reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

witajcie kochane..

osttanio brak czasu na pisanie.. tylko podczytywalam sobie...
u mnie w sumie nic.. dalej boli mnie podbrzusze.. chcialam isc dzis na betke ale z M stwierdzilismy ze jak cos to po swietach bo do przyszlego piatku powinna sie pojawic @.. rozmawialam wczoraj z mama i powiedziala mi ze w ciazy wlasnie przez pierwsze poltora miesiaca bolal ja brzuch poczytalam sobie i okazuje sie ze faktycznie bol moze byc bo sie macica rozciaga.. bo w koncu lekarz jakas zmiane by zauwazyl gdyby to byl torbiel.. takze czekam dalej jeszcze do niedzieli wlacznie biore luteine

ide was poczytac aby byc na biezaco z informacjami..
no to moze @ nie przyjdzie - daj znac co i jak - moze we wtorek beta tak dla pewnosci
Nie zaglądałam wczoraj do Was bo nie miałam zbyt dobrego humoru - wredna @ przyszła 4 dni za wcześnie:wściekła/y:
przykro mi kochana - a czemu tak 4 dni za wczesnie - dziwnie troche....???
U mnie do d... zrobiłam test i jedna piprz...na krecha grrryyyy. @ brak i żadnych oznak,żeby miła @ przyjść, nie wiem o co chodzi...
przykro mi i przytulam...
Wczoraj nawet nie miałam czasu wejść na forum tak byłam zalatana.U mnie bez zmian czas staranek powoli się zaczyna:-) Oby ten miesiąc przyniósł leprze rezultaty.
dokladnie- starajcie sie co sil..
Tak moja ostatnia stymulacja była w tym miesiącu na clo. Kazał mi zrobić przerwę teraz na 2 miechy bo nabawiłam się zrostów przez clo na lewym jajniku i coś tam z płynem w tym jajniku - czary mary dzikie węże.
no to niezle - ja bralam 4 miesiace z rzedu i sama przerwe zrobilam i teraz znow na clo... boze jak boli dzis jajnik i jueden i drugi... co mi sie tam dzieje???

u mnie dzisiaj i jutro staranka na całego bo czas owulacji tak że mam nadzieję że ta Wielkanoc będzie dla nas szczęśliwa i z tego względu ze się uda tym razem.
u mnie tak samo.. mam nadzieje rowniez ze owocnie i jaja sie spisza...

reklama
Cześć Dziewczyny. Gratuluję wszystkim zaciążonym;) Nie czytałam wszystkich stronek co żeście tu nastukały, ale pamiętam, że Fasolki tu są;)
Ja wczoraj siknęłam na test czułości 10 i wyszła druga bladziutka kreska;) Na razie nie chcę się cieszyć bo termin @ dopiero jutro.. Na ulotce było napisane, że nawet jak jest słaba kreska to jest ciąża, ale mnie prócz cycochów bolących boli także brzuszek jak na @..

Wszystkiego dobrego;*

Oczywiście gratuluję jeśli to prawda, tylko nikt ci w to teraz nie uwierzy. Nawet ( a może tym bardziej) jesli wrzucisz zdjęcie testu z dwoma kreskami.Sama na to zasłużyłaś, więc nie wiem czy powinnaś być zaskoczona tym co piszę.

Witam,
Dziekuje za wszystkie zyczenia i wielkie wsparcie w mich ciezkich dniach, troszke lepiej, pobeczalam, smucilam sie i wrocilam.
Jak tam, obrzeracie sie??? Tylko nie peknijcie :-)
Buziaki i do uslyszenia.

Oczywiście gratuluję jeśli to prawda, tylko nikt ci w to teraz nie uwierzy. Nawet ( a może tym bardziej) jesli wrzucisz zdjęcie testu z dwoma kreskami.Sama na to zasłużyłaś, więc nie wiem czy powinnaś być zaskoczona tym co piszę.

Niestety tez tak sobie pomyslalam. Bardzo glupia sytuacja, szczerze nidgy przez taka nie przechodzilam i naet nie wiem co o ty myslec :eek: Moze naiwna jestem ale chba by NAS nie oszukala, dwa razy by taki numer nie przeszedl???!!!!

KTOSIOWA jesli to prawda, to wielkie gratulacje i trzymam kciuki.

Oki laseczki milego swietowania i do wtorku.

ale sie obżarłam, a jutro cała rodzinka do Nas przyjeżdża :-p

Ja też przesadziłam z jedzeniem a chciałam w kwietniu zrzucić chociaż ze 2 kg:-( No trudno- we wtorek zaraz po świętach jadę do sklepu po rower i walczę ze zbędnymi kg:tak: Ja miałam dziś nalot rodzinny, ale w takim najbliższym gronie dobrze się czuję i lubię tak spędzać czas. Był stresik, bo pierwszy raz wszyscy przyjechali do mnie, ale większy byłby w wigilię. Jakoś tych świąt nie czuję w ogóle. Jutro dla odmiany mały wypad ze znajomymi. Żeby nie było zbyt rodzinnie:-)

Witam sie wieczorkiem

Ktosiowa ciche gratulacje..

