reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

Witam!
zacznę od tego że się zaczynam martwić... bo w sobote byłam na usg i tym razem 2 pęcherzyki po 11 mm ale w prawym a nie w lewym, a 2 dni wczesniej kilka w lewym. Czyli po 2 dniach się pojawiły 2 nowe. Kolejne jutro to będzie 13 dc kurde boję się że za szybko urosły bo wczoraj mnie napieprzały strasznie. Dziś mnie nic nie boli. Lekarz (nie prowadzący) powiedziała że spokojnie przyjśc we wtorek a IUI będzie pewnie dopiero w środę lub w czwartek. Nie wiem co mam myśleć czy ona ma rację... kurde a jak pójdę i jutro będzie już po... boję się!
Przepraszam za monolog!
Idę poczytać!

MARTYNKA - nie mogły przecież pęknąć w 2 dni, jak były po 11mm - trochę by były za małe - trzymaj je do jutra:tak:

reklama
MARTYNKA - nie mogły przecież pęknąć w 2 dni, jak były po 11mm - trochę by były za małe - trzymaj je do jutra:tak:
Boże ja zaczynam fisiować! cholernie się boję ... a taka byłam spokojna... kurde chyba masz rację i lekarz też!? taka ze mnie panikara! a wlaśnie zaczął boleć lewy jajnik. najgorsze będzie dla mnie te czekanie i strach że nie zdążę.

Martynka

zaufaj lekarzowi. Stymulacja faktycznie pobudza szybki wzrost, ale lekarz wie czego sie mozna spodziewac, wiec skoro mowi czwartek to pewnie tak ma byc

Dokształcam się - pierwszy stopień księgowości robię - na razie:-)
No fakt nie jestem do końca zielona tylko blado-sina:-D

W tym temacie to ja jestem zielona. Tobie na pewno pójdzie dobrze, trzymam kciuki!:tak:

Loree, nie tak straszna znowu. Po prostu pan młody był sam, bo pani młoda się źle czuła i miala jakieś kłopoty. Ale z tego co wiem już jest wszystko ok.

No ale co najmniej dziwna. Wesele tylko z panem młodym? Pewnie się biedak strasznie denerwował. Już nie mówiąc o dziewczynie, która nie mogła być na swoim własnym weselu.Dobrze, że już wszystko dobrze. Tylko wesela nie da się niestety powtórzyć.

Heia moje pasiapsiulki!!!!
Stesknilam sie okropnie za wami:-)
Juz wrocilam z pracy...zaproponowali mi objecie odpowiedzialnosci za nasze male przedszkole..no zgodzilam sie...rodzice sa zadowoleni z mojej pracy no i maluchy juz tak mnie znaja ze lgna do mnie bardzo:-)
Z chumorkiem troche lepiej...leci z teci...no coz trzeba byc cierpliwym i czekac do maja na wizyte w klinice.Teraz zabieram sie do czytania bo musze prawojazdy zdac..wiec pa,pa...moze zajrze wieczorkiem!!!
Buzka slodziutkie moje:-)

Widzę, że masz super humorek! I nie ma sie co dziwić, fajna wiadomość :-) Gratulacje!!! Ostatnio dużo tu awansów, tak trzymać!!!:tak:

Witam w ten piękny poniedziałek! Chociaż dla mnie taki sobie.Dzisiaj znowu się dowiedziałam ze prawdopodobnie moja znajoma jest w ciąży.Może by mnie to tak nie zdołowało tylko że nie ma męża a do swojego chłopaka przyjeżdża raz na miesiąc.Takim sie zawsze udaje. Może ja za bardzo się staram albo za bardzo pragnę tego dzieciątka.

Jak sie nie planuje to fasolki same przychodzą. Wniosek? Więcej luzu. Tylko jak to zrobić?

Witam!!!Miałam wczoraj dostac @ ale jej nie ma wiec jak sie nie pojawi to robie jutro testa:tak:

Trzymam kciuki i czekamy rano na wynik. Ja chyba nie wytrzymałabym do jutra, ale ty bądź dzielna i twarda i testuj jutro!

bożee nie nadążam za Wami, tyle piszecie hihi :-D
Musisz po prostu często zaglądać:-) Jak nie znajdziesz kiedyś czasu na BB to możesz zaległości juz nie nadrobić.

A ja się cieszę jak głupia bo dziś zrobiłam test owu i 2 grube czerwone krechy;D Jutro więc owula, identycznie jak zawsze sobie obliczałam:) Tak się cieszę:) Dziś będą przytulanki bo i seksowna bielizna już czeka;D

Martynko nie zamartwiaj się na zapas:*

Ty to kusisz tego swojego M!

A jeszcze mnie nerw chwycil jak mi moj chlop powiedzial, ze jak rozmawial z ta klinika co idziemy w czerwcu...to ten lekarz mu zaczal gadac, ze niby najlepsze dla nas opcja to dla mnie inseminacja z nasieniem dawcy....

Kudly mu powyrywam - temu doktorowi - jesli takie sugestie bedzie robil :wściekła/y::angry::wściekła/y:
rzeczywiście popierdolony! chyba nie wie co mówi ... oj ci lekarze!

Boże ja zaczynam fisiować! cholernie się boję ... a taka byłam spokojna... kurde chyba masz rację i lekarz też!? taka ze mnie panikara! a wlaśnie zaczął boleć lewy jajnik. najgorsze będzie dla mnie te czekanie i strach że nie zdążę.

martynko-kochanie-nie denerwuj sie tak, bo to nic nie pomoze a mozesz tylko pogorszyc sytuacje....sres to wrog nr 1...wiesz przeciez !!!!
Zaufaj lekarzowi, skoro robic usg i ustalil ci kolejne to wie chyba co mowi!
A ty słonko-wez glebolki oddech i idz na spacer, postaraj sie jakos zrelaksowac przed badaniem ...popatrz na zielen itd...rob wszystko co mile tylko nie martw sie-bo napewno sie uda!

A ja się cieszę jak głupia bo dziś zrobiłam test owu i 2 grube czerwone krechy;D Jutro więc owula, identycznie jak zawsze sobie obliczałam:) Tak się cieszę:) Dziś będą przytulanki bo i seksowna bielizna już czeka;D

:*

No to Ktosiowa-do dziela!!!!!!!

reklama
Dziewczyny jesteście niesamowite... już przestaje panikować- ostatnio stres zaszkodził, więc koniec myślę pozytywnie!!!! będzie dobrze! dziękuję za słowa otuchy!

Do góry