K
Ktosiowa
Gość
Siema
Karola, to chyba jestesmy w podobnej sytuacji. Ja plamilam w piatek i w poniedzialek, testy mialam pozytywne. Mialam, bo teraz nie robilam od poniedzialku wiec nie wiem, czy wszystko jest ok. Moja siostra mi powiedziala, ze jezeli poronilam, to @ dostane w ciagu 2 tygodni od ostatniego terminu @. Zobaczymy, co mi powie lekarz w srode. Poki co zamowilam wiecej testow i czekam na dostawe. Na nic sie nie nastawiam, piersi mnie nie bola, jest mi tylko niedobrze, pobolewa podbrzusze i puchna mi kostki. A propos ektopowej, to jak ja bylam w ciazy pozamacicznej, to myslalam ze okres mi sie troszke wydluzyl, bo plamilam bardzo dlugo. Nic mnie nie bolalo na poczatku, dlatego teraz tez sie boje, ze moze znowu to samo.
Pozdro
Ty wiesz, że mocno trzymam kciuki
Passingby!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wlasnie doczytalam!!!!! Ty skubancu!!!! Blizniaki - MEGA GRATULACJE!!! Az mi sie plakac chce, ja zawsze blizniaki chcialam. Ale jaja! Wykrakalysmy ciaze mnaga na BB i jest! Pierwsze blizniaki - ciotka, zdrowka zycze!
Passingby wymyślone już imiona? Bliźniaki mojego brata mają na imię Jaś i Kacper