reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania, początki

reklama
Ja byłam, miałam betę zrobiłam, mimo wszystko bo muszę wiedzieć jakie mam hormony , od razu zrobił mi cytologię, zbadał mnie i powiedział, że owulacja była niedawno, więc ehh nie trafiliśmy, dał mi leki na lepszą owulacje bo mówił że była mała, nie rouzmiem nic z tego ale ok, plamienia mam dalej mówił że miesiączkę żebym wyliczala dopiero jak będzie większe krwawienie. Ale mówił że na ciąże to nie wygląda, czekam mimo wszystko i tak na wyniki.

Nazywa się kalkulator ciąży, wstawie Ci zdjęcie
Screenshot_20200714_222613.jpeg

Ja byłam, miałam betę zrobiłam, mimo wszystko bo muszę wiedzieć jakie mam hormony , od razu zrobił mi cytologię, zbadał mnie i powiedział, że owulacja była niedawno, więc ehh nie trafiliśmy, dał mi leki na lepszą owulacje bo mówił że była mała, nie rouzmiem nic z tego ale ok, plamienia mam dalej mówił że miesiączkę żebym wyliczala dopiero jak będzie większe krwawienie. Ale mówił że na ciąże to nie wygląda, czekam mimo wszystko i tak na wyniki.

Nazywa się kalkulator ciąży, wstawie Ci zdjęcie Zobacz załącznik 1148869
Mi się wydaje ze nie miałam wgl owulacji albo będzie dopiero, ale to możliwe ze tak późno? @ powinnam dostać we wtorek teoretycznie, a progresteron badałam w 22 dc i wynik świadczy ze jej nie bylo. Nie mierze temperatury a śluzu nie zauważyłam żeby był jakiś mocno występujący. Ani wcześniej ani teraz

No właśnie dużo ma czynnikow wpływających na późniejsza owulacje tak jak w moim przypadku, mój lekarz powiedział że niedawno była owulacja, a ja liczyłam inaczej i kochaliśmy się inaczej i nie wyszło, też jestem załamana... Ale może się w końcu uda.

Mi jeszcze nie wyszły z testami bo miałam uszkodzone, pokazywała mi się raz pusta buzka a raz mi migała, jestem wściekła ale nic nie poradzę na to :) a okres mi się właśnie zaczął. Rano miałam plamienie a teraz to już całkiem bol brzucha i dużo krwi, więc nastepne staranie ogólnie chciałam żeby się udalo w marcu rozwiązanie bo w kwietniu u mnie w rodzinie jest tyle imprez urodzinowych [emoji23][emoji23]dosłownie dzień za dniem, no ale jak będzie to się i tak ebde bardzo mocno cieszyć, może się w końcu uda.
Mi się wydaje ze nie miałam wgl owulacji albo będzie dopiero, ale to możliwe ze tak późno? @ powinnam dostać we wtorek teoretycznie, a progresteron badałam w 22 dc i wynik świadczy ze jej nie bylo. Nie mierze temperatury a śluzu nie zauważyłam żeby był jakiś mocno występujący. Ani wcześniej ani teraz

Mi jeszcze nie wyszły z testami bo miałam uszkodzone, pokazywała mi się raz pusta buzka a raz mi migała, jestem wściekła ale nic nie poradzę na to :) a okres mi się właśnie zaczął. Rano miałam plamienie a teraz to już całkiem bol brzucha i dużo krwi, więc nastepne staranie ogólnie chciałam żeby się udalo w marcu rozwiązanie bo w kwietniu u mnie w rodzinie jest tyle imprez urodzinowych [emoji23][emoji23]dosłownie dzień za dniem, no ale jak będzie to się i tak ebde bardzo mocno cieszyć, może się w końcu uda.
Ja mam w czerwcu swoje wesele przełożone więc też bym wolała żeby było już haha 😅😁😆
Gdyby nie wcześniejsza strata byłoby idealnie.

reklama
Do góry