tak w ogóle laseczki to dziś rano po 6 napadł mnie ból brzucha (wzielam nospe - bo nie chcialam ibupromu - nospa chyba bardziej bezpieczna).. sama nie wiem co to jest w kazdym razie mam nerwówke.. chyba nie zdecyduje sie na betke.. moze poczekam do piątku z nadzieja ze nie przyjdzie @.. nie wiem jakbym sie czuła jakby się okazało, że betka jednak pokaże brak ciąży.. wolałabym się rozczarować dostajac @.. mam mętlik w głowie, 1000 mysli na minute..
dzis ostatni dzien luteiny

Miłego wieczorku życze i nocki

Dziewczyny przestańcie. Na prawdę mam taką syt. Zresztą Imagination mogłaby potwierdzić, jest moją przyjaciółką i wie o mnie prawie wszystko. Jestem na razie cała zestrachana bo czytałam wiele, że 50% zarodków obumiera wraz z miesiączką:/
Jutro sądny dzień.

Ps. Nie mam do Was żalu, ale czasem człowiek potrzebuje wsparcia.
ja tez po cichu gratuluje i trzymam kciuki...

Witam sie wieczorkiem

tak w ogóle laseczki to dziś rano po 6 napadł mnie ból brzucha (wzielam nospe - bo nie chcialam ibupromu - nospa chyba bardziej bezpieczna).. sama nie wiem co to jest w kazdym razie mam nerwówke.. chyba nie zdecyduje sie na betke.. moze poczekam do piątku z nadzieja ze nie przyjdzie @.. nie wiem jakbym sie czuła jakby się okazało, że betka jednak pokaże brak ciąży.. wolałabym się rozczarować dostajac @.. mam mętlik w głowie, 1000 mysli na minute..

Ja byłam w podobnej sytuacji miesiąc temu @ brak zrobiłam badanie HCG i wynik negatywny .Masz racje to bolało jeszcze bardziej bo tak był cień nadziei że to moze fasolka.Ja proponuję abyś poszła zrobić USG w moim przypadku okazało się że mam torbiel małpa przyszła po 37 dniach.To czekanie też mnie wykańczało i ciągle myślałam co się dzieje.

ja tez po cichu gratuluje i trzymam kciuki...

I ja dołanczam się do gratulacji.Nie myśl o tym ze połowa ciąż kończy się wczesnym poronieniem i przychodzi @ na pewno będzie wszystko dobrze.

reklama
Witajcie Dziewczyny - jeszcze świątecznie:-)
witajcie dziewczyny swiatecznie. Ja jestem niezywa z przejedzenia a jeszcze tyle w lodowce. Widze, ze wiekszosc swietuje bo dwa dni minely a tu tylko dwie stronki do nadrobienia:-):-):-) jak milo. Wszystkie polegly w rozgrywkach rodzinnych...
Mnie dzis tak jajniki napieprzaja, ze az nospe wzielam bo nie moglam wytrzymac. Pregnyl byl w piatek i tak by na dzis wypadlo pekniecie pecherzykow. Ale takiego bolu to chyba jeszcze nie mialam. Mam nadzieje ze z tych jajcow cos wyjdzie bo jak nie to przestane wierzyc w swieta. A tak nawiasem mowiac to fajnie by bylo zaciazyc tak wlasnie w Wielkanoc - to tak symbolicznie:-):-):-)
Napiszcie cos bo tak tu pusto i smutno bez was...
Buzka znad sernika...
Gosiu - masz rację z tym zaciążeniem na Wielkanoc - byłaby dobra opowieść rodzinna potem - także działaj jajecznie:-D
Witam,
Dziekuje za wszystkie zyczenia i wielkie wsparcie w mich ciezkich dniach, troszke lepiej, pobeczalam, smucilam sie i wrocilam.
Jak tam, obrzeracie sie??? Tylko nie peknijcie :-)
Buziaki i do uslyszenia.
Olesiu - cieszę się, że już troszkę humorek lepszy:tak:
ale sie obżarłam, a jutro cała rodzinka do Nas przyjeżdża :-p
Kucuk - chyba napisałaś coś, co mogłybyśmy prawie wszystkie napisać:-) - ja też się najadłam przeokropnie:zawstydzona/y:
Zawsze w święta mówię, że nie będę tyle jeść a potem tyle smakołyków na stole, że się nie da:sorry:
Ja też przesadziłam z jedzeniem a chciałam w kwietniu zrzucić chociaż ze 2 kg:-( No trudno- we wtorek zaraz po świętach jadę do sklepu po rower i walczę ze zbędnymi kg:tak: Ja miałam dziś nalot rodzinny, ale w takim najbliższym gronie dobrze się czuję i lubię tak spędzać czas. Był stresik, bo pierwszy raz wszyscy przyjechali do mnie, ale większy byłby w wigilię. Jakoś tych świąt nie czuję w ogóle. Jutro dla odmiany mały wypad ze znajomymi. Żeby nie było zbyt rodzinnie:-)
My też z M chcemy dziś gdzieś pojechać bo siedzieć za stołem 2 dni to lekka przesada:tak:
Witam sie wieczorkiem
Nektarynko - ja tego nie rozumiem co się dzieje u Ciebie z tą @ ale życzę z całego serca, by to była fasolka:tak:

Dziewczyny jeszcze na dzisiaj życzę Wam odpoczynku i uśmiechu, zafasolkowanym spokoju, a starającym się - by @ nie zalała:eek:

Do góry