reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Dzień Dobry w Wielką Sobotę!!
Chciałam Wam wszystkim i każdej z osobna złożyć ponownie życzenia:
Wielkanocny zając już po trawce biega.
Baran z krzyżem białym nawraca człowieka.
Ludzie z wszystkich miast święconkę zajadają,
I w Niedzielę Wielkanocną życzenia składają.
Tak więc ja, jak i oni przesyłam życzenia
Zdrowia, szczęścia i miłości, w pracy powodzenia.
Niech Pańskie Zmartwychwstanie na ludziach się odbije.
Niech Jezus Zmartwychwstały też w sercach naszych żyje.

u mnie dzisiaj i jutro staranka na całego bo czas owulacji tak że mam nadzieję że ta Wielkanoc będzie dla nas szczęśliwa i z tego względu ze się uda tym razem.

reklama
Mimo wariactwa i zamieszania w zwiazku z krotkimi Swietami postanowilam mimo wszystko wpasc i zyczyc Wam wszelkiej pomyslnosci :-) oprocz standartowego szczescia i pomyslnosci duzo zdrowka i wytrwalosci w oczekiwaniu na Wasze male WIELKIE szczescie czyli fasolinke...tego Wam zycze z calego serduszka :tak: i sle specialnie dla Was wiosenno-swiatecznie swieze fluidki od mojego 21 tygodniowego groszka ktory dzis obudzil mnie o 6 mocnymi kopniakami, ktore czuje juz nie tylko od srodka ale jak dotkne brzuszka wiec i M i corcia sie ciesza a polozony pilot skacze rytmicznie :-) Napisalam Wam pieknie na zielono bo to kolor nadziei a ta umiera ostatnia, przynajmniej u mnie tak bylo...jak juz odeszly plany, wyczekiwania, objawy, checi na staranka, czekanie na owulke, opadly wszystkie sily zostala malenka nadzieja, ktora sie tlila na dnie mego serduszka i w trudnych chwilach dawala mi sile by przetrwac ....Buziole:-)

Nasze ciezarowki,Kingus,Olica
Ktoras z Was nie mogla nigdzie dostac pregnavitu.Melduje,ze widzialam w aptece superpharm i chyba w rossmannie :tak:
Dzięki;-) Udało mi się już zamówić w aptece:tak:

Trzymajcie kciuki.
Trzymam mocno ;-);-);-);-)

U mnie do d... zrobiłam test i jedna piprz...na krecha grrryyyy. @ brak i żadnych oznak,żeby miła @ przyjść, nie wiem o co chodzi...
Póki nie ma @ to czekamy ;-);-);-)

a ja dzis obudzilam sie o 5 rano z okropnym bolem podbrzusza nie wiem skąd to:eek: dopiero przestaje mnie bolec.....

nadodatek moj M nie wrócił jeszczcze z w-wy:-:)-:)-( bedzie pewnie pod wieczor dopiero.... tak mi smutno...:zawstydzona/y:
O moje słoneczko przytulam mocno.

Niech wam jajeczko dobrze smakuje
bogaty zajączek uśmiechem czaruje
Mały króliczek spełni marzenia,
wiary, radości, miłości, spełnienia!
wielkanoc018.jpg

Tak moja ostatnia stymulacja była w tym miesiącu na clo. Kazał mi zrobić przerwę teraz na 2 miechy bo nabawiłam się zrostów przez clo na lewym jajniku i coś tam z płynem w tym jajniku - czary mary dzikie węże.

byc moze dlatego masz takie wachniecia tempki ja po clo tez tak mialam.. a poza tym teraz to wyszukuje sobie objawow i w ogole.. nawet mojemu M ostatnio sie snilo ze widzial mnie w ciazy.. z takim ladniutnim brzuszkiem..

Już teraz mi trochę lepiej, ale rano to byłam tak wściekła, na wszystko, że nie dało się ze mną pogadać, teraz juz jest mi tylko smutno, ale jak to Kroptusia napisała - nadzieja umiera ostatnia- więc i ja cały czas jeszcze mam nadzieję, że może jednak się udało...

Hej!
Dzis znow fatalnie sie czuje-ale ze mnie maruda!

Olapolap-ja tez sie sama uzalezniam od M,tymbardziej ze widzimy sie 24h na dobe (pracujemy razem),ale jak on wyjezdza,to nie umiem sobie nawet zorganizowac czasu,nic mi sie nie chce.Co do prowadzenia auta mam prawko od ponad 5 lat i tez jestem niedzielnym kierowca.Moj M sobie przypomina,ze mam prawko,jak jedziemy gdzies na imprezke,a on ma ochote sie napic.Do pracy on prowadzi,bo zawsze wstajemy na ostatnia chwile.Zawsze bylo tak,ze jak on wyjedzal,to ja jechalam do pracy ponad 2 godz.autobuem,potem metrem i znow autobusem,a moglabym w godzine dojechac autkiem i ostatnio sie zbuntowalam.Nie bylo go tydzien i jezdzilam do wawy autem.Mowie,trudno,najwyzej stluczke spowoduje,samochod sie wyklepie,byleby mi sie nic nie stalo.Tez nie "czuje" jeszcze odleglosci w bocznych lusterkach i wymiarow samochodu.Ale trzeba byc odwaznym!!!
Jak nie bedziesz probowac,to nigdy sie nie nauczysz!!
To jest jedyny sposob! (staraj sie jezdzic sama,bo nie bedzie cie nikt dodatkowo stresowac swoimi uwagami i tak sama bedziesz wiedziala,ze cos zrobilas nie tak)

Wikulaa,robilam wczoraj Twoje penne z tunczkiem.Pychotka!! Nawet tesciow poczestowalam,tez im bardzo smakowalo :-D

Witam się świątecznie:-)
Wpadłam tylko na chwilę bo nie mam dostępu do laptopika i usiadłam na chwileczkę do stacjonarnego jak M wyszedł z psiakiem.On nie lubi jak ja dotykam się do jego kompa a ja się denerwuje jak nie mam intymności w pisaniu z Wami więc tak szybko naskrobałam do Was:-)
Mamy fasolkę świąteczną na Mamusiach Staraczkach to taki news dla Was kochane.:happy:

reklama
Do góry