reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

witajcie kochane..

osttanio brak czasu na pisanie.. tylko podczytywalam sobie...
u mnie w sumie nic.. dalej boli mnie podbrzusze.. chcialam isc dzis na betke ale z M stwierdzilismy ze jak cos to po swietach bo do przyszlego piatku powinna sie pojawic @.. rozmawialam wczoraj z mama i powiedziala mi ze w ciazy wlasnie przez pierwsze poltora miesiaca bolal ja brzuch poczytalam sobie i okazuje sie ze faktycznie bol moze byc bo sie macica rozciaga.. bo w koncu lekarz jakas zmiane by zauwazyl gdyby to byl torbiel.. takze czekam dalej jeszcze do niedzieli wlacznie biore luteine

ide was poczytac aby byc na biezaco z informacjami..
no to moze @ nie przyjdzie - daj znac co i jak - moze we wtorek beta tak dla pewnosci
Nie zaglądałam wczoraj do Was bo nie miałam zbyt dobrego humoru - wredna @ przyszła 4 dni za wcześnie:wściekła/y:
przykro mi kochana - a czemu tak 4 dni za wczesnie - dziwnie troche....???
U mnie do d... zrobiłam test i jedna piprz...na krecha grrryyyy. @ brak i żadnych oznak,żeby miła @ przyjść, nie wiem o co chodzi...
przykro mi i przytulam...
Wczoraj nawet nie miałam czasu wejść na forum tak byłam zalatana.U mnie bez zmian czas staranek powoli się zaczyna:-) Oby ten miesiąc przyniósł leprze rezultaty.
dokladnie- starajcie sie co sil..
Tak moja ostatnia stymulacja była w tym miesiącu na clo. Kazał mi zrobić przerwę teraz na 2 miechy bo nabawiłam się zrostów przez clo na lewym jajniku i coś tam z płynem w tym jajniku - czary mary dzikie węże.
no to niezle - ja bralam 4 miesiace z rzedu i sama przerwe zrobilam i teraz znow na clo... boze jak boli dzis jajnik i jueden i drugi... co mi sie tam dzieje???

u mnie dzisiaj i jutro staranka na całego bo czas owulacji tak że mam nadzieję że ta Wielkanoc będzie dla nas szczęśliwa i z tego względu ze się uda tym razem.
u mnie tak samo.. mam nadzieje rowniez ze owocnie i jaja sie spisza...

reklama
Cześć Dziewczyny. Gratuluję wszystkim zaciążonym;) Nie czytałam wszystkich stronek co żeście tu nastukały, ale pamiętam, że Fasolki tu są;)
Ja wczoraj siknęłam na test czułości 10 i wyszła druga bladziutka kreska;) Na razie nie chcę się cieszyć bo termin @ dopiero jutro.. Na ulotce było napisane, że nawet jak jest słaba kreska to jest ciąża, ale mnie prócz cycochów bolących boli także brzuszek jak na @..

Wszystkiego dobrego;*

Oczywiście gratuluję jeśli to prawda, tylko nikt ci w to teraz nie uwierzy. Nawet ( a może tym bardziej) jesli wrzucisz zdjęcie testu z dwoma kreskami.Sama na to zasłużyłaś, więc nie wiem czy powinnaś być zaskoczona tym co piszę.

Witam,
Dziekuje za wszystkie zyczenia i wielkie wsparcie w mich ciezkich dniach, troszke lepiej, pobeczalam, smucilam sie i wrocilam.
Jak tam, obrzeracie sie??? Tylko nie peknijcie :-)
Buziaki i do uslyszenia.

Oczywiście gratuluję jeśli to prawda, tylko nikt ci w to teraz nie uwierzy. Nawet ( a może tym bardziej) jesli wrzucisz zdjęcie testu z dwoma kreskami.Sama na to zasłużyłaś, więc nie wiem czy powinnaś być zaskoczona tym co piszę.

Niestety tez tak sobie pomyslalam. Bardzo glupia sytuacja, szczerze nidgy przez taka nie przechodzilam i naet nie wiem co o ty myslec :eek: Moze naiwna jestem ale chba by NAS nie oszukala, dwa razy by taki numer nie przeszedl???!!!!

KTOSIOWA jesli to prawda, to wielkie gratulacje i trzymam kciuki.

Oki laseczki milego swietowania i do wtorku.

ale sie obżarłam, a jutro cała rodzinka do Nas przyjeżdża :-p

Ja też przesadziłam z jedzeniem a chciałam w kwietniu zrzucić chociaż ze 2 kg:-( No trudno- we wtorek zaraz po świętach jadę do sklepu po rower i walczę ze zbędnymi kg:tak: Ja miałam dziś nalot rodzinny, ale w takim najbliższym gronie dobrze się czuję i lubię tak spędzać czas. Był stresik, bo pierwszy raz wszyscy przyjechali do mnie, ale większy byłby w wigilię. Jakoś tych świąt nie czuję w ogóle. Jutro dla odmiany mały wypad ze znajomymi. Żeby nie było zbyt rodzinnie:-)

Witam sie wieczorkiem

Ktosiowa ciche gratulacje..

