OlaPM - pytaj i się nie krępuj - tutaj możesz pytać o wszystko - kiedyś Ty będziesz udzialć odpowiedzi na te pytania innym staraczkomJak coś to mam na imie Ola..Dziewczynki na wątku ciąża po poronieniu, piszą do mnie PRZYSZŁA, albo OLA PM To tak w skrócie..
Mam w zwiazku z tym teraz pytanko:
dziewczyny, od jakiegos czasu próbuje rozszyfrowac KARTE OBSERWACJI CYKLU i mam kilka pytan i watpliwosci..czy ktoras z was stosuje ta metodę? jak tak to do kogo mam sie zglosic po pomoc?
Może - Nektarynko - Ty jesteś jak encyklopedia medyczna i jeszcze Lolitka - a gdzie Ona się ukrywa!powiedz co cie trapi pomoge moze..
LOLITKO wracaj do nas!
Dziewczyny ja po prostu mam taki ból brzucha jak na @ więc dlatego już mój czar prysł, nie czuję się inaczej...niż przed @.
Martynko - ja zabraniam Ci tak mówić - ja cały czas ściskam kciuki
Marzena - pomalutku - sama się niedługo nauczysz odczytywać wykresy i na pewno nie ocipiejeszhm... no mi dzis skoczyla rano z 36,35 na 36,4 to ile to stopni bo sie juz pogubilam... 0,05?? to co moze znaczyc?? ja wogole tego nie rozumiem.... nawet nie chce sie wglebiac bo ocipieje...
Witaj:-)Witajcie:-)
chyba ma jej nie być - albo bardzo lekka - z reguły piszą, że jak wyjdzie bordowa to nie robi się testu na drugi dzień tylko działa;-)ale pytanie za 100 punktow!!! - jesli na tescie owu wychodza te same kreski tzn ze owulka nastapi w ciaggu 24-36 godzin.. to wszyscy wiemy. ale..... jesli zrobi sie test nastepny wlasnie po tych 24 czy mniej wiecej godzinach w chwili gdzy wlasnie owulka trwa tzn jajo to jaka kreseczka wychodzi na tescie????czy jakas wogole??skoro bordowa ma byc zapowiedza wczesniejsza to w trakcie jaka ma byc?????????
No to teraz jesteś piękna i dopieszczona;-) jeszcze niech M poprawi a @ nie przyjdzieDzisiaj żeby poprawić sobie humor poszłam na solarium,manicure,pedicure i kupiłam sobie 3 pary nowych majtek.Nie mam żadnych objawów delikatnie bolą mnie piersi po bokach jak się pomacam(ciągle się macam)testu jeszcze nie zrobiłam.
Jutro o 14 30 mam wizytę pierwszą u panstwowego ginekologa mama zapisała siebie i mnie więć muszę iść,jutro rano zrobię test przed wizytą u lekarza.
[
kurcze ja nie wiedzialam ze my tak smiesznie w srodku wygladamy.. spodziewalam sie jakis strasznie strasznych ( maslo maslane ) zdjec..a tu taka sympatyczna ,..,,,mh...bulbka?
"sympatyczna bulbka" - może i bulbka, ale nie sympatycznaa dla was kobietki..do wyboru do koloru
a za drinki - dziękuję - jest z czego wybierać
Szafirku - wpadłaś i wypadłaś - wracaj i pisz co u Ciebie miło Cię "widzieć" po świętach:-)Byloby naprawde co opowiadac dzieciom,a pozniej wnukom (no moze bez szczegolow);-)
Bardzo dobry plan - rok 2009 rokiem zafasolkowaniapoki co nie masz okresu czyli jest szansa..a co do in vitro to jak nie wyjdzie nam inseminacja to odkladamy na in vitro,postawilam sobie za cel ze w tym roku zaciaze i tego sie trzymam heh,ja tam trzymam za ciebie kciukasy od poczatku do konca jestem z Toba!
Olesiu - ściskam mocno i miłego świętowania 10 rocznicy - będzie się działoMoja droga imienniczko, rzadko sie ostatnio odzywam (podly nastoj, placz na koncu nosa itp) przechodze przez ta sama sytuacje jak ty,nie wiec jak ci pomoc bo sama nie wiem jak mam sie z tego otrzasnac. Mam nadzieje ze to jest tylko chwilowe i samo przejdzie :-(
Ja też czuję takie napięcie, ale dopiero teraz to sobie uświadomiłam, jak zapytałaś w sumie może być jako objaw zafasolkowania gdy go nie będzieW sprawie objawów na @. Ja mam tak,że w dniu @ czuję takie dziwne napięcie, jakbym miała zaraz "wybuchnąć". Pojawia się to uczucie kilka godzin, lub krócej przed @. Jak już @ się pojawi znika. Macie tak?
