reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania, początki

Cześć, pierwsza ciążę poroniłam grudniu w 15 tygodniu, obecnie łykam magzez, żelazo i Wit B. Czekam na wizytę i zielone światło mam nadzieję że już w sierpniu..

reklama
Dziewczyny , A używa bądź używała któraś z Was te testy owulacyjne ? Sprawdzają się? Bo zamówiłam je sobie na allegro , ale nie wiem jak z ich skutecznością [emoji848]
Screenshot_20200702-070108_Chrome.jpeg

Cześć dziewczyny my po 4 miesiącach staramy się znowu, wcześniej była ciaza pozamaciczna
14 ego czerwca miałam okres od 9 dc używałam testy owulacyjne w sumie do 16 te z paskami, później kupiłam cyfrowy i pierwszy był negatywny i od 17 dc pozytywny korzystałam z Clearblue, i niestety chyba były uszkodzone bo używałam aż do 21 dc i cały czas się świeciła buzka ani razu nie stała w miejscu, pisałam też do mojego ginekologa i sam powiedział że musiały być uszkodzone, bo powinna się świecić jeden dzień a następnego powinna stać i już sama nie wiem w końcu kiedy miałam ta owulacje :-( ale tak 14. 06miałam okres a od 18 06 staramy się zbliżenia co drugi dzień czasami codziennie... No i przez te nieszczęsne testy nie wiem kiedy była owulacja.... Mam nadzieję, że się uda :/... Miesiączką powinna być 12 13 lipca...
Za was też mocno trzymam kciuki [emoji1696] [emoji3590][emoji178][emoji3590][emoji182]

Trzymam kciuki żeby @ się nie pojawiła [emoji4][emoji4]
Cześć dziewczyny my po 4 miesiącach staramy się znowu, wcześniej była ciaza pozamaciczna
14 ego czerwca miałam okres od 9 dc używałam testy owulacyjne w sumie do 16 te z paskami, później kupiłam cyfrowy i pierwszy był negatywny i od 17 dc pozytywny korzystałam z Clearblue, i niestety chyba były uszkodzone bo używałam aż do 21 dc i cały czas się świeciła buzka ani razu nie stała w miejscu, pisałam też do mojego ginekologa i sam powiedział że musiały być uszkodzone, bo powinna się świecić jeden dzień a następnego powinna stać i już sama nie wiem w końcu kiedy miałam ta owulacje :-( ale tak 14. 06miałam okres a od 18 06 staramy się zbliżenia co drugi dzień czasami codziennie... No i przez te nieszczęsne testy nie wiem kiedy była owulacja.... Mam nadzieję, że się uda :/... Miesiączką powinna być 12 13 lipca...
Za was też mocno trzymam kciuki [emoji1696] [emoji3590][emoji178][emoji3590][emoji182]

Cześć dziewczyny, planowo powinnam dostać @ jutro, dziś zrobiłam test i niestety nic.... myślicie ze mimo wszystko coś z tego będzie ?

Test zawsze robi się w dniu spodziewanej miesiączki, a czasami wychodzi pozytywy za tydzień. Wstrzymaj się kochana, wiem że już byś chciała wiedzieć, bo ja też tak mam. Ale ja robiłam w dniu miesiączki i miałam pozytywny, za to moja koleżanka dopiero po 2 I wyszedł pozytywny, każdy organizm jest inny. Cierpliwości, jeżeli nie będzie jutro to zrób za kilka dni.

reklama
A najlepiej to zawsze czekać na @... Jeżeli nie będzie to wtedy test. Żeby się nie rozczarowac robiąc test.
Nigdy nie robić wcześniej przed planowana @

Do góry