reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Wczoraj mialam takiego nerwa ze az po obiadku sie pospalam, nie bylam do zycia wiec sie juz nie pojawilam. Mam straszne zaleglosci w BB i pewnie nie dam rady nadrobic WYBACZCIE :zawstydzona/y:
Dzis juz lepiej ale sie zdziwili w pracy, ze sie zbuntowalam, bo zawsze taka potulna. grzeczna. Obiecalam sobie, ze i ja bede sie o wszystko domagac licze kazda swoja przerwe do ostatnich 2 min. Nie ma.

idę spać bo zmęczona jestem
życze wam dobrej nocki i do jutra
a najpierw musze mężula mego zmolestować a potem pójdę spać hihihi
papa

hej hej;-)
jakos dzis nie mam czasu zagladac na BB, tworzę caly dzien filmik dla siostry i szwagra z okazji 3 rocznicy slubu:tak: i torszke mi zeszlo....
andziu, nie nie zadzownila:-(

ja to samo ... nie wiem w co rączki wsadzic!!! :confused2::confused2::confused2: pranko zrobione .. ciuszki posegregowane... co nieco poprasowane... małż był na rybkach wiec musial je jeszcze oporządzic a ja natarlam przyprawami i se teraz spia w loduweczce! :sorry: a rece mi rowno wala ta przyprawą ... :eek::confused2: P. teraz meczyk podziwia a ja wpadlam na sekunde i ide sie kompciac i spac! bo padam na ryjek! a ze wczoraj nie moglam zasnac to dzisaj ledwo zyje!
KOLOROWYCH SNÓW :-)

Ja tez jestem strasznie spiaca, nie wiem co sie dzieje ale padam na twarz. Czy to jakies przesilenie wiosenne czy co?? Czytam wasze posty i nawet nie potrafie zapamietac co ktora pisala:-:)-:)-( Czas staranek nadchodzi a ja nie wiem czy nie zasne:szok::szok::szok:

Wczoraj mialam takiego nerwa ze az po obiadku sie pospalam, nie bylam do zycia wiec sie juz nie pojawilam. Mam straszne zaleglosci w BB i pewnie nie dam rady nadrobic WYBACZCIE :zawstydzona/y:
Dzis juz lepiej ale sie zdziwili w pracy, ze sie zbuntowalam, bo zawsze taka potulna. grzeczna. Obiecalam sobie, ze i ja bede sie o wszystko domagac licze kazda swoja przerwe do ostatnich 2 min. Nie ma.
Olesia - jednak nieszczęścia chodzą parami - mam nadzieję, że się jednak uda póki nie ma @:tak:
hej hej;-)
jakos dzis nie mam czasu zagladac na BB, tworzę caly dzien filmik dla siostry i szwagra z okazji 3 rocznicy slubu:tak: i torszke mi zeszlo....
andziu, nie nie zadzownila:-(
Ale to naprawdę wredota, żeby tak trzymać w niepewności przed świętami:wściekła/y:

Dziewczynki - ja też zmykam do łóżeczka:-)

Czesc wszystkim!witam sie wieczornie,ale niestety zanim przeczytam co naskrbalyscie.to wy juz bedziecie smacznie spiunkac,wiec do juterka.ja mialam bardzo pracowity dzien,ale w domku az blyszczy i pachnie.No!teraz to ja moge czekac na swieta.buziaki!!!!:-):-):-):-):-):-):-)

reklama
Dziewczyny - mam pytanie:-)
Moja siostra miała się starać o drugie dziecko, ale miała bakterie w moczu (escherichia coli) - brała antybiotyki i teraz powtarzała posiew moczu - dla odmiany teraz ma inną bakterię, która jest podobno u wszystkich ludzi w układzie pokarmowym (a dokładnie w odbycie) - enterococcus faecalis.
Moje pytanie - a raczej mojej siostry;-) czy można się starać w tym wypadku!
A ja czytam dalej:-)
Witam się z rana.:-)
Widać że wszystkie wczoraj poległy wcześnie spać,pewnie te porządki tak podziałały.
Andzia ja niestety nic doradzić nie mogę w tej sprawie ale dziewczyny jak się obudzą na kawkę to na pewno coś będą wiedziały.;-)

Do góry