reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

Zajączku = pięknie to ujęłaś, ale dopiszę do tego jedną rzecz:
"nie tylko kogoś kocham ale wiem, że i On mnie kocha":-)

Weroniko - ja czytałąm wcześniej Wasze forum, bo to do mnie napisała dziewczyna od Was na nk:tak:
Uważam, że nie ma sensu tego roztrząsać dalej - ja na wszelki wypadek usunęłam Ktosiową ze znajomych na nk i na BB:wściekła/y:
Życzę Ci dużo zdrówka i dbaj o siebie i fasolkę:-)
Pozdrawiam pozostałe forumowiczki:tak:

Olapolap - mój M też nie czyta nic o ciąży i staraniach - nie wie co to fazy cyklu i uważał, że w ciążę zajść można zawsze. trochę zmienił swoje podejście po utracie pierwszej ciąży i teraz nie podchodzi do tego tak hop-siup, ale do ideału mu daleko - tylko ja nie wymagam od niego by był idealny - tacy przeież nie istnieją
a co do hobby - jestem za - mój M jeździ na piłkę nożną - gra nawet czasami 2 razy w tygodniu, a ja siedzę na BB;-)

Ja sobie wyobraziłąm całą scenę - hahahaha:-D:-D:-D

Wikulaa - ja dalej wierzę i trzymam kciuki - nie ma @ jest nadzieja:tak:

Zaniepokojona - a świerkito nie hobby:-):-):-)

No to pięknie piszesz pracę na BB - hahahaha:-)- ale zawsze się cieszę jak czytam Twoje posty - wracaj szybko:tak:

no właśnie - wszędzie tak jest tylko też każda z nas jest inna i inaczej reagujemy na naszych M - Kroptusiu a co do terminów - mój szwagier dalej mówi "elewacja" i nie ma o tym pojęcia a mają już jedną córeczkę:-)

ja też usunęłam - po co kusić los;-)

muzyka dla groszka, dla córki i jeszcze tańce - hoho - humor dopisuje:tak:

Kropeczko - skąd Go wytrzasnęłaś albo czy długo Go edukowałaś:rofl2:
a co do ciąży - to prawda, jak zobaczą dzidziusia na świecie to im odbija:-)

Loree- koncepcja roczna super - przyjmuję ją też dla siebie - mogę???
ja niestety nie znam miejsc przyjaznych dla dzieci - bo się tym nigdy nie interesowałam:-(
ja też uwielbiam zwiedzać:-) i raczej tygodnia na plaży nie wytrzymam:no:

Witaj - dobrze, że już wszystko w porządku - zdrówka życzę:tak:

Martynko - jeszcze wszystko możliwe:tak: trzeba wierzyć:tak:

Witaj - pewnie, że możesz dołączyć:-)

KOLEJNY IDEALNY MĄŻ:-):-):-) Szczęściara:tak: a i tak coś wynajdziesz co Ci sie nie podoba - hihihi:-)
my kobiety - trudno nas zrozumieć - mój M należy do nadspokojnych ludzi - nie lubi się kłócić - czasami mnie to po prostu wqrwia;-) i wtedy się na niego drę - a on "nie chcę się z tobą kłocić"

no to kawał fasolki - nie potworka:wściekła/y:
jejku - to Ty chudzielec jesteś:tak:

jeszcze 20 stron mi zostało:sorry:
andzia jestes z bedzina a ja z dąbrowy górniczej a w będzinie na syberce pracuje:-)

reklama
andzia jestes z bedzina a ja z dąbrowy górniczej a w będzinie na syberce pracuje:-)

A ja mam ciocie w Dąbrowie i wujka:-):-)
Elita ty jestes z forum...polka...dobrze kojarze?

Marzenixxx pieronie jeden...juz w kraju jest po 7ej... gdzie jestes? daj znac jak ten pecherzyk i co widzial supergineo????

Hanka-a Ciebie gdzie podzialo??? juz nie zbieraj tych patykow na ognisko, juz wystarczy...az tak dlugo nie zagoscimy...:-)

Wiecie ja po tej historii z ktosiową to mam dystans do nowych dziewczyn na forum, bo od razu myslę że to ona tylko pod innym nickiem... więc z góry przepraszam nowe staraczki!

Wiecie ja po tej historii z ktosiową to mam dystans do nowych dziewczyn na forum, bo od razu myslę że to ona tylko pod innym nickiem... więc z góry przepraszam nowe staraczki!
no tak został niesmak po tej aferze a nowe nie są do końca akceptowane albo przyjmowane do starego grona szkoda bo to spowodowało ze atmosfera nie jest taka jaka powinna być ja tam nie wiem do końca o co chodziło z tą ktosiową i co do was pisała bo nie chce mi sie w to wnikać po tym jak okazało sie ze ona ma rozdwojenie jaźni.

dziewczynki ja tylko na sekundke, bo u siostry jestem wiec nie czytalam co naskrobalyscie..
po wizycie u gina, musze stwierdzic ze gin swietny :-)ale....
powidzial ze nie widzi peknietego pecherzyka:-( tzn na lewym jajniku jest cos co moglobyc pecherzykiem wiec jesli tak to widocznie szybko sie wchlonął albo go nie bylo...
plyn w zatoce jest super i endometrium wspaniale - gin tak pwiedzial ze super. ale ciezko mu cokolwiek wiecej powiedziec bo mnie wczesniej nie badal , bo wczesniej do innego chodzilam... takze tyle... troche ostudzil moj zapal.... no coz.. pewnie znowu sie nie udalo...:zawstydzona/y:

Marzenix nie martw się skoro wczoraj lub przedwczoraj była owulacja to już nie widać pęcherzyka,płyn jest endoterium dobre więc fasolka ma gdzie się zagnieżdzić!!!!:tak::tak::tak:

Witajcie ja tylko na chwilkę wpadłam i nie nadrobiłam zaległości.

Martwię się bo od kilku dni boli mnie szyjka i mam wrażenia jakby mi się wejście do pochwy zwęziło, nie wiem co się dzieje wizyta dopiero za tydzień :szok::szok::szok:

He,he tak pewnie będzie za jakiś czas;-)

Marzenix nie martw się skoro wczoraj lub przedwczoraj była owulacja to już nie widać pęcherzyka,płyn jest endoterium dobre więc fasolka ma gdzie się zagnieżdzić!!!!:tak::tak::tak:
Zgadza się jak jest płyn to dobrze.

Kropeczko wysłałam ci zaproszenie.:-)

reklama
Do góry