reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
babo, sylwka, nunia27- dzieki wszytskim dziewczynkom za rady,, napewno sprobuje niektorych z nich.. jestescie kochane ze nie zostawiacie mnie samej:-D

Ile jeszcze ten duphaston będziesz brała?

KOCHANA JA JESZCZE BEDE BRAC 3 DNI DUDPHASTON, DZISIAJ RANO ZAUWAZYLAM NA BIELIZNIE BRAZOWATY SLUZ ( PRZEPRASZAM ZA SZCZEGULY ) ALE POZNIEJ PO KAPIELI JUZ NIC NIE BYLO, I NADAL NIE MA :confused:

Witam , teraz nie jestem tu często , ale kiedy starałam się o dzidzię to tak . Jeśli chodzi o śluz to u mnie nigdy nie było go na tyle żeby stwierdzić jaką ma konsystencję , a co dopiero obserwować a zaszłam w ciążę w pierwszym monitorowanym cyklu , więc jak widać jakiś obfity śluz wcale nie jest do tego potrzebny , po prostu dobry , zaufany ginekolog i aparat usg ;-)powadzenia .
Tikanis jak się czujesz kochana ? Ty , Lilu i Kinguś jesteście teraz na różnych wątkach i trudno mi za Wami nadążyć . Buziaki dla Ciebie i dziewczyn .:tak:

JA KOCHANA JESTEM TYLKO TUTAJ :tak: ZAGLADAJ DO NAS CZESCIEJ ;-) OJJJ WIDZE PO SUWACZKU ZE ROZWIAZANIE CORAZ BLUZEJ, SUPER :-D I OCZYWISCIE GRATULUJE SYNKA :-)

ale dziewczyny robicie smaka szczególnie ta strucla mniam mniam................................ ale się nie dam jestem na małej diecie po świętach i ograniczam słodycze:-) ja już jestem po kąpieli i jako to mój mówi nakemikowana:rofl2: a jak u Was mija wieczorek???
Tikanis ma za co i do usług;-) powiem Wam, że odkąd dałam na luz czuję się o wiele lepiej aż chce się żyć:laugh2: i nie namówię się na żaden test trzeba być twardym a nie miękkim:-D

Kinguś , Lilu po pierwsze dziękuje , a po drugie do terminu 4 tygodnie i im bliżej tym mam większego stracha , mam nadzieję że jednak załapię się na CC . Ja i Tikanis już niedługo będziemy mamami , a za Was cały czas trzymam kciuki i będę Was śledzić aż do momentu kiedy i Wam będę mogła pogratulować II ;-);-);-)

Bardzo dziekuje za odpowiedzi na moj post.;-)
Test ciazowy zrobie jutro - dzisiaj juz nie dalam rady kupic, ale nie licze na dwie kreski...
Bardzo duzo dzisiaj napisalyscie i musze sobie teraz spokojnie poczytac :tak:

Witajcie kobietki:-):happy:;-)

Ja tylko na chwileczke ale z malym pytankiem. Dzisiaj jest moj 9dc a ja mam wszystkie objawy na owulke :tak:Wczoraj zauwazylam ten prawidlowy sluz(zawsze go mam:tak:), dzisiaj boli mnie jajnik(w sumie bolal i przestal). Z ciekawosci zrobilam test owulacyjny i kreska testowa duzo ciemniejsza od kontrolnej, wiec test potwierdzil owulke. I stad moje pytanko czy ktoras z was miala kiedys tak wczesnie owulacje, bo u mnie to chyba tak jest pierszy raz. No i chyba przytulanka powinny byc, a ja wczoraj ''powalczylam'' troszke na impezce u zanjomych wiec samopoczucie nienajlepsze :-D:zawstydzona/y:
Pozdrawiam was wszystkie!!!!

reklama
Mezatka

Nigdy tak nie mialam. Ale kazdy moze tak miec. Faza I jest zmienna, tylko faza lutealna jest stala. Po prostu mozesz miec znacznie krotszy cykl niz zazwyczaj. W tym przypadku to byloby 25dniowy. Dziwne ze tak cykl by sie skrocil - chyba ze masz cos w swoim zyciu nadzwyczajengo w tej chwili, co moze zachwiac rownowage hormonalna i stad te anomalie?

Do góry