reklama
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
zawsze beda zdzierac bo wiedza ze na lekach ludzie nie oszczędzają... paranoja jak dla mnieW aptekach zdzieraja.
babo a jak tam u ciebie? @ nie przylazła jeszcze??
zawsze beda zdzierac bo wiedza ze na lekach ludzie nie oszczędzają... paranoja jak dla mnie
babo a jak tam u ciebie? @ nie przylazła jeszcze??
No wlasnie..a jak ludzie chorzy to musza kupic leki.i wyjscia nie maja
nie mam @,,nic nie boli..tylko jakby piersi mi ktos pompowal...
olesia_33
"Rzeczy piekne sa trudne"
No to moze fasolka ci cycuszki pompuje :-)
No to moze fasolka ci cycuszki pompuje :-)
moze:-)no coz musze isc na bete w poniedzialek bo te glupie testy pokazuja tylko negatywnie
Loree
Fanka BB :)
no kurcze ja też bez kawy ciężko funkcjonuje
To tak jak ja. Ale moim pierwszym objawem ciąży był wstręt do kawy. Normalnie nie wyjdę z domu dopóki nie wypije jednej a tu któregoś dnia wstałam rano i zapach kawy był taki straszny Z dnia na dzień taka zmiana! Za to wtedy pokochałam zieloną herbatę. Ale nie taką w saszetkach, tylko liściastą i chyba z herbapolu. Najzwyklejsza za 6 zł a dla mnie rewelacja. Pobudza fajnie i można pić bez obaw, bo jest zdrowa. Nawet karmiąc dzidzię piłam tą herbatkę. Teraz nadal ją mam w szafce i czasem piję. Są też smakowe, ja piłam cytrynową. A jak bardzo lubicie kawę i wam brakuje to polecam bezkofeinową. Nie ma różnicy w smaku
Niestety nie mam konta na allegro - moze powinnam sobie zalozyc... A M nawet nie prosze zeby mi kupil - co by bylo gdyby znajomi zobaczyli jakie on rzeczy kupuje....
Chyba nie rozumiem twojego M. Po pierwsze co z tego co on kupuje na allegro, a po drugie skąd znajomi mają wiedzieć takie rzeczy? Czy to wstyd kupować testy owu? Oboje staracie się o dziecko, to chyba nie wstyd kupić testy? No chyba że twój M należy do facetów , którzy nie kupują też gumek i podpasek bo się wstydzi?
No wlasnie..a jak ludzie chorzy to musza kupic leki.i wyjscia nie maja
No to dwa z podstawowych objawów ciąży już masz!
Gdzie jest Kaprycha????
reklama
Podziel się: