reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
jest jeszcze taki silny srodek przeciwbolowy-AULIN-mi to ostatnio polecil lekarz.

no to tak zebys sie nie nudzila i miala co poczytac na doranoc Olusiu:-) buziaki!

ja tam sie spać nie wybieram..:) czytam na bieżąco produkcję :)

A w ogole to ja polowy z was, albo i wiekszej czesci po imieniu nie znam i dziwnie mi czasem pisac nickami..Wiec jakby niektore byly na tyle uprzejme zeby powiedziec jak maja na imie to byloby mi duuuuzo latwiej :)))

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: i jeszcze raz:zawstydzona/y:

ja na herbatke musze oczy kota jak ze shreka robic albo slodką minke..

to dobrze ze masz chociaz jakis chwyt, moj jak zacznie mecz ogladac to na nic nie reaguje..tylko jak gleboko wzdycham przez jakies 15 minut ( zeby zwrocic na siebie uwage ) to pyta czy zle sie czuje? albo czemu sapie?

Kropeczko z medycznego punktu widzenia to nie wiem, a z punktu widzenia mojego małża to przynajmniej raz dziennie powinny byc przytulanki, on twierdzi, że to świetnie na kondycję wpływa:-)

Raz jeszcze pytam:
Dziewczyny-mam pytanie-jak czesto powinno sie z medycznego pkt widzenia przytulac...tak wogole dla zdrowego funkcjonowania organizmu-mezczyzny i kobiety (nie ze wzgledu na staranka)???
Wie ktoras cos na ten temat?

Bylam dzis pierwszy dzien po swietach w pracy i tak mnie szefostwo wq...wilo,ehhhhhh...
Ale poprawilam sobie humorek po pracy-poszlam z M na rolki.
:happy:

Witaj Szafirku! No dobra taktyka ze nerwy wyjezdzilas na rolkach...
a teraz czytaj uwaznie:-) buziaki!

ja na herbatke musze oczy kota jak ze shreka robic albo slodką minke..

:laugh2::rofl2::laugh2:

Raz jeszcze pytam:
Dziewczyny-mam pytanie-jak czesto powinno sie z medycznego pkt widzenia przytulac...tak wogole dla zdrowego funkcjonowania organizmu-mezczyzny i kobiety (nie ze wzgledu na staranka)???

:laugh2::rofl2::laugh2:

Ja ze swojego niemedycznego spojrzenia mówię - DO OPORU KOBIETO!!!!!!!!

olesia - fajny nick, moja druga mama ( mama mojej przyjaciolki ) tak do mnie mowi

No ja ci zaraz zrobie...czy ja Ci dalam oznaki, ze Ci nie ufam???

AndziaS no ja czytam...zawsze i dokladnie!!!! jakos takie psychologiczne podejscie do wielu spraw do mnie przemawia:-)...a moj maz wlasnie nuci:
"przyszla do mnie nie wiem skad.....zawrocila w glowie tak dokladnie...Andzia...":laugh2::laugh2::laugh2:Oddzialu Zamkniętego:-p...i przyniosl mi tu lody:-) i pyta co u forumowiczek...ale jaja:-):-D:-)
1. nie mam pojecia ale dołanczam sie do pytania bo to ciekawe jak to faktycznie jest. moze to zależy od indywidualnej fiziologii każdego z nas tak mi sie wydaje tak po mojemu.
2. nie bij ......nie nikt mi tego n ie okazał a już napewno nie moja bliźniaczka hihi ale tak mi sie wydaje ze tak trochę po tej sprawie z ktosiową zostało.
3. o to ja bardzo lubię tę piosenkę zawsze sie na weselach swietnie przy tym bawię z moim kochanym bratem ciotecznym który też bardzo to lubi.
a tak po za tym to skąt ty jesteś kropeczko jak jesteś w Polsce bo mówiłaś ze z małopolski??

reklama
Do góry