reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

mnie sie zdarza, ale to pewnie przez clo, bo tak dziala na śluz, nawet mi wiesiołek zbytnio nie pomaga , musze pomyslec o siemiu lnianym

reklama
Elfa

Ja biore siemie. Na razie 30 dni i nie widze wiekszej poprawy. Ale bede kontynuowala, bo moze za krotko bralam, zeby zobacyc efekty.

A z tym sluzem to nie wiem. Kobitki - niech sie ktoras z Was wypowie, co na monitoring chodzi/la

Czesc dziewczynki kochane:-)
Zagladalam dzisiaj pare razy ale bylam zajeta i moje samopoczucie jest kiepawe:-(
Jelita mnie bola i wysadzilo mi brzuch a na dodatek jest mi slabo i duszno,no i mam owulke od poniedzialaku i jajniki tez bola troche:-(Tyle naskrobalyscie ze trudno mi sie polapac.
Kropeczko,
Ja mysle ze powinnas pozbyc sie tych kamieni.Najlepiej to zrobic teraz- laparoskapia,niz czekac na wieksze,ale badz pod opieka lekarzy oni wiedza troszke lepiej.Ja pamietam ze nawet niezle sie czulam po usunieciu ale nie moglam dzwigac nic ciezkiego dwa miesiace.
Pisalas ze powinnam zrobic monitoring,i chyba tak zrobie,juz bede drugi raz stosowc testy owula,i nie wiem czy pomoze.Mam wizyte u gina 10 lutego i musze czekac narazie,popytam sie wszystiego na temat badan dla mnie i mezusia:-)Zycze ci lepszego samopoczucia i nie martw sie,wyleczysz wszystko, to bedziesz znow starac sie o dzidzie:-)

kropeczko ty moja kochana.. dzieki za rade..ja juz mam dosc tego kaszlu.. czasami sie zastanawiam cyz mi wogole przejdzie... ehh denerwuje mnie jak nie wiem...://:crazy:

Babo

Nie bylam u lekarza. Ucze sie dopiero poznawac swoj organizm, wiec takie rozne pytanka zadaje. Bo w tym cykly troche mi sie pomieszalo ze wszystkim. Mysle ze owu mialam 14dc ale dzisiaj tempka nie wzrosla wystarczajaco wysoko zeby to potwierdzic, wiec sie zastanawiam czy to przypadkiem nie dzisiaj.
Jedyny problem to taki, ze prawie wogole sluzu nie mam, i czuje mocno sucho. I juz nie wiem sama

Ja nigdy nie mialam tego sluzu przezroczystego, ciagnacego. A wlasnie w tym cyklu mialam go tez jak Ty - przez jeden dzien i to byl wlasnie 14dc.

Babo - a co do Twojej owu. Mowiac ze od poniedzialku masz owu co mialas na mysli ? Owu ma sie w jeden dzien tylko. Moze mialam na mysli dno plodne ?

Babo

Nie bylam u lekarza. Ucze sie dopiero poznawac swoj organizm, wiec takie rozne pytanka zadaje. Bo w tym cykly troche mi sie pomieszalo ze wszystkim. Mysle ze owu mialam 14dc ale dzisiaj tempka nie wzrosla wystarczajaco wysoko zeby to potwierdzic, wiec sie zastanawiam czy to przypadkiem nie dzisiaj.
Jedyny problem to taki, ze prawie wogole sluzu nie mam, i czuje mocno sucho. I juz nie wiem sama

Ja nigdy nie mialam tego sluzu przezroczystego, ciagnacego. A wlasnie w tym cyklu mialam go tez jak Ty - przez jeden dzien i to byl wlasnie 14dc.

Babo - a co do Twojej owu. Mowiac ze od poniedzialku masz owu co mialas na mysli ? Owu ma sie w jeden dzien tylko. Moze mialam na mysli dno plodne ?
Tak kochana,pomylka,mialam na mysli dni plodne,jak robilam te testy to kazdego dnia i tylko jednego dnia mam taki sluz i nie moge chodzic tak jajniki mnie bola az okropnie no i spac mi sie chce,tak sie snuje po chalupie jakby mnie ktos kilofem w glowe walnol:-)
A czy sa jakies tabletki zeby to sie porawilo u ciebie?no bo choleraka przy suchocie to nie wiem czy duzo zdzialacie:-(

No wiesiolek i siemie na poprawe sluzu. Biore siemie
W suchocie nic nie zdzialasz, wiec nie wiem czy mialam owu 2 dni temu jak byl sluz czy dzis. Mam rozjazd miedzy tempka a sluzem trudny do interpertacji

kropeczko ty moja kochana.. dzieki za rade..ja juz mam dosc tego kaszlu.. czasami sie zastanawiam cyz mi wogole przejdzie... ehh denerwuje mnie jak nie wiem...://:crazy:

Tikanis,
widze ze meczy cie kaszelek,hmm musisz przeczekac,pij herbatke z miodem,sok malinowy dobry tez,i kropeczka ci tez doradzila to kuruj sie:-)
Duzo zdrowka dla ciebie:happy::-)

reklama
No wiesiolek i siemie na poprawe sluzu. Biore siemie
W suchocie nic nie zdzialasz, wiec nie wiem czy mialam owu 2 dni temu jak byl sluz czy dzis. Mam rozjazd miedzy tempka a sluzem trudny do interpertacji

Mam nadzieje ze pomoze to co bierzesz,mi doradzano na jelia siemie ,ale mam inne sposoby lepsze.A moze od 14 dnia,przytulajcie sie codziennie przez 5-7 dni,a przed i po wstrzymac sie,nie masz sluzu ale warto sprobowac?:-)

Do góry