kinguś
Nie poddam się
Pokaże Wam mój obecny brzusio po obfitym śniadanku ;-);-);-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Doczekasz się i TYśliczny :-) ah zazdroszcze ;-)
Prawda! taka postawa mi się podoba głowa do góry.dziękuję :-)staram się przynajmniej miec takie podejście, dla fasolki :-) nie mogę się poddać przecież, prawda?
Czy ja powinnam grac w lotka z tymi moimi przeczuciami?... na razie to szczescie wystarczy !!:-)
Super!! Tez bym tak chciala... jak kiedys wyszlam z przyjaciolka, to ani telefonu ani nic... dopiero po jakis 2h od jego powrotu do domu dostalam mms'a - zrobil obiad i chcial mnie zwabic.... pewnie myslal, ze jestem u Dziadka...
Doczekasz się i TY
Bardzo sie ciesze,ze wszystko idzie w dobra strone Tylko teraz go nie zaglaszcz...wiesz metoda skuteczna,to trzeba od czasu do czasu stosowac ;-)Dziewczyny jestescie kochane, ciesze sie ze was tu poznalam, dajecie mi dobre rady !!
Powiem Wam, ze juz te jedno moje wyjscie troche podzialalo, wyobraxcie sobie, ze mialam telefony co godzine co robie, i nawet wypytal sie mnie w jakim pubie jestem i przyjechal sprawdzic co robie, wiec wychodi na to ze sie wystraszyl i poczul nie pewnosc i bardzo dobrze, bardzo sie ciesze !
Widze,ze humorek lepszy.Super :-) Co do jazdy autkiem to tez jestem niedzielnym kierowca (czyt. raz na kilka miesiecy prowadze jak moj wypije na imprezce i to zazwyczaj w nocy,jak nie ma ruchu).Ale czesto wyjezdza,wiec jak tym razem pojechal na caly tydzien,to odwazylam sie jezdzic do pracy do wawy (30 km) i dalam rade!!!Wiec Ty tez napewno dasz,trzymam kciukiWyobraź sobie że ja tu charytatywnie dziś jestem :-) nawet nie wystąpiłam o nadgodziny ( a u nas trzeba, niby zagraniczna korporacja, ale wprowadzili niedawno jakieś komunistyczne zasady ;-) - papierowe listy, pozwolenie na prace w nadgodzinach etc).
Musze nadrobić zaległości bo przez tego swojego (znaczy nawet już nie mojego) dekla uzbierało się trochę. Nie byłam w stanie się skoncentrować na tym co robię i nie robiłam nic. A że minęły już 3 tygodnie od tego wszystkiego to już mi trochę lepiej, przynajmniej w pracy.
A i zapisałam się na jazdy doszkalające, bo mam prawko ale nei jeżdzę - boję się. Teraz zamierzam kupic auto i radzic sobie sama, po cholere mi facet. Swoje już zrobił :-):-)
...a nie mowilam...Czy ja powinnam grac w lotka z tymi moimi przeczuciami?... na razie to szczescie wystarczy !!:-)
Witajcie Dziewczyny:-) DAwno nic sie nie udzielałam ..bo nie miałam czasu w tamtym cyklu się starać ..nie brałam wiesiołka,guajazylu,nie myślałam o nogach zawieszonych na ścianie..tydzień temu rutynowo zrobiłam test w dniu @ i DWIE KRECHY WYSZŁY!!!! po 9 mies kombinowania..JESTEM BARDZO SZCZĘŚLIWA! ŻYCZĘ WAM Z CAŁEGO SERCA ŻEBY I WAM SIĘ UDAŁO...DZIDZIA MIESZKA U MNIE 3 tyg .tak wczoraj wyszło na usg.
dzien dobry dziewczynki!!!
Nastawilam sobie zegarek na 9 a tu prosze nie moge spac...zrobilam testa i nadal negatywny...i tak wiem ze nie bede w ciazy ale dlaczego okresu nie mam???Boze juz chyba z 10 lat nie zatryzmal mi sie okres..a teraz--co jest..ku...wa...no przeciez te glupie testy prawde mowia...juz jest 1 dzien po @ i blada dupa:-(
Moze za bardzo chce tej@ i mozg sie zablokowal..hehe
cześć dziewczynki
wpadłam życzyc miłego dnia ja siedzę w pracy..i tak w domu nie mam co robić, także z własnej nieprzymuszonej woli przewracam papiery i czytam maile
W poniedziałek mam kolejne USG, to już bedzie ponad 9 tydzień:-)
Przepraszam, ze nie odnoszę się do waszych postów, ale zaległości musiałabym czytac pewnie z miesiąc :-)mam nadzieję że wybaczycie ciężarnej
A zmeiniając temat wiecie może czy i od kiedy można farbować włosy w ciąży, chciałabym się zrobić na bóstwo w końcu szukam księcia z bajki
Czy ja powinnam grac w lotka z tymi moimi przeczuciami?... na razie to szczescie wystarczy !!:-)