reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

witam sie z wszystkimi pewnie jak ja wchodze na BB to wy znikacie jak zawszę:rofl2:
walne sobie kawkę i idę coś działać tylko mi sie nie chcę bo mnie główka pobolewa coś:-(

no widzisz wszystko poszło dobrze a teraz przez te 10 dni twoja mama dojdzie do siebie i wszystko juz będzie w porządku z jej kregosłupem, bardzo się cieszę!!

świetne określenie :-D
co do częstości to ja w tym cyklu zastosowałam się do wskazówek dziewczyn z forum bo mówiły że przy codziennych przytulankach udało sie zafasolkować i my też codziennie działaliśmy
a ja byłam raz u gina który mi powiedział że 5 dni przed owulacją nie należy sie przytulać żeby plemniki były mocniejsze
i bądź tu mądrym.

to my wstrzymalismy sie te 5 dni i zaczelismy dzialac od 11 cyklu codziennie...:baffled:..

reklama
Dzindybry! kurcze ledwo czlowiek oczy otworzyl i juz na niego krzyczą! :confused2::confused2::confused2::confused2:
eve !!!!!!!!!!!:crazy: ty mi się tu zaraz tłumacz i to szybko!!! gdzie są Twoje piękne dłuuuuuuugie włosy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::angry:
hmmm.... ze te niby co to na tych fotkach?? na nk ?? no bo wiesz no ten tego ... :zawstydzona/y: mialam takie przez 8 lat! i mi sie znudzily do tego byly ciezkie w utrzymaniu! :eek: bo schly cala noc! a suszarka by je wykonczyla! do tego moja szyja w lato w ogole nie oddychala!!! z reszta te na fotkach slubnych sa i tak krotkie! :-p :sorry: mialam wczesniej do pasa! :-D

i jescze jedna ole?? tylko ktora to olica a ktora PM??

Ja jestem Aleksandra W. (dawniej M.)- Wrocław :-) lat jeszcze 26 hihi

Dziewczyny pójdźcie moim śladem i napiszcie tu w postach imię i inicjał nazwiska oraz nazwiska rodowego i miasto, bo mam kilka zaproszeń, ale nie jestem w stanie wszystkich rozszyfrować :-(

OLA W. dawniej T., Białystok - to je ja :p

czesc moje kochane robaczki :)))

dzisiaj mam pieknie wspanialy humor, chociaz wczorajszy wieczor wcale tego nie zapowiadal..

Wczoraj mielismy rocznice naszego zwiazku i ten wredny małz zapomnial, dopiero jak sie rozwylam i przez lzy wykrzyczalam mu w twarz to sie zreflektowal..a wylam najpierw jakas godzine zanim zapytal co sie stalo...no co za malpa z niego!!!!!!!!!!!
ale za to pozna noca byly takie cudowne przytulanki ze az OH... :)

jak się was tak naoglądałam na NK to dochodzę do wniosku ze się muszę wziąć za siebie bo ja to przy was to taki grubasek jestem :eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:aż mi wstyd:-:)-:)-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
od dzisiaj ścisła dieta:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

duzo za duzo, az wstyd sie przyznac :(((

przy ciazy ( co dziwne ), na samym poczatku szybko przytylam, podejrzewano nawet cukrzyce ciazowa, a od momentu jak stracilam dziecko - najpierw leki, pozniej zajadanie stresu i rozpaczy slodyczami - no i mam efekty..

teraz sie odchudzam zeby zrzucic to co naroslo..

reklama
Do góry