Doping dla plemników - dalej, dalej, dalej...:-)melduje dziewczyny ze małż zgwałcony.... chociaz dzis mi sie udalo.... moze jakies plemniczki dogonią jajko!!
Na wszelki wypadek - zrób tak jak pisały dziewczynki - zrób test jutro - jak dla mnie może być jutro ciemna kreskaWitajcie.
Mam cykle 26-27 dziś jest 12dc własnie zrobilam test pojawiła się mocna krecha kontrolna a testowa słabiutka więc test mówi że owulki narazie nie ma a organizm wskazuje na cos zupełnie innego ponieważ boli mnie prawy jajnik. Jak myślicie jak mogę to odbierac? Czy testy mogą się mylic?;-)
Witaj Babo:-):-):-) wypoczęta i wysexiona;-)Hei dziewczynki:-)
Jak minely wam swieta?
My wrocilismy z Barcelony przed wczoraj:-)
Poprostu zero stresu,tylko sex,jedzenie, drinkowanie i duzo zwiedzania!!!
I na dodatek byla piekna pogoda:-)
Sa nowe wasoleczki????????????????????????
Dobre i zagadkowe:-)Ok ja tez zmykam pod prysznic i do spanka...tylko jeszcze sexandthecity skoncze i uciekam! buziaki!!!!
Oj - to przytulam mocno, ale póki nie ma @ to wieszZrobiłam test.
Jedna kreska dupa nawet cienia drugiej nie ma.
Piersi nie bolą już nawet z boku jak je dotykam pewnie jutro z rana będzie @
Witaj Kasiu i wklejaj to zdjęcie - chyba, że juz to zrobiłaś to zaraz doczytamHej dziewczynki, dawno mnie nie było na forum:-) wpadłam się przywitactylko.
Dzisiaj mam USG genetyczne, trzymajcie kciuki, trochę się boje, ale mam nadzieję ze będzie dobrze.
Jak wróce to wkleję zdjęcia.
Buziaki
Kasia
Zaniepokojona - to Ty mały śpioszek jesteś - zazdroszczę:-)witam porannie!! dzisiaj musiałam wczesniej wstać niż zazwyczaj ale mi sie nie chciało bo ja tak normalnie to o 10 wstaję a 8 albo wcześniej to kosmos dla mnie
czyli już nie rok - pracuj dalej a ja Ci dopinguję mocnopowiedział, że jak bardzo chce to poczekajmy jeszcze przynajmniej pół roku :-)
Piękny skok - i przytulanki były wczoraj - super - wygląda na to, że sie wstrzeliliściewogóle to się witam;-) tempka dzis wzrosla z 36,4 na 36,7 ....
daj znać co powiedział - powinien widzieć chyba, że jest płyndzisiaj ide z siostra do gina ale innego jak sie okaze fajny i dorby to bede do niego chodzic.... jak myslicie,??? czy dzis moze mi np powiedziec ze peklo jajeczko???
fajnie to ujęłaś - polskie drogizerknelam na wykresik.. abrdzo ladny a te spadki to tak czasem jest.. nidby wykres nie bedzie równy jak autostrady w niemczech tylko jak te polskie dziurawe drogi..
dla mnie to skoku jeszcze nie było - może będzie jutroNie czułam żebym miała owulkę już, a tempka skoczyła.
Wczoraj się nie przytulalismy z M.... Przerwa poświąteczna była żeby go nie zajechać Zabrał mnie na romantyczny spaceros po pracy na 2 h a później wiczór filmowy z browarkiem był... Bardzo miły wieczór... Dzisiaj się umówiłam z nim na gwałt
I tak do soboty:-)
romantyczny spacer - się rozmarzyłam:-)
Słodka ta Twoja córcia:-)Witam was dziewczynki! Moje dziecko dziś spało do 10 - ale ja ją kocham I jak wstała to powiedziała,że mi zrobi pyszną kawkę ( ma 2,5 roku!)
Zajączku - wszystkie to robimySprawdzam... Narazie nic nie widzę... Fakt że nie jest sucho, bo czuje się taka lekko naoliwiona, ale na palcu raczej nic nie zostaje... (bosze jakby ktoś wiedział co ja robię jak idę do tualety;-))
Przytulam mocno, ale widzę, że dalej optymizmem tryskaszWitam sie dziewczynki!jak zwykle dostalam @,jak zwykle przyszla punktualnie co do dnia i jak zwykle bardzo mi smutno:-(.no coz!nic na to nie poradze.to juz 2,5 roku staran,czasami trace nadzieje .dziewczynkom testujacym zycze dwoch tlustych kreseczek na tescie.nic mi nie pozostalo,tylko usmiechnac sie i isc dalej do przodu.:-)Buziaki dla wszystkich!milego dzionka!