reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
wrocilam do domu z zakupow i jakos mi sie siusiu nie chcialo. Stestowalam sie o 14tej. Jedna wredna krecha. Grrrrrrrrrrr...:angry:
A @ jak nie bylo, tak nie ma i wciaz tylko skorcze.
Zla jestem. :-(
wyluzuj koleżanko i na spokojnie... odczekaj jeszcze 2dni i zrob rano tescik:tak:
najwazniejsze ze @ nie ma! ;-)

Kobitki,

A czemu wy sie chcecie sie na ranek przesunac z tymi przytulankami ? Nic o tym nie slyszalam. Ponadto pamietajcie ze min 30 min nie mozna wstawac potem, bo zolnierzyki uciekaja....

Ostatnia edycja:
Kobitki,

A czemu wy sie chcecie sie na ranek przesunac z tymi przytulankami ? Nic o tym nie slyszalam. Ponadto pamietajcie ze min 30 min nie mozna wstawac potem, bo zolnierzyki uciekaja....

To wlasciwie tak pomyslalam ze bedzie moze jakies urozmaicenie no i ja bede miala czas na lezenie z nozkami do gory,a wieczorem to spac mi sie chce i nie chce mi sie czasmi wyciagac nozek,a tak w dzien moze bedzie bardziej romantycznie,hehe:-)

HMMM TAK WŁASNIE , że większośc moim przytulanek w trakcie starania sie jest wieczorem w łożeczku przed nynu, robie tak dlatego, bo wydaje mi sie, ze jak calą noc nie wstaje to plemniczki nie wyleca, przynajmniej nie wszystkie.... i w pozycji lezacej moze im łatwiej wędrowac, hmm moze to mylne wrażenie

Po przytualnku oczywiscie 20 minutek leze z nozkami do góry (świeca ile dam rady) i wywołuje skurcze macicy podobno tez pomagaja dotrzec żolniezykom na miejsce

Po takiej nocce, czuje w ciagu dnia jak sperma ze mnie wylatuje i mam mokre majteczki..

No niestety jak narazie efektu zamierzonego to nie przyniosła, ale nie poddaje si e oczywiscie

Tak mi sie przypomniało, dzis dowiedziałam sie od aptekarki, ze na nasienie męski dobrze robi seler - zaserowałabym go męzulkowi ale nie znam dan z selera, moze znacie jakies ciekawe przepisy na sałatki

Jesli chodzi o @ to tez nadal czekam, mam narazie 1 dzien opóźnienia, od 2 dni skurcze w podbrzuszu i zółto pomarańczowe podejrzane upławy..cos mi sie tak wydaje ze stan zapalny mnie złapał

Testu narazie nie robie, boje sie 1 kreski ;(

Elfa

Ja mam tak jak Ty z tym przytulaniem. Twierdze, ze najlepiej wieczorem z tych samych wzgledow. Rano tylko wtedy, gdy mam 1 wzrost tempki w okolicach owulki bo takie przytulanki sa bliskie owulce...

Babo -

Napewno kazda pora jest dobra. Mi sie wydaje ze jedynie z praktycznych wgledow wieczorna pora wydaje sie byc lepsza. Ale dzieci sie biora z przytulanek o roznych porach, wiec jesli lubicie rano - to po prostu tak robcie:)

A ja sie dzisiaj podksztalcilam mocno z NPR. I wiem ze wczoraj bylam w bledzie panikujac ze mi wzrosla tempka i po cyklu. Jak czlowiek sie doksztalci - to wtedy bardziej sie wszystko rozumie...

HMMM TAK WŁASNIE , że większośc moim przytulanek w trakcie starania sie jest wieczorem w łożeczku przed nynu, robie tak dlatego, bo wydaje mi sie, ze jak calą noc nie wstaje to plemniczki nie wyleca, przynajmniej nie wszystkie.... i w pozycji lezacej moze im łatwiej wędrowac, hmm moze to mylne wrażenie

Po przytualnku oczywiscie 20 minutek leze z nozkami do góry (świeca ile dam rady) i wywołuje skurcze macicy podobno tez pomagaja dotrzec żolniezykom na miejsce

Po takiej nocce, czuje w ciagu dnia jak sperma ze mnie wylatuje i mam mokre majteczki..

No niestety jak narazie efektu zamierzonego to nie przyniosła, ale nie poddaje si e oczywiscie

Tak mi sie przypomniało, dzis dowiedziałam sie od aptekarki, ze na nasienie męski dobrze robi seler - zaserowałabym go męzulkowi ale nie znam dan z selera, moze znacie jakies ciekawe przepisy na sałatki

Jesli chodzi o @ to tez nadal czekam, mam narazie 1 dzien opóźnienia, od 2 dni skurcze w podbrzuszu i zółto pomarańczowe podejrzane upławy..cos mi sie tak wydaje ze stan zapalny mnie złapał

Testu narazie nie robie, boje sie 1 kreski ;(

To nie rob narazie,moze jakas zmainaka zachodzi,ale te uplawy,,taka barwa,troszke podejrzane:-(Kiedys robilam salatke z selara,obralam,ztarlam na tarce,dodalam orzechow laskowych i namoczonych rodzynek i wymieszalam z pol jogurtu naturalnego i pol smietanki troszke gesta musi byc:-)Nawet niezla wyszla,Na internecie moze jakies inne przepisy znajdziesz:-)
No coz,ze mnie wyplywa jak z moza,nozki nie pomagaja jak trzymam w goze:no:

reklama
Babo -

Napewno kazda pora jest dobra. Mi sie wydaje ze jedynie z praktycznych wgledow wieczorna pora wydaje sie byc lepsza. Ale dzieci sie biora z przytulanek o roznych porach, wiec jesli lubicie rano - to po prostu tak robcie:)

My zawsze wieczorem,ale pomyslalam ze raz sprobojemy w ciagu dnia,mezusiko z pracy sie zwolni:-)

Do góry