reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Mówi zając do baranka - Jaka piękna ta pisanka!
Wtem z jajeczka wyszła kurka, nastroszyła swoje piórka;
Teraz biega, głośno krzyczy
i WESOŁYCH ŚWIĄT Wam życzy:-D

Życzę Wam owocnych starań. Pozdrawiam serdecznie

reklama
Witam się świątecznie:-)
Wpadłam tylko na chwilę bo nie mam dostępu do laptopika i usiadłam na chwileczkę do stacjonarnego jak M wyszedł z psiakiem.On nie lubi jak ja dotykam się do jego kompa a ja się denerwuje jak nie mam intymności w pisaniu z Wami więc tak szybko naskrobałam do Was:-)
Mamy fasolkę świąteczną na Mamusiach Staraczkach to taki news dla Was kochane.:happy:
TY??????????????????
No pochwal sie :tak:

Ale tutaj dzisiaj pusciutko!wszystkie dziewczeta rzucily sie w wir przygotowan swiatecznych.ale jutro pojemy.buziaki!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Witam się już prawie swiątecznie i od razu przystepuje do życzen:
Zdrowych i pogodnych świąt,
wiosennego nastroju,
promiennej nadziejami atmosfery,
smacznego jajeczka,
kolorowych pisanek
psikusujacego zajączka
i mokrego Dyngusa
-dla wszystkich bez wyjątku-
życzy w.kropeczka:-) :tak::-):tak:

ja melduje ze swieta gotowe, zmobilizowalam siebie i meza i nawet z kulawą nogą sie udało wsio przygotować i jest sernik z wisniami, makowiec, pyszna babka od Eve wzbogacona co-nieco, oczywiscie salatka od marzenixx, plus salatka tradycyjna, galaretka z udek z kurczaczka, chrzan z buraczkami, pasta chrzanowo-jajeczna, kolorowe pisanki, zólte tulipanki na stole, baranek i czekoladowy zajczek-a i rosolek na jutro juz stygnie, indyk sie przegryza z farszem...
także teraz nic tylko jeść...
I-udalo mi się umyć okna!!!:-p z tego chyba najbardziej sie ciesze...a i odwiedzilismy tez wczoraj i dzisiaj polski kosciol w Londynie, wiec swieconka w koszyczku tradycyjnie pokropiona, spowiedz odbyta...teraz tylko kąpiel, maseczka i czekam na Alleluja:-)))

Kropeczko upolowałam wczoraj na zakupach podobno rewelacyjną pianke do mycia buźki i fajny korektor, i fajna pani aptekarka dała mi próbki kremu na noc do cery tłustej i mieszanej zebym sobie wypróbowała bo go chwalą, zobaczymy
.

Zaniepokojona -Dawaj namiary-marka, nazwa itd...przylece do polski to bede testowac:tak:

.
Wam wszystkim życzonka: Karola. De, Kropeczko, Eve, Martyna22, Babo, dzeni, kinguś, lilu, AndziuS, wikulo, Katarzynko79, Passingby, Marzenix, Kroptusiu oraz pozostałym dziewczynom ZDROWYCH I RADOSNYCH ŚWIĄT WIELKIEJ NOCY !!!
!!!

Olica -Jak Ty nasz wszystkich zapamietalas...? dziekuje bardzo kochanie!!!!

Melduje się po wizycie. Wszystko dobrze, dzidzia jest na swoim miejscu słuchałyśmy tylko serduszka. ;-)

Beatko-Wiedzialam ze bedzie wszystko fajnie!!! Ciesze sie bardzo Kinguś:-))) tak trzymaj!

Nie zaglądałam wczoraj do Was bo nie miałam zbyt dobrego humoru - wredna @ przyszła 4 dni za wcześnie:wściekła/y:

:tak:

AndziuS-przytulam mocno...

Wszystkiego najlepszego z okazji świąt Wielkanocnych.
dla .......
Kroczek.k,Nektarynka,Marzenixx,Kropeczka,Zajączek,Romka,Kinguś,Olica,Gosia,
Martynka,Kucuk,Eve,Lilu,Makaronka,Julitka,Zaniepokojona,Wictoria,Hanka,
Kaprycha,Wikulaa,Szafirek,Elfa,Olesia,Emma2,Lolitka,Katarzynka79,Sawi,AndziaS,
Wolfheart,Kulaszusza,Beata1986,Babo,Niunia27,Passingby,Mężatka,Laris,Sephora,
Ada200,Sisi,Bablys,Loree,Pysia,Sylwka22,asiucha-L,Kroptusia,Ktosiowa.
:laugh2::laugh2::laugh2:

Chyle czoła za te wszystkie nicki:tak: Karola-ale masz pamięc!!!!!
Buzki kochanie!

