reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Cześć Dziewczyny. Gratuluję wszystkim zaciążonym;) Nie czytałam wszystkich stronek co żeście tu nastukały, ale pamiętam, że Fasolki tu są;)
Ja wczoraj siknęłam na test czułości 10 i wyszła druga bladziutka kreska;) Na razie nie chcę się cieszyć bo termin @ dopiero jutro.. Na ulotce było napisane, że nawet jak jest słaba kreska to jest ciąża, ale mnie prócz cycochów bolących boli także brzuszek jak na @..

Wszystkiego dobrego;*

Oczywiście gratuluję jeśli to prawda, tylko nikt ci w to teraz nie uwierzy. Nawet ( a może tym bardziej) jesli wrzucisz zdjęcie testu z dwoma kreskami.Sama na to zasłużyłaś, więc nie wiem czy powinnaś być zaskoczona tym co piszę.

a o co chodzi....? dlaczego nikt nie uwierzy..co sie stalo?
jak tam obrzartuchy...u mnie delikatnie,staralam sie nie przesadzac. pozdrawiam wszystkie!!!!

Za słaba jest ta kreska aby mogła być dobrze widoczna na aparacie:( Ja ją normalnie widzę dobrze. Myślę, że to jeszcze zbyt wczesna ciąża, w końcu 2 dni przed dniem spodziewanej robiłam test.
A nie jest to błąd fabryczny, ponieważ obie kreski są tej samej grubości (szerokości). W przypadku gdy jest błąd fabryczny to kreska jest cieńka jak nitka.

ImageShack - Image Hosting :: dscn0919q.jpg
ImageShack - Image Hosting :: dscn0932.jpg
ImageShack - Image Hosting :: dscn0932.jpg
ImageShack - Image Hosting :: dscn0937o.jpg
ImageShack - Image Hosting :: dscn0925c.jpg
ImageShack - Image Hosting :: dscn0933t.jpg
Kreska jest ładnie wyrażna.Masz jakieś objawy?

siknelam przed chwila na owulacyjny.. wiem ze to nie musi byc fasolka ale siknelam jutro ide na betke a tymczasem test owu pokazal słaba kreseczke nawet ta kontrolna jest slaba
Zrób jutro badanie HCG i będzie wszystko jasne,wyobrażam sobie jaki masz mętlik w głowie.Nie pocieszę cię ale mi w tamtym cyklu test owulacyjny też pokazał bladziutką kreseczkę w 35dc.
Trzymam kciuki oby to była fasolka:-)

Witam Dziewczynki :-)

Ja wczoraj wrocilam od znajomych ale bylam tak padnieta podroza i przezarta swietami ze nie mialam nawet sil wejsc na BB :confused2:

U mojego taty nawet dobrze, w czwartek mial biopsje z zoladka pobierana :eek: pobrali mu 7 wycinkow i za dwa tygodnie wyniki :nerd:

Buziaki dla was :*

Ktosiowa- sorry ale ja Ci nie pogratuluje, poprostu w zadne Twoje slowa ani zdjecia teraz juz
nie wierze i nie uwierze :no2::crazy:

łoj,łoj ostre slowa,no dobra co nieco juz obczailam,cos o jakims watku,wiadomosci na nk i jakiejs pomylce,ze chyba Ktosiowa byla w ciazy reszta to dla mnie czeski film,ale spoko.
a ja dzisiaj zamulam na maxa,nuuudddyyy!!

reklama
Ktosiowa do jasnej cholery! Ty to masz tupet dziewczyno! Najpierw ściemniasz, że jesteś w ciąży, kradniesz czyjeś zdjęcia i wrabiasz ludziom, że to twoje dziecko. I teraz jak o wszystkim wiemy znowu zaczynasz opowieść o kolejnej ciąży? Kogo tym razem chcesz nabrać? Wklej nawet 10 zdjęć testów a i tak ci nie pogratuluję. Rób z innych idiotów. Nawet jakbyś wkleiła swoje zdjęcie z brzuchem to prędzej pomyślę, że to fotomontaż niż twoje dziecko. Dla mnie jesteś skreślona. Powinnaś się leczyć, bo nikt normalny nie kradnie komuś zdjęć dzieci i nie wymyśla sobie ciąży. Nie wierzę w ani jedno twoje słowo. Tylko chora kobieta moze wpaśc na taki głupi pomysł. Jesteś taka młoda i w głowie masz nieźle nasrane. Sorry, że tak ostro w świeta ale na myśl o tym co robiła ktosiowa ciśnienie mi się podnosi.

Do góry