reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Słoneczko strasznie mi przykro!!! :-( ale jak to mowimy glowa i nogi do gory! :sorry: nowy cykl nowe szanse!
tylko wiesz co ja jakos nie pamietam histori twojej! 2,5 roku ??? a co lekarze na to? prowadzisz obserwacje cyklu? moze warto by bylo? :eek:
Lekarze mowia ,ze wszystko o.k.nie prowadze obserwacji(tzn.nie zapisuje)bo mam cykle jak w zegarku,sluz jak w zegarku,owu co miesiac(potwierdzona testami).we wtorek moj maz ma jeszcze oddac nasienie(mial juz usg jader i calego ukladu jajowodow) do badania i w maju kolejna wizyta u gin.dodam,ze mamy juz synka,wiec tzn.,ze mozemy teoretycznie miec dzieci.zobaczymy co moja gin wymysli,ale powiedziala,ze jak badania M beda po raz kolejny dobre,to zaczniemy dzialac.dodam,ze jestem ubezpieczona w Niemczech,bo tam pracuje,wiec opieka lekarska jest bardzo dobra.sama nie wiem co sie dzieje.maz mowi,ze jestesmy jakims fenomenem.oboje zdrowi,a nie moga miec dziecka(z pierwszym to byla wpadka kontrolowana,ale to 11 lat temu).:tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Czesc Dziewczyny!:-) Jestem nowa i od jakiegos czasu przypatruje sie Waszym wypowiedziom :tak: Postanowilam napisac bo tak szczerze nie mam z kim porozmawiac na temat staran bo wszystkie moje kolezanki jak i bratowa maja juz dzieci tylko ja zostalam :wściekła/y:. Staramy sie z mezem juz od wrzesnia 2008 i jakos mam juz dosc tych rozczarowan, bardzo to boli kiedy nic nie wychodzi i przechodzi przez glowe taka mysl ze to moze ze mna est cos nie tak :-( To jest moj juz 8 cykl staran i mam kolejny raz nadzieje ze moze to tym razem sie uda tym bardziej ze zauwazylam u siebie podczas owulacji 2 tygodnie temu brazowe plamienia ktore ustapily po 3 dniach, w tym czasie bardzo mocno sie przytulalismy z mezem i dosc czesto :-) a wczoraj mialam juz miec @ ale nie ma i tempke mierzylam dzis i jest 37,4 ;-) boli mnie podbrzusze ale nie tak intensywnie jak na @ wiec nie wiem czy sie cieszyc czy nie :-( postanowilam jutro zrobic test ciazowy jesli @ nie przyjdzie dzis. Mam nadzieje ze mnie przyjmiecie do swojego grona bo tylko tutaj czuje ze dostane wsparcie i odpowiedzi na moje watpliwosci :-)

Pozdrawiam Wasz wszystkie ;-)
Cześć Myszko... jasne że przyjmiemy:-) jeszcze nikogo nie odprawiłyśmy z kwitkiem...
A a nie zrobiłaś jeszcze teściora??? Twardziel jesteś... Zrób test bo dużo wskazuje na fasolkę.. Zwłaszcza że @ nie ma...

Lekarze mowia ,ze wszystko o.k.nie prowadze obserwacji(tzn.nie zapisuje)bo mam cykle jak w zegarku,sluz jak w zegarku,owu co miesiac(potwierdzona testami).we wtorek moj maz ma jeszcze oddac nasienie(mial juz usg jader i calego ukladu jajowodow) do badania i w maju kolejna wizyta u gin.dodam,ze mamy juz synka,wiec tzn.,ze mozemy teoretycznie miec dzieci.zobaczymy co moja gin wymysli,ale powiedziala,ze jak badania M beda po raz kolejny dobre,to zaczniemy dzialac.dodam,ze jestem ubezpieczona w Niemczech,bo tam pracuje,wiec opieka lekarska jest bardzo dobra.sama nie wiem co sie dzieje.maz mowi,ze jestesmy jakims fenomenem.oboje zdrowi,a nie moga miec dziecka(z pierwszym to byla wpadka kontrolowana,ale to 11 lat temu).:tak::tak::tak::tak::tak:
ale powiem ci ze lekarz was i tak dlugo wstrzymuje! :eek: ale fajnie ze badanka w porządku!!! a powiedz mi tylko jedno mi sie teraz nasuwa na mysl jak z progesteronem w 2 fazie cyklu? :eek:

