reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
no wiesz co kropeczko!! smaka mi narobilas tym zdjeciem i tyle...:confused2: jak mozesz mnie tak kusic kiedy ja o samym chlebie siedze....:zawstydzona/y: jak jest moj malz to gotuje obiadki i rozne pysznosci a jak go nie ma to potrafie ta jak np dzisiaj zjesc przez caly dzien kanapki z serkiem i rzodkiewka, wczoraj tez o suchym chlebie bylam, i jutro pewnie tez mnie to czeka, nie znosze robic dla siebie samej obiadu...:eek::eek::eek::confused2: a ty mnie tu zdjeciami szczujesz:confused2:

i jabłko jeszcze zjadlam...o :confused2:

A gdzie wy wszystkie jesteście??
Kropeczka zajada, Olesia ryczy (wracaj do nas!!), a reszta???
Dawno nie było Kaprychy - o co chodzi???

Ostatnia edycja:
no wiesz co kropeczko!! smaka mi narobilas tym zdjeciem i tyle...:confused2: jak mozesz mnie tak kusic kiedy ja o samym chlebie siedze.... :confused2:

Kochanie...nie chcialam, odbierz to jako zachete to zrobienia takiego jedzonka a nie jako pokuszenie....;-)
Zebym miala jak to wyslalabym Ci porcyjke...było pyyyycha:-):tak::-)

Kropeczka zajada, ....???

No i to sie zgadzalo...bylo pycha-dzięki za przepis!!! a wygladało po upieczeniu tak:

Załączniki

• penne1.jpg
    penne1.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 36
  • penne2.jpg
    penne2.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 37
kochane ale nasrobałyście przez ten czas jak byłam w kosciółku i na niespodziewanych zakupach z mężulem mym:tak::-):rofl2:
chciałm sobie zakupić jakis nowy podkład na świeta ale w tej mojej mieścinie nieopodal to nic nie ma porzadnego:wściekła/y::angry::-(
jakie to kropeczka jedzonko uszykowała musze sie dokopać do przepisu i też sobie kiedyś zrobić dzieki za przepis Wikulaa:tak::-)
a propo wikulaa trzymam kciuki za testowanie świąteczne:tak:napewno świateczna fasolka będzie 3mam kciuki:tak:

Witam wieczornie - wczoraj bylo sprzatanie a dzis w przepisach sie przescigacie...pieknie, rowniez skorzystam, makaron z tunczykiem wyglada smakowicie.. mniam mniam:-):-)
jak wroce do domku to go od razu tu napisze!!!! :tak::tak: a najlepsze ze ten przepis byl na odwrocie proszku do pieczenia dr Oetkera! :-) i tak kiedys chcialo mi sie babki a nie mialam sprawdzonego przepisu i tak na probe go zrobilam! a robi sie w 15 min tzn w robocie kuchennym! :-D dlatego chce ja zrobic w domu to sie tak nie narobie jak u tesciowej recznie! :-D
co do samego jedzonka to moi trsciowie to rolnicy wiec cale jedzonko to swojskie! kielbaski szyneczki wsio wlasnej roboty!!!!! jajeczka mleczko! :tak::tak::tak::tak:
a z tymi salatkami to tez juz skopiowalam te co dziewczynki tu pisaly! :laugh2:
no i gdzie ten przepis na babke bo tez bym cos upiekla...:tak::tak::tak:
Dzien dobry
Jakas dzis ponura pogoda ale co sie dziwic mam wolne, zawsze tak jest jak sie pracuje to pieknie i slonecznie, przychodzi Niedziela-leje.
A u mnie @ zapukala do drzwi o 4 rano :szok: Nowy cykl rozpoczety. I znowu sie poludze ze sie uda. :-(
przytulam...
A ja dzisiaj poklucilam sie ze swoim padalcem :angry: powiedzialam mu ze sam pojedzie sobie na swieta i pierd..... am sluchawka :wściekła/y:

