andzia jestes z bedzina a ja z dąbrowy górniczej a w będzinie na syberce pracuje:-)Zajączku = pięknie to ujęłaś, ale dopiszę do tego jedną rzecz:
"nie tylko kogoś kocham ale wiem, że i On mnie kocha":-)
Weroniko - ja czytałąm wcześniej Wasze forum, bo to do mnie napisała dziewczyna od Was na nk
Uważam, że nie ma sensu tego roztrząsać dalej - ja na wszelki wypadek usunęłam Ktosiową ze znajomych na nk i na BB
Życzę Ci dużo zdrówka i dbaj o siebie i fasolkę:-)
Pozdrawiam pozostałe forumowiczki
Olapolap - mój M też nie czyta nic o ciąży i staraniach - nie wie co to fazy cyklu i uważał, że w ciążę zajść można zawsze. trochę zmienił swoje podejście po utracie pierwszej ciąży i teraz nie podchodzi do tego tak hop-siup, ale do ideału mu daleko - tylko ja nie wymagam od niego by był idealny - tacy przeież nie istnieją
a co do hobby - jestem za - mój M jeździ na piłkę nożną - gra nawet czasami 2 razy w tygodniu, a ja siedzę na BB;-)
Ja sobie wyobraziłąm całą scenę - hahahaha
Wikulaa - ja dalej wierzę i trzymam kciuki - nie ma @ jest nadzieja
Zaniepokojona - a świerkito nie hobby:-):-):-)
No to pięknie piszesz pracę na BB - hahahaha:-)- ale zawsze się cieszę jak czytam Twoje posty - wracaj szybko
no właśnie - wszędzie tak jest tylko też każda z nas jest inna i inaczej reagujemy na naszych M - Kroptusiu a co do terminów - mój szwagier dalej mówi "elewacja" i nie ma o tym pojęcia a mają już jedną córeczkę:-)
ja też usunęłam - po co kusić los;-)
muzyka dla groszka, dla córki i jeszcze tańce - hoho - humor dopisuje
Kropeczko - skąd Go wytrzasnęłaś albo czy długo Go edukowałaś
a co do ciąży - to prawda, jak zobaczą dzidziusia na świecie to im odbija:-)
Loree- koncepcja roczna super - przyjmuję ją też dla siebie - mogę???
ja niestety nie znam miejsc przyjaznych dla dzieci - bo się tym nigdy nie interesowałam:-(
ja też uwielbiam zwiedzać:-) i raczej tygodnia na plaży nie wytrzymam
Witaj - dobrze, że już wszystko w porządku - zdrówka życzę
Martynko - jeszcze wszystko możliwe trzeba wierzyć
Witaj - pewnie, że możesz dołączyć:-)
KOLEJNY IDEALNY MĄŻ:-):-):-) Szczęściara a i tak coś wynajdziesz co Ci sie nie podoba - hihihi:-)
my kobiety - trudno nas zrozumieć - mój M należy do nadspokojnych ludzi - nie lubi się kłócić - czasami mnie to po prostu wqrwia;-) i wtedy się na niego drę - a on "nie chcę się z tobą kłocić"
no to kawał fasolki - nie potworka
jejku - to Ty chudzielec jesteś
jeszcze 20 stron mi zostało
reklama
w.kropeczka
Fanka BB :)
andzia jestes z bedzina a ja z dąbrowy górniczej a w będzinie na syberce pracuje:-)
A ja mam ciocie w Dąbrowie i wujka:-):-)
Elita ty jestes z forum...polka...dobrze kojarze?
Marzenixxx pieronie jeden...juz w kraju jest po 7ej... gdzie jestes? daj znac jak ten pecherzyk i co widzial supergineo????
Hanka-a Ciebie gdzie podzialo??? juz nie zbieraj tych patykow na ognisko, juz wystarczy...az tak dlugo nie zagoscimy...:-)
martyna222
udało się ! :)
Wiecie ja po tej historii z ktosiową to mam dystans do nowych dziewczyn na forum, bo od razu myslę że to ona tylko pod innym nickiem... więc z góry przepraszam nowe staraczki!
Betka85
Fanka BB :)
no tak został niesmak po tej aferze a nowe nie są do końca akceptowane albo przyjmowane do starego grona szkoda bo to spowodowało ze atmosfera nie jest taka jaka powinna być ja tam nie wiem do końca o co chodziło z tą ktosiową i co do was pisała bo nie chce mi sie w to wnikać po tym jak okazało sie ze ona ma rozdwojenie jaźni.Wiecie ja po tej historii z ktosiową to mam dystans do nowych dziewczyn na forum, bo od razu myslę że to ona tylko pod innym nickiem... więc z góry przepraszam nowe staraczki!
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
dziewczynki ja tylko na sekundke, bo u siostry jestem wiec nie czytalam co naskrobalyscie..
po wizycie u gina, musze stwierdzic ze gin swietny :-)ale....
powidzial ze nie widzi peknietego pecherzyka:-( tzn na lewym jajniku jest cos co moglobyc pecherzykiem wiec jesli tak to widocznie szybko sie wchlonął albo go nie bylo...
plyn w zatoce jest super i endometrium wspaniale - gin tak pwiedzial ze super. ale ciezko mu cokolwiek wiecej powiedziec bo mnie wczesniej nie badal , bo wczesniej do innego chodzilam... takze tyle... troche ostudzil moj zapal.... no coz.. pewnie znowu sie nie udalo...
po wizycie u gina, musze stwierdzic ze gin swietny :-)ale....
powidzial ze nie widzi peknietego pecherzyka:-( tzn na lewym jajniku jest cos co moglobyc pecherzykiem wiec jesli tak to widocznie szybko sie wchlonął albo go nie bylo...
plyn w zatoce jest super i endometrium wspaniale - gin tak pwiedzial ze super. ale ciezko mu cokolwiek wiecej powiedziec bo mnie wczesniej nie badal , bo wczesniej do innego chodzilam... takze tyle... troche ostudzil moj zapal.... no coz.. pewnie znowu sie nie udalo...
martyna222
Marzenix nie martw się skoro wczoraj lub przedwczoraj była owulacja to już nie widać pęcherzyka,płyn jest endoterium dobre więc fasolka ma gdzie się zagnieżdzić!!!!
kinguś
Nie poddam się
Witajcie ja tylko na chwilkę wpadłam i nie nadrobiłam zaległości.
Martwię się bo od kilku dni boli mnie szyjka i mam wrażenia jakby mi się wejście do pochwy zwęziło, nie wiem co się dzieje wizyta dopiero za tydzień
Martwię się bo od kilku dni boli mnie szyjka i mam wrażenia jakby mi się wejście do pochwy zwęziło, nie wiem co się dzieje wizyta dopiero za tydzień
He,he tak pewnie będzie za jakiś czas;-)Wiecie ja po tej historii z ktosiową to mam dystans do nowych dziewczyn na forum, bo od razu myslę że to ona tylko pod innym nickiem... więc z góry przepraszam nowe staraczki!
Zgadza się jak jest płyn to dobrze.Marzenix nie martw się skoro wczoraj lub przedwczoraj była owulacja to już nie widać pęcherzyka,płyn jest endoterium dobre więc fasolka ma gdzie się zagnieżdzić!!!!
Kropeczko wysłałam ci zaproszenie.:-)
reklama
martyna222
trafiają się czasem jacyś chorzy ludzie... no cóż będziemy czujne!
Podziel się: