reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

No właśnie, tylko to możemy zrobić - wysłuchać cię. Niestety sama musisz coś wymysleć:-(

Kasiu, jak sobie pomyśle co zrobił ten dupek (sorki za wyrażenie) to nóż mi się w kieszeni otwiera, i tracę wiarę ze oni są normalni. Każdej z nas może się wydawać, że "co jak co ale mój to nie". Dlatego mimo że ufam M., nawet jak jest daleko, to czasem się boje, że może robi mnie kantem:baffled:

właśnie.. ja też ufałam, na 100% byłam pewna że kto jak kto, ale nie on...

no wlasnie, wiec mam nadzieje ze mi szybko przejdzie :sorry: on ma zone i dziecko i nigdy nie odwazylabym sie zbudowac wlasnego szczescia na czyims nieszczesciu, nie nie nie :no: co ja pitole,przeciez ja tez jestem w zwiazku z mezczyzna, o nie lilu, opanuj sie !!!!!

o nie, jak ma żone i dziecko to otrzeźwiej... pomysl sobie co ja przeżywam teraz... własnie przez jakąś zdzirę, wyrwałabym jej nogi z d...:)
a jemu co innego
dlatgo opanuj sie bo polecę do Irlandii i ci nakopie w tyłek:-)

reklama
jak wam dziewczynki dzień mija??:-)
ja siedze sobie i popijam właśnie kawkę bezkofeinową nawet dobra nie różni sie smakiem od normalnej:tak:
bardzo mnie głowa rozbolała w południe i musiałam zażyć APAP i widziałam że był temat jakie leki przeciwbólowe mozna w ciaży brać i właśnie odkat staramy sie o dziecko to tylko APAP biorę na ból głowy bo wcześniej to sie IBUPROMEM ratowałam:tak:
tylko sie boje bo mnie często głowa pobolewa tak że muszę wziąć tabletkę bo mi nic innego ulgi nie przynosi czy ten APAP jak bym go nawet 2 lub 3 razy w tygodniu musiała wziąć to czy dziecku nie zaszkodzi jednak miała któraś z zafasolkowanych jakieś doświadczenia z tym???
mnie zawsze głowa boli przed @ tak 3 a nawet 5 dni wcześniej tak że myśle ze jak jutro mnie też będzie boleć to będzie znaczyć że @ sie pojawi i nici z fasolki:-:)tak:

tylko sie boje bo mnie często głowa pobolewa tak że muszę wziąć tabletkę bo mi nic innego ulgi nie przynosi czy ten APAP jak bym go nawet 2 lub 3 razy w tygodniu musiała wziąć to czy dziecku nie zaszkodzi jednak miała któraś z zafasolkowanych jakieś doświadczenia z tym???
mnie zawsze głowa boli przed @ tak 3 a nawet 5 dni wcześniej tak że myśle ze jak jutro mnie też będzie boleć to będzie znaczyć że @ sie pojawi i nici z fasolki:-:)tak:
Zaniepokojona do raportu!!!!!!
co to za negatywne nastawienie?!?!?!? nASTĘPNA CHCE MIEĆ NOGI Z TYŁKA POWYRYWANE???
Musi byc jakaś fasolka w końcu bo inaczej załamka:baffled::baffled::baffled:

ja siedze sobie i popijam właśnie kawkę bezkofeinową nawet dobra nie różni sie smakiem od normalnej:tak:
bardzo mnie głowa rozbolała w południe i musiałam zażyć APAP i widziałam że był temat jakie leki przeciwbólowe mozna w ciaży brać i właśnie odkat staramy sie o dziecko to tylko APAP biorę na ból głowy bo wcześniej to sie IBUPROMEM ratowałam:tak:
Mnie tez czesto glowa boli ale ja mam problemy z kregoslupem i od szyji mnie boli:-(
Cwicze i chodze na masaze troche pomaga na ten bol,i kupilam sobie poduszke TEMPURE...jak zaczelam ja uzywac to mniej mnie boli.Ale jak juz nic nie pomaga to jem ibux lub paracet..nie jestem w ciazy wiec bez roznicy ktore proszki..potem jak zajde to bedzie inaczej:-)

Zaniepokojona do raportu!!!!!!
co to za negatywne nastawienie?!?!?!? nASTĘPNA CHCE MIEĆ NOGI Z TYŁKA POWYRYWANE???
Musi byc jakaś fasolka w końcu bo inaczej załamka:baffled::baffled::baffled:
no może niekoniecznie z tymi nogami moze zdążę uciec :rofl2::-);-)
myśle realistycznie po prostu zawsze mnie boli i teraz też wiec czego sie mogę spodziewać??:-( nie próbuje sobie tych bóli głowy w zaden sposób tłumaczyć bo nie widze innej przyczyny:-(
kochana jesteś ze mi trak dobrze zyczysz:tak::-)

Mnie tez czesto glowa boli ale ja mam problemy z kregoslupem i od szyji mnie boli:-(
Cwicze i chodze na masaze troche pomaga na ten bol,i kupilam sobie poduszke TEMPURE...jak zaczelam ja uzywac to mniej mnie boli.Ale jak juz nic nie pomaga to jem ibux lub paracet..nie jestem w ciazy wiec bez roznicy ktore proszki..potem jak zajde to bedzie inaczej:-)
mnie głowa często boli od 15 roku życia nigdy nikt nie mógł mi pomóc i żaden lekarz nie znalazł przyczyny dopiero teraz jak nie udało mi sie zajsć w ciażę i zrobiłam badania hormonów to mi ta prolaktyna wyszła wysoka i to prawdopodobnie dlatego mnie ta głowa tak bolała bo jak biore Bromergon i prolaktyna spadła do odpowiedniego poziomu to już mnie glowa tak często nie boli tylko zwiastuje nadejscie @.

reklama
Do góry