Dzej.zi
Fanka BB :)
Ile dni masz cykle?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ile dni masz cykle?
Cześć Dziewczynki, u mnie dziś 11 dc, zaczynamy działać - oby w tym cyklu się udało [emoji7]
10/16lipca zaczelam plamic 13 została mi usunięta Mirena @ pojawił sie 2 /9 sierpniaIle dni masz cykle?
Więc chyba pezyNapisze tak
10/16lipca zaczelam plamic 13 została mi usunięta Mirena @ pojawił sie 2 /9 sierpnia
wczoraj zaczęły bolec mnie cycki.Napisze tak
10/16lipca zaczelam plamic 13 została mi usunięta Mirena @ pojawił sie 2 /9 sierpnia
Za dwa?Zazdroszczę Wam testowania [emoji53] ja dopiero za dwa miesiące się dowiem, czy możemy się starać. A też nie należę do tych cierpliwych więc jest ciężko. [emoji20]
Czemu
Za dwa?
Ja dwa poronienia i dwa cc córka 12 lat syn 8.Bo mam wtedy dopiero wizytę u gina. Jestem po dwóch cc i nie wiem czy mi wolno znów zachodzić. Może będę musiała jeszcze dłużej odczekać, bo ostatnia cesarka była niecałe półtorej roku temu.
Ja dwa poronienia i dwa cc córka 12 lat syn 8. [emoji16]