pisek sie wszedzie wkreci :baffled:

DOBRY WIECZOREK

Mam malego rebusa, robilam tesciora owul. i znowu bardzo slaba kreseczka (dzis 14dc) i tak sobie mysle, ze jesli owul. bedzie 16dc to czy faza luteinowa nie bedzie za krotka???? Nigdy tak pozno nie mialam owulki :-(

Przytrzymalam M z przytulaniem by zolnierze byly jak dzwon ale nie wiem kiedy teraz zadzialac dzis? czy jutro i w patek?

Ostatnia edycja:
mam malego rebusa, robilam tesciora owul. I znowu bardzo slaba kreseczka (dzis 14dc) i tak sobie mysle, ze jesli owul. Bedzie 16dc to czy faza luteinowa nie bedzie za krotka???? Nigdy tak pozno nie mialam owulki :-(
u mnie jednego dnia prawie nie byla widoczna;a na drugi dzien ciemniejsza od testowej:sprobuj jutro jeszcze raz::-)

reklama
Cześć,
Dawno się nie odzywałam, ale mam sporo na głowie. Ostatnio byłam u endokrynologa i okazało się że mam niski estrogen. Miałyście może podobny problem? Lekarka poradziła mi bym znalazła sobie mądrego ginekologa który właściwie mną pokieruje. No i teraz muszę szukać. Przeglądam stronę " znany lekarz" i trochę sugeruje się opiniami innych dziewczyn na temat opisywanych lekarzy. Znalazłam dwóch ginów w mojej okolicy, do jednego jestem zapisana na 12/05. Zobaczymy co będzie dalej. Boże mam nadzieję że w tym roku zafasolkuje. Pozdrawiam Was gorąco. Mam nadzieję że o mnie nie zapomniałyście przez te chyba trzy tygodnie mojej nieobecności na forum. Powodzenia. Buźka

Do góry