reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania, początki

reklama
Ja robie test 26.10. Drugi cykl starań w pełni wykorzystany, oby się udało. Co do żelu i intymnych kupiłam w tym miesiącu żel. BABYSTART, koszt ok. 70 zł, niby nie spowalnia plemników i tworzy im środowisko do dłuższego przeżycia. Nie powiem,konsystwncja zupełnie inna niż w żelu np Durex. Zobaczymy czy coś zdziała :)

Ja robie test 26.10. Drugi cykl starań w pełni wykorzystany, oby się udało. Co do żelu i intymnych kupiłam w tym miesiącu żel. BABYSTART, koszt ok. 70 zł, niby nie spowalnia plemników i tworzy im środowisko do dłuższego przeżycia. Nie powiem,konsystwncja zupełnie inna niż w żelu np Durex. Zobaczymy czy coś zdziała :)
Durexa nie wolno używać podczas staran nawet jest napisane na nim, że spowalnia plemniki

Katia 90 Dziękuję 🥰Nie wierzę w to 😅

Załączniki

• IMG_20201013_130902129_HDR.jpg
    IMG_20201013_130902129_HDR.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 59
reklama
Katia 90 Dziękuję 🥰Nie wierzę w to 😅
Gratulacje 😍 ja też już bym chciała zobaczyć swoje II kreski 😭😅 miałam iść do gina w tym miesiącu ( koleżanka mówiła ja 2 dni czekałam) oczywiście prywatnie i z moim szczęściem mam wizytę na 7 listopada 🙄 A chciałam zobaczyć jak tam owulacja czy była czy nie była czy są pęcherzyki czy już ich nie ma i się zasmutalam. Ostatnio moje plany w ogóle mi nie wychodzą jakby wszystko było przeciwko mnie 😑

Do góry