dzień dobry Laseczki
Ale naskrobałyście przez niecałe 3 dni. Starałam się nadrobić ale nie mam już siły, wymiękłam przy 1300 stronie:-)
Poprosze o krótkie sprawozdanie: gdzie są fasolki, kto ma się testować, a kto się niestety rozczarował....
hei dziewczynki...
Mam male podejrzenia....@nie ma...zawsze mam rano..nic nie boli..test negatywny!
Czy te ktore zaszly w ciaze teraz miale takie objawy jak bardzo obfite piersi...?
No i co mdli mnie rano:-(
hmm narazie nie wieze w CUD!!!
Babo, trzymamy kciuki...A nóż szykuje nam się mały cud:-)
na mojego tez nie moge narzekac, bo wytlumaczylam mu z ta tempka,ze poznam swoj organizm,ze nie bede na marne robic testow i sobie nadziei,bo od owu do @ powinno byc max 18 dni,wiec powiedzial,ze ok,o salfazinie wspominalam,powiedzial,zebym mu kupila,tylko z tymi przytulankami buntuje sie,ze nie chce byc zmuszany,ze chce,zeby to wyszlo naturalnie.
Nie badz zagubiona,tylko testuj rano! (ja juz wynik znam
:-))
U mnie jest podobnie ale nie do końca. Trochę się buntował jak mu kupiłam Androvit. Wytłumaczyłam mu że mu to nie zaszkodzi, a może pomóc. Kazałam mu wziąć jak wyjeżdzał, ale czy będzie brał tam to nie wiem. Mam nadzieję że nie posunie się do oszukiwania mnie i np. wyrzucena tabletek i skłamania że brał
Zwłaszcza że nie kosztowały 2 zł. A co do samego przytulania, to jak mówię że mam owulkę (tzn - mniej więcej mogę miec w te dni) to widze ze jest zestresowany i stara się aż za bardzo. Nasze przytulanka wtedny nie są najfajniejsze.
Dziewczyny jestescie kochane, ciesze sie ze was tu poznalam, dajecie mi dobre rady !!
Powiem Wam, ze juz te jedno moje wyjscie troche podzialalo, wyobraxcie sobie, ze mialam telefony co godzine co robie, i nawet wypytal sie mnie w jakim pubie jestem i przyjechal sprawdzic co robie, wiec wychodi na to ze sie wystraszyl i poczul nie pewnosc i bardzo dobrze, bardzo sie ciesze !
Nie ma to jak dobry plan:-):-) Przynajmniej Twój M. wie jak to jest teraz...
Witajcie Dziewczyny:-) Dawno nic się nie udzielałam ..bo nie miałam czasu w tamtym cyklu się starać ..nie brałam wiesiołka,guajazylu,nie myślałam o nogach zawieszonych na ścianie..tydzień temu rutynowo zrobiłam test w dniu @ i DWIE KRECHY WYSZŁY!!!! po 9 mies kombinowania..JESTEM BARDZO SZCZĘŚLIWA! ŻYCZĘ WAM Z CAŁEGO SERCA ŻEBY I WAM SIĘ UDAŁO
...DZIDZIA MIESZKA U MNIE 3 tyg .tak wczoraj wyszło na usg.
Gratulacje!!!! I jak tu dziewczyny nie wierzyć w cuda. Przykład Inez pokazuje idealnie, że wtedy jak odciągniemy myśli udaje nam się...
Szczęścia i zdrówka Tobie zyczę.
Hanka, ty to umiesz nalać miodu na serce
Czy ja powinnam grac w lotka z tymi moimi przeczuciami?... na razie to szczescie wystarczy !!:-)
HURAAAAAAA!!!! Kulaszusza - tak bardzo się cieszę. wielkie gratulacje!!!!
Pokaże Wam mój obecny brzusio po obfitym śniadanku ;-);-);-)
Śliczny brzusio:-)
dziekuje kochanie! wrocilam do londynu w srode wieczorem i noga mocno mi dokucza...niestety, dzis jakies mrowienia znowu ale robie wcieranie masci i staram sie wogole nie chodzic...jakos musze dotrwac do czerwca do operacji ...
postanowilismy z mezem, ze jak w czerwcu operacja zakonczy sie ok to od lipca wznawiamy staranka:-)
:-)
wiec odliczam.....
a jak u Ciebie? jakies znaki szczegolne po owulacji????
Moja malutka Kropeczka:-(Tak mi przykro z powodu Twojego kolana.... ALe dobrze że teraz masz Meżula obok siebie:-)
A tak w ogóle, to Wam tez tak trudno się przestawić na czas letni?? Nienawidze tego. Nie mogłam wczoraj usnąć, a dzisiaj wstawałam na uszach. Budzik na 6.20 a ja wstałam o 7.05... Na 8 do pracy. jestem nieprzytomna. W ogóle ostatnio senna chodzę przez tą pogoda, a dzisiaj nawet kawa mi nie pomogła.
Miłego dnia.
Ja się stresuje okrutnie......