A teraz gnoja chcialam sie cos waznego zapytac to nie odbiera telefonu ,co za burak jeden :crazy:
ale zadziorana, ja tez tak mam czasami jak cholera nie potrafi np zapamietac co do niego mowilam i dzwoni zeby sie upewnic...ale swoje rzeczy toi bez problemu zapoamietuje ile cwiczen ma robic na silowni i inne tam z samochodem np
olesia do widze, ze do nas obu dzis cioteczke przyjechala , no prawie na swieta ;)

nic sie nie martw :) bedziemy sie ludzic dalej niebawem :)

a moja wizyta z mezem u androloga zostala przesunieta na po swietach
to daj znac jak bedziecie cos wiedziec. My - jak siew teraz nie uda i HSG nie wyjdzie to tez idziemy z malzem do lekarza... trzeba wszystko sprawdzic...
A co porabia dzisiaj reszta??? marzenixx pewnie ma jakiegos chlopa na zasteostwo jak meza nie ma bo sie nic a nic nie odzywa....?
ja melduje, ze skonczylam myc okna i zmienilam posciel... reszta w sobote - tzn odkurzanie i mycie podlog juz sie qrwa ciesze...:-):-):wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Witam!!
Wczoraj nie zajrzałam bo byłam na randce z M. w kinie a potem kolacji... było super!
Na chwilę przestałam myśleć o tym wszystkim.
U mnie od wczoraj ból piersi i sutków, więc albo nic z tego nie wyszło (bo mnie bolą piersi przed @ ale sutki???) albo dobry objaw?! Brzuch mnie cały czas boli jak na @... zobaczymy już bliżej niż dalej. Najgorsze że objawy ciążowe są prawie takie same jak @-we ...
POZDRAWIAM!
pieknie tak na randce - z mezem - ja juz nie pamietam jak to bylo ale trzeba bedzie kiedys sobie tak wyjsc do kina i na kolacje...koniecznie...
No własnie- nie ma to jak być "na swoim".
Póki co garnków sobie nie palimy i nikt imprez nie urządza :-)

Kupiliśmy na początku zeszłego roku mieszkanie na kredyt.
100 000 wkład własny, 225 000 kredytu. Razem 325 000 zł za 84 m mieszkanie z garażem, ale płacilismy tylko za powierzchnię bez skosów czyli za 60 m i całe mieszkanie wyniosło około 300 000 za 84 m. Garaż 24 000. To niedużo jak na Wrocek.
Wówczas cena za metr była niska- 4985 zł.
Mieszkanie buduje się na peryferiach Wrocławia w tej dzielnicy gdzie obecnie mieszkam.
Dwupoziomowe 84 m2 , a liczac bez skosów 60 m 2.
4 pokoje
2 łazienki
Kuchnia- chcemy rozwalić ścianę i połączyć ją z jednym z pokoi-salonem
Balkon
Garaż podziemny indywidualny (zamykany)

Oddanie niby 30.09, ale nie wiem czy zdążymy się wynieść przed porodem :-)
piekne mieszkanko, ale mysle, ze teraz nie powinno byc opoznien w oddawaniu mieszkan bo przeciez az tyle sie juz nie buduje... pewnie niedlugo juz bedziecie mogli wjechac z wykanczaniem...
dziewczyny jestescie niesamowita, gdyby mezulka w pokoju nie bylo to ryczala bym jak bubr, zle sie czuje z tym ze wam tak smece, to nie moja natura.
i smuc ile chcesz - a po co to forum jest?? przeciez nie po to aby salatkami sie wymieniac tylko zale wyplakiwac, prawda dziewczyny??

reklama
a co do swiat to u nas tradycyjnie jemy sniadanio-obiad. Zaczynamy od barszczyku bialego z chrzanikiem rowniez, do tego swiecone z koszyczka podzielone dla wszystkich i potem juz salatki - obowiazkowo jarzynowa bo ja sobie swiat bez niej nie wyobrazam - wedlina, ciasta i takie tam. Po takiej wyzerce to nikt juz nie mysli o obiedzie:-):-):-)

Do góry