gosia:)
z nadzieją w przyszłość
no to moze @ nie przyjdzie - daj znac co i jak - moze we wtorek beta tak dla pewnosciwitajcie kochane..
osttanio brak czasu na pisanie.. tylko podczytywalam sobie...
u mnie w sumie nic.. dalej boli mnie podbrzusze.. chcialam isc dzis na betke ale z M stwierdzilismy ze jak cos to po swietach bo do przyszlego piatku powinna sie pojawic @.. rozmawialam wczoraj z mama i powiedziala mi ze w ciazy wlasnie przez pierwsze poltora miesiaca bolal ja brzuch poczytalam sobie i okazuje sie ze faktycznie bol moze byc bo sie macica rozciaga.. bo w koncu lekarz jakas zmiane by zauwazyl gdyby to byl torbiel.. takze czekam dalej jeszcze do niedzieli wlacznie biore luteine
ide was poczytac aby byc na biezaco z informacjami..
przykro mi kochana - a czemu tak 4 dni za wczesnie - dziwnie troche....???Nie zaglądałam wczoraj do Was bo nie miałam zbyt dobrego humoru - wredna @ przyszła 4 dni za wcześnie
przykro mi i przytulam...U mnie do d... zrobiłam test i jedna piprz...na krecha grrryyyy. @ brak i żadnych oznak,żeby miła @ przyjść, nie wiem o co chodzi...
dokladnie- starajcie sie co sil..Wczoraj nawet nie miałam czasu wejść na forum tak byłam zalatana.U mnie bez zmian czas staranek powoli się zaczyna:-) Oby ten miesiąc przyniósł leprze rezultaty.
no to niezle - ja bralam 4 miesiace z rzedu i sama przerwe zrobilam i teraz znow na clo... boze jak boli dzis jajnik i jueden i drugi... co mi sie tam dzieje???Tak moja ostatnia stymulacja była w tym miesiącu na clo. Kazał mi zrobić przerwę teraz na 2 miechy bo nabawiłam się zrostów przez clo na lewym jajniku i coś tam z płynem w tym jajniku - czary mary dzikie węże.
u mnie tak samo.. mam nadzieje rowniez ze owocnie i jaja sie spisza...u mnie dzisiaj i jutro staranka na całego bo czas owulacji tak że mam nadzieję że ta Wielkanoc będzie dla nas szczęśliwa i z tego względu ze się uda tym razem.