tak w ogóle laseczki to dziś rano po 6 napadł mnie ból brzucha (wzielam nospe - bo nie chcialam ibupromu - nospa chyba bardziej bezpieczna).. sama nie wiem co to jest w kazdym razie mam nerwówke.. chyba nie zdecyduje sie na betke.. moze poczekam do piątku z nadzieja ze nie przyjdzie @.. nie wiem jakbym sie czuła jakby się okazało, że betka jednak pokaże brak ciąży.. wolałabym się rozczarować dostajac @.. mam mętlik w głowie, 1000 mysli na minute..
dzis ostatni dzien luteiny

Miłego wieczorku życze i nocki

Dziewczyny przestańcie. Na prawdę mam taką syt. Zresztą Imagination mogłaby potwierdzić, jest moją przyjaciółką i wie o mnie prawie wszystko. Jestem na razie cała zestrachana bo czytałam wiele, że 50% zarodków obumiera wraz z miesiączką:/
Jutro sądny dzień.

Ps. Nie mam do Was żalu, ale czasem człowiek potrzebuje wsparcia.
ja tez po cichu gratuluje i trzymam kciuki...

Witam sie wieczorkiem

tak w ogóle laseczki to dziś rano po 6 napadł mnie ból brzucha (wzielam nospe - bo nie chcialam ibupromu - nospa chyba bardziej bezpieczna).. sama nie wiem co to jest w kazdym razie mam nerwówke.. chyba nie zdecyduje sie na betke.. moze poczekam do piątku z nadzieja ze nie przyjdzie @.. nie wiem jakbym sie czuła jakby się okazało, że betka jednak pokaże brak ciąży.. wolałabym się rozczarować dostajac @.. mam mętlik w głowie, 1000 mysli na minute..

Ja byłam w podobnej sytuacji miesiąc temu @ brak zrobiłam badanie HCG i wynik negatywny .Masz racje to bolało jeszcze bardziej bo tak był cień nadziei że to moze fasolka.Ja proponuję abyś poszła zrobić USG w moim przypadku okazało się że mam torbiel małpa przyszła po 37 dniach.To czekanie też mnie wykańczało i ciągle myślałam co się dzieje.

ja tez po cichu gratuluje i trzymam kciuki...

I ja dołanczam się do gratulacji.Nie myśl o tym ze połowa ciąż kończy się wczesnym poronieniem i przychodzi @ na pewno będzie wszystko dobrze.

reklama
Witajcie Dziewczyny - jeszcze świątecznie:-)
witajcie dziewczyny swiatecznie. Ja jestem niezywa z przejedzenia a jeszcze tyle w lodowce. Widze, ze wiekszosc swietuje bo dwa dni minely a tu tylko dwie stronki do nadrobienia:-):-):-) jak milo. Wszystkie polegly w rozgrywkach rodzinnych...
Mnie dzis tak jajniki napieprzaja, ze az nospe wzielam bo nie moglam wytrzymac. Pregnyl byl w piatek i tak by na dzis wypadlo pekniecie pecherzykow. Ale takiego bolu to chyba jeszcze nie mialam. Mam nadzieje ze z tych jajcow cos wyjdzie bo jak nie to przestane wierzyc w swieta. A tak nawiasem mowiac to fajnie by bylo zaciazyc tak wlasnie w Wielkanoc - to tak symbolicznie:-):-):-)
Napiszcie cos bo tak tu pusto i smutno bez was...
Buzka znad sernika...
Gosiu - masz rację z tym zaciążeniem na Wielkanoc - byłaby dobra opowieść rodzinna potem - także działaj jajecznie:-D
Witam,
Dziekuje za wszystkie zyczenia i wielkie wsparcie w mich ciezkich dniach, troszke lepiej, pobeczalam, smucilam sie i wrocilam.
Jak tam, obrzeracie sie??? Tylko nie peknijcie :-)
Buziaki i do uslyszenia.
Olesiu - cieszę się, że już troszkę humorek lepszy:tak:
ale sie obżarłam, a jutro cała rodzinka do Nas przyjeżdża :-p
Kucuk - chyba napisałaś coś, co mogłybyśmy prawie wszystkie napisać:-) - ja też się najadłam przeokropnie:zawstydzona/y:
Zawsze w święta mówię, że nie będę tyle jeść a potem tyle smakołyków na stole, że się nie da:sorry:
Ja też przesadziłam z jedzeniem a chciałam w kwietniu zrzucić chociaż ze 2 kg:-( No trudno- we wtorek zaraz po świętach jadę do sklepu po rower i walczę ze zbędnymi kg:tak: Ja miałam dziś nalot rodzinny, ale w takim najbliższym gronie dobrze się czuję i lubię tak spędzać czas. Był stresik, bo pierwszy raz wszyscy przyjechali do mnie, ale większy byłby w wigilię. Jakoś tych świąt nie czuję w ogóle. Jutro dla odmiany mały wypad ze znajomymi. Żeby nie było zbyt rodzinnie:-)
My też z M chcemy dziś gdzieś pojechać bo siedzieć za stołem 2 dni to lekka przesada:tak:
Witam sie wieczorkiem
Nektarynko - ja tego nie rozumiem co się dzieje u Ciebie z tą @ ale życzę z całego serca, by to była fasolka:tak:

Dziewczyny jeszcze na dzisiaj życzę Wam odpoczynku i uśmiechu, zafasolkowanym spokoju, a starającym się - by @ nie zalała:eek:

Do góry