reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

cholerka, to moze byc łękotka....

Wikulaa a ten sos to smazysz przed polaniem na makaron czy tak od razu na zimno wlewasz na makaron i do piekarnika???
myslisz ze jak zmaist groszku uzyje kukurydze to bedzie ok> nie mam kurcze groszku w puszce w domu a zrobilabym to na kolacje taka teraz...reszte mam wszystko, tylko ten groszek mam mrozony swiezy, a z puszki to kukurudze mam....
Ten sos od razu wlewam do makaronu. świerzy groszek jest nawet lepszy:-) smacznego

reklama
Widze ze co niektore ostro zabraly sie do gotowania ja dzis tylko posprzatalam, poprzestawialam sypialnie. Musze sie czyms zajac by nie myslec o kolejnej poraszce, mam wrazenie ze sa we mnie dwie Ole: ta ktora jest straszna pesymistka i przygnebiona i ta ktora wierzy bardzo wierzy ze sie uda. Co mam zrobic by zostala we mnie tylko ta druga?????

Olesia-dzielna kobitka jestes i tyle!!!! I ja nie wiem jak ty - ale ja znam tylko ta jedna Olesie-wesolutką i zwariowaną tak jak jej fryzurka i nowoprzemeblowana sypialka!:-)
UDA SIE!!!!!! ZOBACZYSZ!!!! jeszcze sie kiedys w parku w Londynie z wozkami spotkamy!!!! Mowie ci!:tak:

Ten sos od razu wlewam do makaronu. świerzy groszek jest nawet lepszy:-) smacznego

O to robie, juz makaron sie gotuje, ale wymieszlaam juz z kukurydza to:zawstydzona/y:...cholerka:zawstydzona/y:, ale moze troche groszku tez wrzuce...dzieki!!!! tylko ta noga-gotuje na jednej:rofl2:

cholerka, to moze byc łękotka....

Wikulaa a ten sos to smazysz przed polaniem na makaron czy tak od razu na zimno wlewasz na makaron i do piekarnika???
myslisz ze jak zmaist groszku uzyje kukurydze to bedzie ok> nie mam kurcze groszku w puszce w domu a zrobilabym to na kolacje taka teraz...reszte mam wszystko, tylko ten groszek mam mrozony swiezy, a z puszki to kukurudze mam....

Olesia-dzielna kobitka jestes i tyle!!!! I ja nie wiem jak ty - ale ja znam tylko ta jedna Olesie-wesolutką i zwariowaną tak jak jej fryzurka i nowoprzemeblowana sypialka!:-)
UDA SIE!!!!!! ZOBACZYSZ!!!! jeszcze sie kiedys w parku w Londynie z wozkami spotkamy!!!! Mowie ci!:tak:

O to robie, juz makaron sie gotuje, ale wymieszlaam juz z kukurydza to:zawstydzona/y:...cholerka:zawstydzona/y:, ale moze troche groszku tez wrzuce...dzieki!!!! tylko ta noga-gotuje na jednej:rofl2:

Gotujesz na jednej nodze, dlatego zamiast jednego warzywka będą dwa:rofl2:

[
kropeczka a jesli to łękotka to co znaczy??? bo jakbys sie zmartwila?:eek:

Nie nie nie-nie chce i nie chcialam cie wystraszyc kochanie, no co Ty!!!!! Ale wiem, ze z kolanem nie ma zartów, jak zaczyna sie cos dziac dto lepiej od razu pokazac sie lekarzowi, zeby nie bylo potem jak u mnie:no:
A moze okaze sie ze to faktycznie tylko zużycie materiału:laugh2:starosc nie radosc;-)

dziewczyny jestescie niesamowita, gdyby mezulka w pokoju nie bylo to ryczala bym jak bubr, zle sie czuje z tym ze wam tak smece, to nie moja natura.

Olesia-niesamowita to Ty jestes i juz!!!! Masz wszelkie talenty i manualne i inne...a jak masz taki dzien jak dzis ze chce ci sie posmecic to po to tu jestesmy....tylko nie rycz!!!!:-) Glowa do goooory!!!!

Gotujesz na jednej nodze, dlatego zamiast jednego warzywka będą dwa:rofl2:

Bedziesz ze mnie dumna!!!! oto co zrobialam, teraz siedzi w piekarniku-ile mam to zapiekac???? A i salatke do tego na szybko jeszcze na machnelam, a jak;-)

Załączniki

• penne.jpg
    penne.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 30
a toto cos janse na wierzchu to dalam troche masla do piekarnika, zeby ser nie byl taki suchy jak sie troszke wypiecze:-)...to tak od siebie;-)

reklama
Do góry