reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

tez tak mysle, nie mam zadnego konta fikcyjnego i przyjjmuje zaproszen od kogos np z mielna bo tam mieszkalam jak go tylko z widzenia znam a co to pffff zaden znajomy......

hanka swoja droga to daj namiar na siebie , chcialabym twoj ryjek zobaczyc:-D:-D
Szczypiorkowaty Lachonie nie dam ci bo ja przy was szczypiory to jak pączek w pudełku z pączkami.
A z resztą pierdoło masz moje hasło do BB.

reklama
No Jadźka bo już miałam panikę i ciepło. Ja rozumiem miłość do rodziny ale ty się spręż i wpadaj na forum i nie rób mi takich numerów bo cię proszę ale miałam na ramieniu duszę.
Oj ta technika. Nick i hasło pamiętasz mam nadzieję.
ehehhe pewnie ze pamietam , nie sposob zapomniec takiego oryginału!!!!:-D

Szczypiorkowaty Lachonie nie dam ci bo ja przy was szczypiory to jak pączek w pudełku z pączkami.
A z resztą pierdoło masz moje hasło do BB.
no nie przesadzaj pipo grochowa jaki pączek!! uwielbiamy pączki!!!:-D
a na twoje konto nie zaglądam bez pozwolenia i w dane ci nie zagladałam wiec nie wyczailam cie:sorry:

reklama
no nareszcie wolne! hehe mała juz spi, ja wcinam kolacje i zaraz musze ogarnąć ten bajzel po niej!!! a jest tego troche!!:szok:
jak sobie pomysle ze kiedys jak bede miala swoje i taki bajzel na codzien to hohoho:eek:

Do góry