reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

skoro mamusia ma tyle energi, to z fasolką na pewno wszystko będzie dobrze, tylko ty uważaj na siebie i się nie przemęczaj!!!
zgadzam sie z Wikulą i 3mam kciuki zeby nie trzabyło do szpitala iść:tak::tak::tak:

mój mąż tak podobnie jak mówi Kropeczka o swoim też zaczą sie powoli interesować tym wszystkim i dopytuje sie kiedy owulacja ma być i stara sie wtedy zeby było miło i z pożytkiem czytaj żeby była fasolka

reklama
wiecie co...ja juz sama zglupialam, na poczatku myslalam, ok. kazdy ma prawo do bledow ale jak sie przyznala i jak jest juz ok to trzeba dac szansa...ale widze ze to dalej jest jeden wielki blef...bo jak pisze u nas ze jakis czas temu byla na forum...dawno, nie pamieta co zaszlo itd...a okazuje sie ze to bylo 2 dni temu....to ja wymiekam i to juz nie jest dla mnie ktos zaslugujacy na szanse...to albo choroba, albo zwykly brak uczciwosci i tyle. Sorki Ktosiowa, ale tak to czuje i tak to odbieram po tym jak troszke poczytalam na tamtym forum co sie dzialo...
Ale trzeba mieć zryty beret żeby taaaakie rzeczy wypisywać!!!!!!!!!!:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek: Masakra... i ten motyw z blogiem... Sama podsyłała argumenty przeciwko sobie!!!. Nienormalne. Ja też uważałam ze nie powinniśmy jej skreślać....ale teraz...dziwię się takim ludziom. Jak można mieć taki tupet. Mogła się wycofać, bez żadnych konsekwencji to jeszcze dolewała oliwy do ognia:confused2:

Kropeczko jeśli chodzi o wakacje to nie mam niczego konkretnego na myśli, więc łatwiej będzie mi znaleźć coś na last minut. Może Hiszpania, może Grecja. Cena ułatwi mi decyzję :-D

Witam :-)

jejku jak patrze na posty ktosiowej na forum polki to az mi ciarki przechodza :baffled: naprawde ta dziewczyna powinna sie leczyc :no: rozdwojenie jazni na calego :eek:

Marzenixx- przytulam, a ten twoj malz zasluguje na pozadne lanie :confused2:

a co do mojej samoistnej @ to dobrze :tak: moze wkoncu unormuje mi sie wszystko :sorry: i ekspresowo pojawi sie dzidzia :laugh2:

Buzaki :-)

Ładnie to ujęłaś:tak::tak::tak::tak:

Dziękuję:)
dbam o siebie jak mogę, 23 mam kolejne usg, już czwarte, bo coś ostatnio za mała ciąża była ale wierzę że jeszcze urośnie, zarodek był, serduszko już też. Swoją drogą to juz moja szósta ciąża, na razie jedną donosiłam i tą się zaparłam że też donoszę:happy:
To swoje już przeszłaś. Życzę zdrowej dzidzi:tak:

kochana to popatrz jeszcze na posty SANKI - Ktosiowa potem się przyznaje że była i jedną i drugą, a najlepsze są momenty w których na przykład Sanka mówi Ktosiowej że fajna z niej laska:-D
Chyba ma wysokie mniemanie o sobie?:-D

no jak czytam Twoje posty na tematktosiowej to po prostu ktosiowa to jakies wielkie nieporozumienie.. ale zeby isc na inne forum (tu akurat BB) pod tym samym nickiem to juz w ogole jedno wielkie żenua..

Jakby chciała być rozpracowana! Taka głupia czy chciała żeby ktoś się domyślił prawdy?

dzieki dziewczyny za pocieszenie i za rady.. ale u mnie to nie taka latwa sprawa, wczoraj mialam na sobie seksi bielizne i nic niestety.... moj malz ma teraz ciezki okres w pracy a ze to jego firma to chodzi caly czas poddenerwowany i nie mysli o niczym innym.... moze dzis cos bedzie ale jesli juz to wieczorem.....

a jak to jest z tymi testami?? jesli juz jest po owulce to chyba by nie bylo juz zadnej kreseczki???
Kochana a spróbuj z kolacją i jakimś dobrym winkiem potem? Alkohol rozładuje napięcie.:tak:

Kaprycha Ładnie skomentowałaś ktosiową. Bez zbednego owijania w bawełnę;-)

100% racja!!!! My się bardzo emocjonalnie angażujemy i przeżywamy wszystko, martwimy a oni jakoś nie...

No wlasnie....abo oni przezywaja ale inaczej, nie emocjonuja sie tak, nie pokazuja tego co maja w srodku na zewnatrz. faceci lubia zamyka c sie w sobie, nie wygadaja i nie wyplacza i nie wykrzycza swoich zlosci i obaw ale oni: buzia na klodke i najlepiej odejsc do innego pokoju...lub wyjsc z domu...jak im zlosc minie i leki przejda to wracaja ale juz nie do tego tematu, nie do rozmowy...mysle ze tak zachwouje sie wiekszosc...
tylko geje lubia sobie z babami pogadac i poplakac i podomyslac sie i poanalizowac"co by bylo gdyby, jakby tak inaczej sie zrobilo wczesniej, itd...

Ale trzeba mieć zryty beret żeby taaaakie rzeczy wypisywać!!!!!!!!!!:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek: Masakra... i ten motyw z blogiem... Sama podsyłała argumenty przeciwko sobie!!!. Nienormalne.

Do tego o blogu nie doszlam....ktora strona?

No to tak trzymaj i sie ciesz z fasolka razem...
Wiem kriopusu ze pewnie to szok z akazdym razem jak cos czujesz i biegasz do WC sprawdzic...ale na pewno wszystko jest i bedzie dobrze...tylko uwazaj na te skakance -tance i inne wygibasy!!!

hmmm spokojnie tancem i wygibasami bym to nie nazwala ;-) raczej przewaza spiew hmmm a raczej falsz wlasnie sie usmialam z jednej pary co odstawila taniec swoj pierwszy hihi jak moja kumpela na weselu :)

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=jiJn_EAm9tE&feature=channel_page"]YouTube - Odjazdowy taniec pary młodej[/ame]

Widzę, że robi się coraz ciekawiej z ktosiową. Wczoraj o 18.59 była zalogowana na forum. Więc często nas podczytuje. Ciekawe czy jeszcze coś skomentuje. Zajączku zryty beret to idealne określenie Ktosiowej.

Widzę, że robi się coraz ciekawiej z ktosiową. Wczoraj o 18.59 była zalogowana na forum. Więc często nas podczytuje. Ciekawe czy jeszcze coś skomentuje. Zajączku zryty beret to idealne określenie Ktosiowej.
Tak niestety uważam. Bo ja na prawdę byłam zdania że nie nalezy jej skreślać. To co niby dawno temu się zdarzyło, to jej sprawa. Ale te herezje na tamtym forum...

reklama
ja pitole ale mam leniwca!!!!!! :szok: najchetniej bym sie walnela i lezala ... nawet nie spala tylko lezala do gory brzucholem i jadla!!!! :tak:

a pro po .... Ktosiowej wypowiem sie pierwszy i ostatni raz - skonczmy ten temat szkoda tu zasmiecac nasze BB takimi postami! :eek::confused2::confused2::confused2::confused2:

Do góry