reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Ale fajnie... Roboty od cholery, ale za to jaka satysfakcja:-) My mamy okrutną łazienkę w mieszkaniu (PRL normalnie) ale nie planujemy tam długo mieszkać więc nie chemy pakować pieniędzy dla kogoś.
oj zebys wiedziala ze satysfakcja jak znalazl.. zostalo jeszcze pol ciazny do polozenia narazie kafelki musza troszke sie zwiazac ze sciana i lecimy gorne.. i jutro sama fuguje..
Czekamy na fotkę! Ja długo zastanawiałam sie jak ma wyglądać moja łazienka. Gdyby nie kasa to nie byłoby problemu, bo koncepcję miałam, ale ceny tą koncepcję zburzyły:tak::tak::tak: Długo szukalam fajnych kafli i mam prawie to co chciałam:-D Ale niektóre łazienki to takie małe cuda są.
pochwale sie na pewno.. jakze bym mogła sie nie pochwalic.. to racja ceny kafelek sa makabryczne i ponadto musisz drugie tyle wydac na robocizne.. a my sobie za darmo ukladamy..
dziewczyny może Wy mnie poratujecie, strasznie wypadają mi włosy, mam już połowe tego co miałam :-( jeszcze troche i będę łysa, może którać mi poleci jakieś tabletki,odżywki cokolwiek byleby pomogło..
ja bralam
Vision - Zestaw Family Hit - Cheviton
i musze przyznac 2x1 tabletce lub 1x2 tabletki na raz.. obojetne.. w kazdym razie bralam jakies poltora miesiaca i zauwazylam drobne wloski najlepiej przy wlasach widac jak odgarniesz wlosy, po tym czasie w kazdym razie teraz juz mam je dlugosci 5-6cm.. mi pomogla a np moj M takze bral i niestety nie pomoglo bo ma slabe nasienie a to jest cynk i inne witaminki, wic jemu poszlo w nasienie mi we wloski..

Witam, przeczytałam wszystko co napisałyście dzisiaj..Nie mam siły odpisywać - mam doła, jestem na granicy płaczu i mam wszystkiego dość. Wybaczcie że się żalę..
Już uciekam..

Witam, przeczytałam wszystko co napisałyście dzisiaj..Nie mam siły odpisywać - mam doła, jestem na granicy płaczu i mam wszystkiego dość. Wybaczcie że się żalę..
Już uciekam..
słońce nie ma co wybaczać od tego jesteśmy zebyś sie mogła wyżalić:tak::tak:
a co sie stało kochana że tak cię zły nastrój dopadł dzisiaj??
przytulam mocno!!

Zajączku nie ma się czego bać napewno nie będzie boleć a ząbki piękne będą jak o nie będziesz dbać

Kochane ja zrobiłam pranie a teraz zmykam poleżec troszkę na nowej rogówce:-p:rofl2: Poczytam sobie gazetkę Twoje dziecko czy jakoś tak:tak::-D
Może fasolka zawita wtedy prędzej, kto wie;-):-D

To milego czytanka zycze!!!
Ja tez tak czytalam ale juz przestalam bo to mnie za bardzo nakreca:-(
Ja uwielbiam czytac a szczególnie takie gazetki, musze sie przygotowac chociaż w taki sposób do bycia mamą;-)
A jak będę w ciąży to będę tonami czytac takie gazetki:-p:-D

Już uciekam..
Kochanie co się stało? Nam możesz się wyżalic, po to tu jesteśmy.:tak:

Uciekam. Nie piszcie za duzo. Dzisiaj dentysta... :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: Jak ja nienawidze chodzić do dentysty:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Miłego wieczoru:rofl2:
Lecz ząbki, lecz:tak:
Wpadnij do nas tu jak wrocisz:tak::-D

Witam!
Agniesiak85 to bardzo dobry objaw, pewnie fasolka się zagnieżdża!:tak:
A ja dzisiaj zaczęłam clo, jajniki zaczęły boleć- ale się ciszę :-) i rosną pęcherzyki!!!

Już uciekam..
Jesli to dol taki,no wiesz bez konkretnego powodu,to mocno przytulam,a jesli z powodu,to pamietaj,ze co nas nie zabije,to nas wzmocni.nie uciekaj,jesli masz problem,tylko wal do nas,zawsze lepiej jest z siebie wyrzucic to co boli.znam to z autopsji.na pocieszenie sle buziaki ;-);-);-):yes::yes::yes::yes::-):-):-):-)

reklama
Witam!
Agniesiak85 to bardzo dobry objaw, pewnie fasolka się zagnieżdża!:tak:
A ja dzisiaj zaczęłam clo, jajniki zaczęły boleć- ale się ciszę :-) i rosną pęcherzyki!!!

No własnie już sama nie wiem... bo rano była taka jedna brązowa plamka a teraz już zupełnie nic.. Ja mam chyba ciążę ale urojoną:-(
Czekam na tą wredną @ jeszcze 9 dni.

Do góry