reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Sorki ale musze to wstawic:
Może kiedyś wstawi tu kolejne zdjęcia "swojego" usg i będą nimi te zdjęcia z tego bloga. Chyba, że akurat nadgoni to co my tu piszemy i trafi na to, że ją odkryłyśmy. Ale może akurat nie trafi i będziemy miały darmową komedię z serii żenada po maxie.
I jeszcze jedno:
Jednak chyba jej przypadłość należałoby leczyć. To chyba nie jest normalne. I tu wcale nie jest mi do śmiechu;P

To sa cytaty wypowiedzi ktosiowej odnosnie Sanki, czy tak naprawde Ktosiowej odnosnie jej samej.....I po co my tu ja do psychologa wysylamy jak ona sama sie tak wlasnie podsumowala i sama sie wysyla....:baffled:

Sorki...ale jak to przeczytalam to juz nie ma watpliwosci...koniec tematu!
No dokładnie te wypowiedzi mnie rozłożyły na łopatki. Sama siebie podsumowała. Więc niech nie liczy że my będziemy o niej samej myślały dobrze...

Kropeczko - jeszcze 44 min i mój Małż po mnie przyjeżdża:-):-) Jupii

reklama
Kropeczko zamki to my z M kochamy bardzo! Ja gdyby nie nasz dwuletni brzdąc to pewnie spędzałabym wakacje gdzieś w Szkocji :tak: Ale córcia jeszcze malutka to niech ma dużo słońca i dużo piasku:-D Jak znacie fajne, sprawdzone miejsca dla rodzin z małymi dzieciakami to piszcie. Będę wdzięczna:tak: Jakoś nie wyobrażam sobie,żebym wytrzymała bez zwiedzania cały tydzień, więc byłoby miło połączyć plaże z zabytkami. I jeszcze za niezłą cenę:-D Wiem, nie mam łatwego wyboru! Niestety nasz brzdąc pomimo tego,ze malutki to kosztuje prawie tyle co dorosły:szok: więc za naszą trójkę wyjdzie niezła kwota:-( Ale co tam! Za rok nie pojadę , bo akurat urodzę drugie:-D:-D:-D:-D Taką mam koncepcję! A co!

reklama
Gorsecik czeka:):) Choć jakbym w nim przyszła to myślę że koledzy by się ucieszyli:-D:-D Umunduruję się w niego przed wyjazdem M. do tego winko, kolacyjka i.... duuuuużo sexu:-):-)
To ostatnie najwazniejsze!!!! baw sie dobrze!!! i nie musi byc grzecznie:laugh2::-p

Kropeczko, jak się czujesz?? jak kolano??

dziekuje...od kilku dni lepiej:-):tak::-)....az sie boje zaeszac:-)

Nie lubię Was nygusy wstrętne:baffled::baffled:

No jak nie lubisz jak lubisz...a nawet kochasz...zyc bez nas nie mozesz przeciez...zapomnialas????
buziaki moredczko sliczna ty moja!

Ja gdyby nie nasz dwuletni brzdąc to pewnie spędzałabym wakacje gdzieś w Szkocji :tak: Za rok nie pojadę , bo akurat urodzę drugie:-D:-D:-D:-D Taką mam koncepcję! A co!

ja wlasnie chcialabym do Szkocji pojehac w tym roku...blisko mamy wiec poki jestesmy na wyspach to fajnie byloby szkocje "zaliczyc"..
A plan na "za rok" masz Loree w dechę!!! i to mi sie podoba-tak trzymac-OPTYMISTYCZNIE!!!

A jej profil na nk? Chyba prawdziwy, chociaż kto wie....:eek::eek::eek:
Jej-nie no ten profil byl prawdziwy...zerszta ja mialam ktosiowa wsrod zanjomych, ale teraz sie wystraszylam, wiec ja przeprosilam grzecznie i usunelam...

Do góry