reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Zglaszam sie i pozdrawiam.
A ja dzis nie czuje sie wcale jakbym byla w ciazy... jakby cisza po burzy, ciekawe czy jednoczesnie przed kolejna...

Hej Kochana! A ja tak wskakuje co chwile na nk czy cosik napisalas a Ty na bb dzisiaj dzialasz? Przeszly mdlosci?

coś mi sie wydaje ze zostałyśmy tylko my :tak:
wszyscy porzadki robia a mi sie nie chce:rofl2:

No ja chocbym chciala sprzatac to nie dam rady:wściekła/y:..nie dosc ze kolano to teraz jeszcze to "cos"

reklama
Kropeczko- dopiero co zajrzalam, nie mialam czasu wczesniej... chyba mnie jakos telepatycznie przywolalas... wchodze na BB i widze, ze Kropeczka kaze sie meldowac :) wiec jestem.... Mam nadzieje, ze ta grypa paskudna Cie nie rozbierze. Soczek malinowy z cytrynka i miodem pij, albo chociaz dodawaj to do herbatki!

A ja chcialabym porzadki porobic... niestety w pracy siedze... a wlasciwie dopiero co usiadlam... od rana mlynek..Jeszcze tylko jeden dzien i dluuugi weekend. :)

A ja chcialabym porzadki porobic... niestety w pracy siedze... a wlasciwie dopiero co usiadlam... od rana mlynek..Jeszcze tylko jeden dzien i dluuugi weekend. :)

E tam bedziesz sprzatac...juz wystarczy ze wszyscy z bb okna myja i sprzataja:-)
No fajnie tu jest z tym wolnym piatkiem...zleci dzis, jutro i mamy swieta:-) jedziesz do cardiff czy jednak nie?

Popatrzcie jaki taniec-tylko trzeba obejrzec caly bo w srodku sa niespodzianki...:
[video=youtube;Zo27tNO3omo]http://www.youtube.com/watch?v=Zo27tNO3omo&feature=related[/video]

Jestem i ja!
Udalo mi sie jednak wczoraj oprzec pokusie i nie wlaczac juz laptopka wieczorem...ciesze sie jak glupia, bo to oznacza, ze z moim uzaleznieniem od bb nie jest az tak zle jak myslalam:-):-):-)
!
O ...Kropeczka była:) Witaj Kochanie... Ja próbuję coś napisac i poczytać Was, ale cały czas ktoś mi przeszkadza. :crazy:

Kropeczko- Jeszcze nie wiemy co z Cardiff. Byc moze Cardiff do nas przyjedzie :) Kurcze, dzis mdlosci jak reka odjal... Rano bylam na ryneczku. Kupilam kalafior, koperek, szczypiorek, rzodkiewke, gruszki, malutkie ziemniaczki, wielkie pieczarki ( zrobie do nich nadzienie z boczku i cebulki). Wszystko to tak pieknie pachnie... juz nie moge sie doczekac zeby isc do domu i pichcic a potem wcinac.... ach zrobie kalafiorek i sos koperkowy, te mlodziutkie ziemniaczki...jajeczko...mieskiem Maz niech sie zajmuje... nie chce zeby mi te mdlosci wrocily. A na kolacje zrobie rzodkiewkowa paste do swiezutkiego chlebusia....Boziu!! Jaka dzis jestem glodna!!

O ...Kropeczka była:) Witaj Kochanie... Ja próbuję coś napisac i poczytać Was, ale cały czas ktoś mi przeszkadza. :crazy:

Witak kochanie!!!! Milo ze choc sie odliczylas w raporciku:-)
kiedy meżulek wraca?

Kupilam kalafior, koperek, szczypiorek, rzodkiewke, gruszki, malutkie ziemniaczki, wielkie pieczarki ( zrobie do nich nadzienie z boczku i cebulki). Wszystko to tak pieknie pachnie... juz nie moge sie doczekac zeby isc do domu i pichcic a potem wcinac.... ach zrobie kalafiorek i sos koperkowy, te mlodziutkie ziemniaczki...jajeczko...mieskiem Maz niech sie zajmuje... nie chce zeby mi te mdlosci wrocily. A na kolacje zrobie rzodkiewkowa paste do swiezutkiego chlebusia....Boziu!! Jaka dzis jestem glodna!!

No to widze, ze masz wilczy apetyt :laugh2: 3mam kciuki by mdlosci sie juz nie zjwily, przynajmniej do po kolacji:-)zebys mogla sie najesc do woli smakolykow!
A do tych wielkich pieczarek ja jeszcze daje mozarelle-jak juz wypelnie farszem z boczku i cebulki to na wierzch posypuje serem - i do piekarnika - mniam, mniam:laugh2:
Ja dzis nie mam apetytu i jakies paskudztwo mnie zbiera...bede miala dzdaje mi sie piekne swieta z chusteczkami kolo łozka i polopiryna:-)

Kropeczko- Jeszcze nie wiemy co z Cardiff. Byc moze Cardiff do nas przyjedzie :) Kurcze, dzis mdlosci jak reka odjal... Rano bylam na ryneczku. Kupilam kalafior, koperek, szczypiorek, rzodkiewke, gruszki, malutkie ziemniaczki, wielkie pieczarki ( zrobie do nich nadzienie z boczku i cebulki). Wszystko to tak pieknie pachnie... juz nie moge sie doczekac zeby isc do domu i pichcic a potem wcinac.... ach zrobie kalafiorek i sos koperkowy, te mlodziutkie ziemniaczki...jajeczko...mieskiem Maz niech sie zajmuje... nie chce zeby mi te mdlosci wrocily. A na kolacje zrobie rzodkiewkowa paste do swiezutkiego chlebusia....Boziu!! Jaka dzis jestem glodna!!
Same pyszności... nawet wstyd powiedzieć co ja mam w lodówce jak M. nie ma. Jak jest to lubię upichcić coś pysznego, ale jak nie ma to nie mam dla kogo gotować.
E tam bedziesz sprzatac...juz wystarczy ze wszyscy z bb okna myja i sprzataja:-)
No fajnie tu jest z tym wolnym piatkiem...zleci dzis, jutro i mamy swieta:-) jedziesz do cardiff czy jednak nie?

Popatrzcie jaki taniec-tylko trzeba obejrzec caly bo w srodku sa niespodzianki...:
YouTube - Pierwszy taniec. Mistrzostwo świata. The best wedding dance.
Widziałam....świetne jest:D My tak blado z M. wypadliśmy przy nich.:-)

...nawet wstyd powiedzieć co ja mam w lodówce jak M. nie ma.
Widziałam....świetne jest:D My tak blado z M. wypadliśmy przy nich.:-)
1- Zajaczku-swiatlo masz-to juz dobrze!:laugh2::-D:laugh2:
2-na pewno nie bylo tak zle jak mowisz...jestem pewna ze gosciom sie podobalo!
My poszlismy w walca rowniez i goscie potem zartowali, ze w tancu z gwiazdami zebralibysmy same 10:laugh2::-p:laugh2:

reklama
Kropeczko- ja tez tak robie, ale podobno w ciazy mozzarella nie bardzo... nie bede wiec ryzykowac... mam dzis po prostu straszna ochote na warzywka.... na mysl o miesie czy slodyczach robi mi sie niedobrze, ale nie jest tak zle jak ostatnie dni...

Do góry