reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

tez tak mysle, nie mam zadnego konta fikcyjnego i przyjjmuje zaproszen od kogos np z mielna bo tam mieszkalam jak go tylko z widzenia znam a co to pffff zaden znajomy......

hanka swoja droga to daj namiar na siebie , chcialabym twoj ryjek zobaczyc:-D:-D
Szczypiorkowaty Lachonie nie dam ci bo ja przy was szczypiory to jak pączek w pudełku z pączkami.
A z resztą pierdoło masz moje hasło do BB.

reklama
No Jadźka bo już miałam panikę i ciepło. Ja rozumiem miłość do rodziny ale ty się spręż i wpadaj na forum i nie rób mi takich numerów bo cię proszę ale miałam na ramieniu duszę.
Oj ta technika. Nick i hasło pamiętasz mam nadzieję.
ehehhe pewnie ze pamietam , nie sposob zapomniec takiego oryginału!!!!:-D

Szczypiorkowaty Lachonie nie dam ci bo ja przy was szczypiory to jak pączek w pudełku z pączkami.
A z resztą pierdoło masz moje hasło do BB.
no nie przesadzaj pipo grochowa jaki pączek!! uwielbiamy pączki!!!:-D
a na twoje konto nie zaglądam bez pozwolenia i w dane ci nie zagladałam wiec nie wyczailam cie:sorry:

reklama
no nareszcie wolne! hehe mała juz spi, ja wcinam kolacje i zaraz musze ogarnąć ten bajzel po niej!!! a jest tego troche!!:szok:
jak sobie pomysle ze kiedys jak bede miala swoje i taki bajzel na codzien to hohoho:eek:

Do góry