Lekarze mowia ,ze wszystko o.k.nie prowadze obserwacji(tzn.nie zapisuje)bo mam cykle jak w zegarku,sluz jak w zegarku,owu co miesiac(potwierdzona testami).....dodam,ze jestem ubezpieczona w Niemczech,bo tam pracuje,wiec opieka lekarska jest bardzo dobra.sama nie wiem co sie dzieje.maz mowi,ze jestesmy jakims fenomenem.oboje zdrowi,a nie moga miec dziecka(z pierwszym to byla wpadka kontrolowana,ale to 11 lat temu).:tak:
No to rzeczywiście zagwozdka jest niezła...

Ale boje sie ze jak zrobie to nie wyjdzie szczegolnie w polowie dnia i dlatego moze lepiej poczekac do rana :-) Ale strasznie sie stresuje az mi sie rece poca i nie wiem co myslec :crazy:

Czesc Dziewczyny!:-) Jestem nowa i od jakiegos czasu przypatruje sie Waszym wypowiedziom :tak: Postanowilam napisac bo tak szczerze nie mam z kim porozmawiac na temat staran bo wszystkie moje kolezanki jak i bratowa maja juz dzieci tylko ja zostalam :wściekła/y:. Staramy sie z mezem juz od wrzesnia 2008 i jakos mam juz dosc tych rozczarowan, bardzo to boli kiedy nic nie wychodzi i przechodzi przez glowe taka mysl ze to moze ze mna est cos nie tak :-( To jest moj juz 8 cykl staran i mam kolejny raz nadzieje ze moze to tym razem sie uda tym bardziej ze zauwazylam u siebie podczas owulacji 2 tygodnie temu brazowe plamienia ktore ustapily po 3 dniach, w tym czasie bardzo mocno sie przytulalismy z mezem i dosc czesto :-) a wczoraj mialam juz miec @ ale nie ma i tempke mierzylam dzis i jest 37,4 ;-) boli mnie podbrzusze ale nie tak intensywnie jak na @ wiec nie wiem czy sie cieszyc czy nie :-( postanowilam jutro zrobic test ciazowy jesli @ nie przyjdzie dzis. Mam nadzieje ze mnie przyjmiecie do swojego grona bo tylko tutaj czuje ze dostane wsparcie i odpowiedzi na moje watpliwosci :-)

Witaj kochana,my cie przyjmujemy do naszego grona z "chetnoscia",ale cos mi sie zdaje,ze juz nie jako staraczke,tylko zafasolkowana(przynajmniej na to wskazuja twoje objawy).rob tesciora i daj nam znac.pozdrowka!

oczywiscie kochana, takiego wsparcia jak tutaj to chyba nigdzie nie znajdziesz:-D

trzymam kciuki za ciebie oby to byla fasolka, bo z objawow wynika ze raczej tak!!!daj znac koniecznie jak tescik wyszedl!!

Witam sie dziewczynki!jak zwykle dostalam @,jak zwykle przyszla punktualnie co do dnia i jak zwykle bardzo mi smutno:-(.no coz!nic na to nie poradze.to juz 2,5 roku staran,czasami trace nadzieje .dziewczynkom testujacym zycze dwoch tlustych kreseczek na tescie.nic mi nie pozostalo,tylko usmiechnac sie i isc dalej do przodu.:-)Buziaki dla wszystkich!milego dzionka!
To jest nas dwie kochana,wyczułam @ zaczął mnie boleć krzyż i brzuch i już się zaczęła. :angry::angry:
Kurna nie wiem jak ty to wytrzymujesz 2,5 roku ja już fioła dostaje teraz zaczne 5 cykl starań.:szok::szok: Robiłaś badania co jest nie tak że tak długo się staracie?

Witamy razem rażniej.;-)

reklama
Do góry