reklama
U nas tez wyglada jakby mialo sie zrobic cieplo
Na TVN24 pokazywali 19 stopni wiec bez szalu ale i tragedii nie ma...
Oj ale mam lenia dzisiaj!
Masz racje Myszko z tym seksem,wogole my poscimy od czasu ujrzenia II.
Jakis strach troche jest... spytam dzisiaj gin jak ona sie na te sprawy u nas zapatruje...
Na TVN24 pokazywali 19 stopni wiec bez szalu ale i tragedii nie ma...
Oj ale mam lenia dzisiaj!
Masz racje Myszko z tym seksem,wogole my poscimy od czasu ujrzenia II.
Jakis strach troche jest... spytam dzisiaj gin jak ona sie na te sprawy u nas zapatruje...
dzien doberek!
Nanu trzymam kciuki i nie przejmuj sie, jak jeszcze nic nie bedzie widac....jest bardzo wczesnie podziwiam cie, ze wstajesz o 5 rano, ja bym chyb umarla..
Myszko ja juz nie pamietam co to seks...
Danutaski nam tu znac jak sobie radzicie z Nina i jak sie czujesz!!
Nanu trzymam kciuki i nie przejmuj sie, jak jeszcze nic nie bedzie widac....jest bardzo wczesnie podziwiam cie, ze wstajesz o 5 rano, ja bym chyb umarla..
Myszko ja juz nie pamietam co to seks...
Danutaski nam tu znac jak sobie radzicie z Nina i jak sie czujesz!!
Dzień dobry słoneczka :* gratuluję Wam wszystkich udanych wizyt. U nas dzisiaj też słoneczko się zapowiada i chyba będzie znowu ładny dzień. Zatem wystawię pojazd młodego na dalsze wietrzenie. Co do postu z przytulankami to na ostatniej wizycie pani doktor po badaniu szyjki powiedziała że mam zwolnić i więcej leżeć więc się trochę wystraszyłam ale głupia nie pomyślałam żeby zapytać. No i teraz w głowie jakaś blokada się włączyła :-(
Mój kochany eM zapowiadał mi niespodziankę na piatek ale nie byłabym sobą gdybym z niego nie wycisnęła okazało się,że prawdopodobnie uda się jutro pójść na usg 3d- o ile pewna pani dzisiaj do 15 nie potwierdzi wizyty. A jak nie to następny wolny termin za dwa tygodnie. Najarałam się na jutro jak dzika.
Dzisiaj w planach sprzątanko i pieczenie ciastek. Na obiad chcę zrobić lekką zupkę jarzynową z kawałkami kurczaka. Muszę szwagierkę zagonić do roboty, nie będzie cale dnie mtv oglądała.
Świnek Edwardek doszedł do siebie. Nawet włosy zaczeły mu odrastać ;-)
Mój kochany eM zapowiadał mi niespodziankę na piatek ale nie byłabym sobą gdybym z niego nie wycisnęła okazało się,że prawdopodobnie uda się jutro pójść na usg 3d- o ile pewna pani dzisiaj do 15 nie potwierdzi wizyty. A jak nie to następny wolny termin za dwa tygodnie. Najarałam się na jutro jak dzika.
Dzisiaj w planach sprzątanko i pieczenie ciastek. Na obiad chcę zrobić lekką zupkę jarzynową z kawałkami kurczaka. Muszę szwagierkę zagonić do roboty, nie będzie cale dnie mtv oglądała.
Świnek Edwardek doszedł do siebie. Nawet włosy zaczeły mu odrastać ;-)
My wczoraj sprzątaliśmy do 1:20 :/ Wróciliśmy z teatru Roma - byliśmy na przedpremierowym spektaklu "Deszczowej Piosenki", a z okazji dzisiejszych gości, trzeba było ogarnąć mieszkanie. Teraz zasypiam nad klawiaturą z kawą w ręku. Miało być przytulanie, ale padliśmy tak,że nie pamiętam kiedy zasnęłam.
myszka2829
Fanka BB :)
Nanu u nas tez abstynencja od chwili ujrzenia II ;-) Kicia lacze sie z Toba w bolu... ja juz tez zapominam co to sex
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Dzień dobry;
ja wczoraj padłam po dobranocce i spałam jak zabita
A takie pierdoły to już dawno mi się nie śniły.
Marta super, że świniaczek już zdrowy, a za 3d trzymam oczywiście &&&&&&&&&&&
Może tym razem potomek raczy się pokazać w całej okazałości.
Nanu za dzisiejszą wizytę &&&&&&&&&&&&&&&&&&
i tak jak Myszka napisała, na serduszko jeszcze wcześnie może być.
Widzę, że nie tylko ja chłopa przetrzymuję
ja wczoraj padłam po dobranocce i spałam jak zabita
A takie pierdoły to już dawno mi się nie śniły.
Marta super, że świniaczek już zdrowy, a za 3d trzymam oczywiście &&&&&&&&&&&
Może tym razem potomek raczy się pokazać w całej okazałości.
Nanu za dzisiejszą wizytę &&&&&&&&&&&&&&&&&&
i tak jak Myszka napisała, na serduszko jeszcze wcześnie może być.
Widzę, że nie tylko ja chłopa przetrzymuję
reklama