:-)W poniedziałek lany zajączek zalany. Kury z nim tańcują, jajka mu malują. Kogut wciąga kreskę - podkręca imprezkę. Cała sala się buja, dj gra Alleluja.:-)​

Olesia33 - A to mnie rozłozyło na łopatki...a maż nawet to skopiowal i wysyła znajomym....a ja sobie to wszystko wyobrazilam co sie tam dzieje w tym wierszu -...niezla balanga:-)

!!!!
A ja dziś byłam u gina na podglądaniu i jest!:-):-) jajo 23mm. Dał mi w tyłek pregnyl i nomen omen w niedziele powinien pęknąć pęcherzyk. Mam nadzieję, że tym razem w Wielkanoc zacznie się życie :happy::happy::happy:
??

Gosia-do dzieła!!!! zajmij sie jajkami jak trzeba w te swieta...ale nie tymi w skorupkach:tak:

Mam tez duzo myslenia, bo nadal nie wiem co zrobic ze soba po studiach...
Wczoraj strasznie smutne mysli mnie naszly, doszlam do wniosku, ze sama robie z siebie cholerna dupe wolowa, ze sama sie psychicznie uzaleniam od M.

Olapop-to cie wzielo na rozmyslanie....n ale taki przelom w zyciu sklania do refleksji....moze te doktoranckie to wlasnie twoje powolanie?

A co do meza...witaj w klubie tych co sie uzaleznily!!! ja bez mojego M to nawet mam klopot z oddychaniem:tak:

Z tym, ze ja z jazda autem nie mam problemu...rada dla Ciebie-trenuj ile mozesz, najlepies sama-wtedy nie bedziesz sie ani wstydzic ani bac! bedzie dobrze!

U mnie do d... zrobiłam test i jedna piprz...na krecha grrryyyy. @ brak i żadnych oznak,żeby miła @ przyjść, nie wiem o co chodzi...

Wikulaa - 3mam kicuki by ta jedna za dzien, dwa przeistoczyla sie w dwie krechy...poki nie ma @ jest nadzieja!!!!

Za 2 tygodnie wesele, ale jeszcze się nie stresuje :-) Pozdrawiam gorąco buziaki :-)

Ewelaa -Wpadaj czesciej!!!! jeszcze przed weselem zajrzyj do nas kochana!

nadodatek moj M nie wrócił jeszczcze z w-wy:-:)-:)-( bedzie pewnie pod wieczor dopiero.... tak mi smutno...:zawstydzona/y:

marzenixx -No to teraz juz pewnie meżus jest kolo ciebie i sie tulicie:tak: sciskam mocno!

Ok kochane moje-uciekam pod prysznic!

Raz jeszcze buziaki dla wszystkich, tych co swieta maja w domu i na wyjezdzie, tych co solo z mezem i z wielka rodzina, tych co jeszcze bez i tych co juz z fasolkami.

WESOLYCH SWIAT DLA WSZYSTKICH!!!!!!:-)

Ostatnia edycja:
ja jak zwykle zamykam drzwi bb....wiec trzaskam głosno i oznajmiam ze mamy juz swieta.....
.wesolutkich swiat,smacznych jajeczek i duzo wody......i wiele,wiele fasolinek
zmykam juz do lozeczka...bo chyba pora na mnie.....cosik mnie woło z sypialni..........

witajcie głodomorki:-)
ja już po świątecznym śniadanku i sobie odpoczywam bo się narobiłam troskzę, u mnie w tym roku cała rodzinka :tak:
mam nadzieje ze spokojnie i cudownie mina wam te święta:-) mój małż wrócił dopiero dziś rano ,ale naszczescie caly i zdrowy:tak::sorry:

i jak juz się objecie to zaraz mi tu meldowac jak smakowała moja sałatka!!!:laugh2::laugh2::laugh2::-D
buziolki:sorry::-D

reklama
witajcie dziewczyny swiatecznie. Ja jestem niezywa z przejedzenia a jeszcze tyle w lodowce. Widze, ze wiekszosc swietuje bo dwa dni minely a tu tylko dwie stronki do nadrobienia:-):-):-) jak milo. Wszystkie polegly w rozgrywkach rodzinnych...
Mnie dzis tak jajniki napieprzaja, ze az nospe wzielam bo nie moglam wytrzymac. Pregnyl byl w piatek i tak by na dzis wypadlo pekniecie pecherzykow. Ale takiego bolu to chyba jeszcze nie mialam. Mam nadzieje ze z tych jajcow cos wyjdzie bo jak nie to przestane wierzyc w swieta. A tak nawiasem mowiac to fajnie by bylo zaciazyc tak wlasnie w Wielkanoc - to tak symbolicznie:-):-):-)
Napiszcie cos bo tak tu pusto i smutno bez was...
Buzka znad sernika...

Do góry