reklama
Katia90
Fanka BB :)
Ja robie test 26.10. Drugi cykl starań w pełni wykorzystany, oby się udało. Co do żelu i intymnych kupiłam w tym miesiącu żel. BABYSTART, koszt ok. 70 zł, niby nie spowalnia plemników i tworzy im środowisko do dłuższego przeżycia. Nie powiem,konsystwncja zupełnie inna niż w żelu np Durex. Zobaczymy czy coś zdziała
Durexa nie wolno używać podczas staran nawet jest napisane na nim, że spowalnia plemnikiJa robie test 26.10. Drugi cykl starań w pełni wykorzystany, oby się udało. Co do żelu i intymnych kupiłam w tym miesiącu żel. BABYSTART, koszt ok. 70 zł, niby nie spowalnia plemników i tworzy im środowisko do dłuższego przeżycia. Nie powiem,konsystwncja zupełnie inna niż w żelu np Durex. Zobaczymy czy coś zdziała
Katia90
Wiem, dlatego go nie używamDurexa nie wolno używać podczas staran nawet jest napisane na nim, że spowalnia plemniki
Gocha291991
Chyba się udało.... Oczywiście kupiłam jeden test bo trochę w to nie wierzyłam... Zaraz jadę po drugi.
Katia90
Gratulacje!Chyba się udało.... Oczywiście kupiłam jeden test bo trochę w to nie wierzyłam... Zaraz jadę po drugi.
Gocha291991
Katia90
Czas zacząć wierzyć!Katia 90 Dziękuję Nie wierzę w to
Mam nadzieję, że i u mnie pojawią się tak piękne 2 kreseczki!
Mecenasowa27
super gratulacjeKatia 90 Dziękuję Nie wierzę w to
reklama
Bluey.An
Gratulacje ja też już bym chciała zobaczyć swoje II kreski miałam iść do gina w tym miesiącu ( koleżanka mówiła ja 2 dni czekałam) oczywiście prywatnie i z moim szczęściem mam wizytę na 7 listopada A chciałam zobaczyć jak tam owulacja czy była czy nie była czy są pęcherzyki czy już ich nie ma i się zasmutalam. Ostatnio moje plany w ogóle mi nie wychodzą jakby wszystko było przeciwko mnieKatia 90 Dziękuję Nie wierzę w to