reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

U nas juz jest wszystko gotowe, wybierasz jaki chcesz chleb kupujesz opakowanie wygladajace jak od maki, dolewasz wody i masz dwa bochenki...tylko nie mam kiedy sie zebrac do zrobienia:-D

reklama
U nas pewno tez sa takie juz gotowe mieszanki w marketach musze sie zebrac i zrobic z raz tak dla rozeznania jak mi sie nie spodoa to chociaz juz bede wiedziala...a tak to w niepewnosci zyje:-D

Dzień dobry;
ja wam powiem, że nigdy nie widziałam gotowych mieszanek do pieczenia chleba. Ale zazdroszczę bardzo zaparcia i chęci tym, które same pieką chleb. Ja jestem jednak leń patentowy :zawstydzona/y:

Dziewczyny ale jaja, dosłownie! Moja siostra cioteczna urodziła synka, nie byloby w tym nic dziwnego gdyby nie fakt ze miala być dziewczynka! Cieszę sie bardzo ze wszystko ok to ważny da mnie dzień więc dobrze ze bedzie kojarzył mi sie nie tylko ze smutkiem i bólem ale i z radością tylko ze już nie uwolnie sie od niego do konca życia;)

są takie mieszanki - do dostania w każdym markecie chyba;)

my już po gościach, uff...!!!
siostra S z mężem zdecydowali się zostać na noc więc wszystko przeciągnęło się w czasie - do dziś do 14stej:)

ale wczoraj było cudnie, w dodatku wśród gości dwójka dzieci: 2,5 miesięczny Leonek i roczna Liwia:)
cudaki!!!
już się nie mogę doczekać kiedy będziemy mieć swojego szkraba!!!

reklama
Elka no to wszyscy pewnie w szoku wielkim;-) ogromne gratulacje dla siostry:-)

Nanu ja mam to samo, doczekac sie nie moge :-)

Zajrzalam na amazone i znalazlam wozek wiec kolor fiolet z lila nie jest taki smutny i powiedzmy gdyby byla niespodzianka jak u siostry Elki to tragadii nie bedzie;-)
Jak eM pojdzie od kompa na chwile to wrzuce linka;-)

Do góry