Kropeczko brak seksu wplywa na przerost prostaty,podobno.
A teraz co u mnie.
Pracuje duzo,ze nawet nie mialam kiedy badan sobie zrobic,wiec po swietach wzielam 2 dni urolpu.Poszlam do przychodni.Powiedzieli,ze wszystkich badan nie zrobia,wiec pojechalam do szpitala,skoro juz bylam na czczo,zeby za jednym zamachem wszystk
kazalo sie,ze rozyczke robia tylko w sanepidzie,wiec i tak musialam byc 2 razy kluta.Na obydwu rekach zrobili mi krwiaki! Najpierw w szpitalu,potem w sanepidzie i jeszcze za to zaplacilam ponad 200 zl.Wygladam jak narkomanka.
Zrobilam:
morfologie,mocz,OB,glukoze,oznaczenie gr.krwi,toksoplazmoze (IgG,IgM),cytomegalie (IgG,IgM) i rozyczke (tylko na przeciwciala,bo nie robili innych).No i TSG i T4 (ze wzgledu na chora tarczyce)
Takze z niecierpliwoscia czekam na wyniki.Badan hormonalnych nie robilam,bo jestem dopiero pierwszy cykl po tabletkach.
Ale...do 15 dc bolaly mnie jajniki,bardzo.Potem cisza.Dzis 32 dc i brzuch nie boli,rano mialam tylko lekko brazowy sluz,a potem cisza...
Nie dosc,ze tempka po owu (o ile byla) nie wzrosla,to jeszcze do tego nie ma @ a juz 17 dni po owu.
Pomozecie mi to rozszyfrowac.Podrzucam link do wykresu.
Pierwszy po tab - 28dni