reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Witam sie i ja dzis wyjatkowo przy mięcie bo zaladek mnie bolal w nocy:-(u nas zapowiada sie ciepelko ostatnie dni sa naprawde przyjemne Nanu kciuki za dzisiaj &&&&&&&

reklama
U nas tez wyglada jakby mialo sie zrobic cieplo:)
Na TVN24 pokazywali 19 stopni wiec bez szalu ale i tragedii nie ma...
Oj ale mam lenia dzisiaj!

Masz racje Myszko z tym seksem,wogole my poscimy od czasu ujrzenia II.
Jakis strach troche jest... spytam dzisiaj gin jak ona sie na te sprawy u nas zapatruje...

dzien doberek!

Nanu trzymam kciuki i nie przejmuj sie, jak jeszcze nic nie bedzie widac....jest bardzo wczesnie:tak: podziwiam cie, ze wstajesz o 5 rano, ja bym chyb umarla..

Myszko ja juz nie pamietam co to seks...:dry:

Danutaski nam tu znac jak sobie radzicie z Nina i jak sie czujesz!!

Dzień dobry słoneczka :* gratuluję Wam wszystkich udanych wizyt. U nas dzisiaj też słoneczko się zapowiada i chyba będzie znowu ładny dzień. Zatem wystawię pojazd młodego na dalsze wietrzenie. Co do postu z przytulankami to na ostatniej wizycie pani doktor po badaniu szyjki powiedziała że mam zwolnić i więcej leżeć więc się trochę wystraszyłam ale głupia nie pomyślałam żeby zapytać. No i teraz w głowie jakaś blokada się włączyła :-(
Mój kochany eM zapowiadał mi niespodziankę na piatek ale nie byłabym sobą gdybym z niego nie wycisnęła:-D okazało się,że prawdopodobnie uda się jutro pójść na usg 3d- o ile pewna pani dzisiaj do 15 nie potwierdzi wizyty. A jak nie to następny wolny termin za dwa tygodnie. Najarałam się na jutro jak dzika.
Dzisiaj w planach sprzątanko i pieczenie ciastek. Na obiad chcę zrobić lekką zupkę jarzynową z kawałkami kurczaka. Muszę szwagierkę zagonić do roboty, nie będzie cale dnie mtv oglądała.
Świnek Edwardek doszedł do siebie. Nawet włosy zaczeły mu odrastać ;-)

My wczoraj sprzątaliśmy do 1:20 :/ Wróciliśmy z teatru Roma - byliśmy na przedpremierowym spektaklu "Deszczowej Piosenki", a z okazji dzisiejszych gości, trzeba było ogarnąć mieszkanie. Teraz zasypiam nad klawiaturą z kawą w ręku. Miało być przytulanie, ale padliśmy tak,że nie pamiętam kiedy zasnęłam.

Dzień dobry;
ja wczoraj padłam po dobranocce i spałam jak zabita :-D
A takie pierdoły to już dawno mi się nie śniły.

Marta super, że świniaczek już zdrowy, a za 3d trzymam oczywiście &&&&&&&&&&&
Może tym razem potomek raczy się pokazać w całej okazałości.

Nanu za dzisiejszą wizytę &&&&&&&&&&&&&&&&&&
i tak jak Myszka napisała, na serduszko jeszcze wcześnie może być.

Widzę, że nie tylko ja chłopa przetrzymuję :-D

reklama
Do góry