reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Czesc Dziewczyneczki :-D
Bylam dzis pierwszy dzien po swietach w pracy i tak mnie szefostwo wq...wilo,ehhhhhh...
Ale poprawilam sobie humorek po pracy-poszlam z M na rolki.
A tak poza tym wczoraj dowiedzialam sie,ze moja kolezanka ze studiow,ktora brala slub tydzien po mnie wlasnie urodzila coreczke i co lepsze...nazwala ja tak jak ja- Daria :tak: mile...
Lece czytac,bo znow 30 stron do nadrobienia :happy:
nie ma to jak powroty do pracy a tam czekają z otwartymi rękami;-)
znajomi mają córeczkę 3 letnią - Darię:tak:
A w ogole to ja polowy z was, albo i wiekszej czesci po imieniu nie znam i dziwnie mi czasem pisac nickami..Wiec jakby niektore byly na tyle uprzejme zeby powiedziec jak maja na imie to byloby mi duuuuzo latwiej :)))
Aneta:-)
mój to by sapania nie usłyszał:-D
Witam wszystkie babeczki
U mnie sie chyba cos popieprzylo, jestem pare dni po @ a ja mam przezroczyst i ciagnacy sluz :szok: to nie pora na taki sluz, co to moze byc?
Olesia - ja nie wiem co to - jest to dziwne - ale aby nie marnowac okazji - działaj dziś z M:tak: na pewno nie zaszkodzi:-D
A gdzie jest opór?...o oporze to ja wiem z prawa Ohma, ze napiecie rosnie jak opór maleje...powyzej kolan:-D
Kropeczko - a co za dyskusje - i z kim - czy Ty chcesz przekonać M czy On Ciebie do codziennych przytulanek - bo chyba nie chce się wycofać:-p:rofl2::-p
Cześć dziewczyny ciężko za wami nadążyc;-) pewnie mnie nie pamiętacie. mam jeszcze jedno pytanie miałam w nowym cyklu robic badania hormonów ale jak narazie to po @ niema śladu, tak więc jak myślicie robić badania progesteronu i prolaktyny czy lepiej poczekać aż gin wywoła mi @:-(
Kati - progesteron możesz zrobić, ale prolaktynę lepiej robić przed owulacją a po miesiączce - powtarzam za dziewczynkami:sorry:

reklama
Wiola;-)

A gdzie jest opór?...o oporze to ja wiem z prawa Ohma, ze napiecie rosnie jak opór maleje...powyzej kolan:-D

to u Twojego juz powyżej kolan zaczyna sie napiecie? o cholera...kobieto..:eek::eek:

Mój m też mecz ogląda - wczoraj też oglądał:wściekła/y:
a herbatę sama sobie musiałam zrobić - M tylko wodę wstawił:tak:

moj oglada tylko zerka co jakis czas na mnie jak glosniej SAPNE

Witam Wiolę, Bernardkę i Wiktorię i Anetke :) Zapamiętam :)

Ostatnia edycja:
No tak, czlowiek pojdzie do pracy, zrobi cos do jedzenia i juz 40 stron do czytania. Przeczytalam wszystko ale odpowiedzi nie pisze bo by chyba ze dwa lub trzy posty zajely. Dobrze ze Andzia czy kropeczka zawsze odpowiadaja wszystkim i ratuja honor tego watku:tak::tak::tak::-):-):-) Mnie sie zaczelo platac w oczach od postow.
Witam nowe dziewczyny i te z innych watkow:-):-):-)
U mnie dni plodne sie skonczyly i teraz czekamy. Tempka skoczyla do 36,8 wiec jest dobrze i nawet wykres na fertility wskazal owu w niedziele - wtedy co mnie tak bolalo:szok::szok::szok: oby tym razem sie udalo... to juz 8 m-c staran!!! juz bym rodzila jakby wyszlo za pierwszym razem...

ja to sie bardziej wtedy nakręcam jak on tak do mnie mówi i wychodzi albo idzie spać to mnie dopiero wkurza a nie działa uspakajająco tak jak on to mówi że jak mi zejdzie z oczu to wtedy mi przejdzie a ja muszę szię wcześniej czy puźniej wykrzyczeć i powiedzieć co chcę i tyle

jakbym o sobie czytała:tak:

produkujecie dużo, ale teraz muszę się Wam pochwalić:tak:

ostatnio miałam takie poczucie, że tkwię w jakimś zawieszeniu - nic się nie dzieje, nie zmienia. No i stwierdziłam, że dosyć tego - i udało mi się parę rzeczy zrobić:
1. w końcu mamy cały, gotowy projekt naszego domku - w przyszłym tygodniu muszę go złożyć w urzędzie i czekac na pozwolenie - na pewno nie będzie nas stać na rozbudowe w tym roku, ale w przyszłym mam nadzieję zaczniemy.
2. dziś byłam z koleżanką oglądać gabinet - chcemy go wynająć i otworzyć prywatny - mam nadzieję, że się uda.
3. jutro rano robię prolaktynę i testosteron - bo przegapiłam w ostatnim cyklu.

Mój M jak idę do fryzjera to zawsze chce bym zrobiła rude, ale ja miałam ostatnio ciemnobrązowe to się takich jak Nektarynka ma to nie da zrobić:no: ale robię rude pasemka i potem M mówi, że jestem wredna bo ruda:tak:
racja ciezko.. bo zazwyczaj jest tak ze koncówki mam ciemniejsze a n górze jasniejsze od słonca.. nie wiem czemu takie.. i jeszcze paskudy sie krecą tylko koncówki i to kazdy w inna strone..

No tak, czlowiek pojdzie do pracy, zrobi cos do jedzenia i juz 40 stron do czytania. Przeczytalam wszystko ale odpowiedzi nie pisze bo by chyba ze dwa lub trzy posty zajely. Dobrze ze Andzia czy kropeczka zawsze odpowiadaja wszystkim i ratuja honor tego watku:tak::tak::tak::-):-):-) Mnie sie zaczelo platac w oczach od postow.
Witam nowe dziewczyny i te z innych watkow:-):-):-)
U mnie dni plodne sie skonczyly i teraz czekamy. Tempka skoczyla do 36,8 wiec jest dobrze i nawet wykres na fertility wskazal owu w niedziele - wtedy co mnie tak bolalo:szok::szok::szok: oby tym razem sie udalo... to juz 8 m-c staran!!! juz bym rodzila jakby wyszlo za pierwszym razem...

witaj Gosiu - ja jeszcze nie śpię - dopiero nadrobiłam zaległości:tak:
no to mam nadzieję, że u Was się udało i za 10 dni będzie piękna gruba druga krecha na teście:tak:

Gosiu - nie poddawaj się - ja jakbym nie straciła pierwszej fasolki to bym już miała 10 miesięcznego dzidziusia:sorry:

ale właśnie jak odpowiadałam na posty to pisałam o mojej kuzynce, która wbrew wszystkiemu zaszła - to daje nadzieję mi ogromną:tak:

reklama
Do góry