olesia_33
"Rzeczy piekne sa trudne"
ostatnio jak bylam u kosmetyczki to ona" sprzedala mi zloty przepis na zajcie": w dni plodne sie kochac na pieska i to tak az do konca, potem lezec okolo 40 minut z nogami do gory, i oczywiscie podczas tych dni zero alkoholu!!
myslalam ze padne pod stol jak mi pazury robila heheheheh, bo ona tak powiedzila swoim znajomym jakims dwom co sie staraly i nie mogly zajsc i po tym odrazu zaszly hahahahahahahaha boshe tępota ludzi nie zna granic..... niektorzy nie maja pojecia jakie mozna miec problemy z zajciem w ciąże nie mając zadnych problemow zdrowotnych! a sypia złotymi metodami i radami jak z rękawa!! wrrrr
No to teraz ubawisz sie jeszcze bardziej, Moj M w srode nie poszedl do pracy bo jak obliczylam ze przypadal dzien owul potwierdzony testem,a ze to byly ktorys dzien seksu z kolei to mial juz troche dosyc, ale ja diabel rogaty pomyslalam ze szkoda zmarnowac taki dzien a wiem ze go " na piska " strasznie podnieca ... lezalam prawie 1.5 godziny bo zasnelam :-)
Myslisz ze potwierdzi sie metoda ????? A dzis z temp. potwierdzilo sie ze owul. byla na 100% w srode.
Gdzies wyczytalam, ze jest to pozycja najglebiej penetrujaca
Ostatnia edycja: