reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Witam czwartkowo:)

Myszka,Karo,Lenka gratuluję wizyt i pieknych zdjęc maluszków.

Ona-to ma gratulacje.

Nanulika kciuki zaciśniete.

Marta
zyczę udanej wizyty z usg. Moze maleństwo na tej "sesji zdjeciowej" będzie się ładnie ustawiać a kto wie , moze się nawett i usmiechnie:)

Dziekuję,że zerknęłysmy w moj wykres. Tez mi sie zdawało ,ze to moze być 13 dzień ale nie byłam pewna. Jutro idę odebrać ten wynik progesteronu, ciekawa jestem co się okaże. Pewnie jak zwykle ,ze jest go za mało.

Wczoraj chyba taki był dzień na padanie bo ja też jak wróciłam z Poznania to zaraz zasnęłam. Mój chciał mi zrobić kolację, doceniam jego dobre chęci ale jej nie doczekałam bo już spałam jak niemowlę.

Zawsze jakw racam z duzego miasta to ciesze się ,ze tam nie mieszkam:)
U siebie mam wszędzie blisko. Wiem ,ze duze miasta mają i swoje zalety ale ja jestem raczej "małomiasteczkowe" stworzenie.

reklama
Zapominajka ja też lubię Poznań ale wolę jednak mieszkać w mniejszym mieście.

Pamiętam jak bylam w liceum to bardzo chciałam mieszkac w Poznaniu a potem przez całe studia tam byłam i juz mi się odechciało.

Teraz mieszkam niedaleko Nowego Tomyśla a w ogole to tak sobie krążę pomiędzy Grodziskiem,Wolsztynem i nowotomyskim własnie:)

Karo jaki duzy juz twoj Kropek!! Ciekawe jaka plec :)

Marta wow, pieguski, mniam, mniam, zapodaj moze przepis:tak:

Mnie z Poznaniem kojarzy sie tylko "Ezoteryczny Poznan", ktora uwielbiam!! Nigdy tam nie bylam pomijajac przejazdem.

Poznań to piękne miasto i jakby kto chciał coś niepochlebnego mówić na moją wojewodzką stolicę to bym go broniła jak lwica:)

Ale czy tam musi być wszędzie tak daaaleko?:)

Poznań akurat jako przyklad duzego miasta mi poslużył , to samo mam z Berlinem na przykład-bardzo fajne miasto ale jak dla mnie zdecydowanie za duże:)

Zapominajko rozumiem Twoją tesknotę bo ja też jak była okazja wrócić w rodzinne strony to zawlokłam Mojego do tej miejscowości gdzie się wychowałam ( specjalnie się nie opierał:) Bo sobie przezornie poszukałam okazu z tamtejszej pobliskiej okolicy:)

Ostatnia edycja:
Nanu &&&&&&&&&&& chociaz pewnie i tak kciuki sa zbedne bo napewno jest wszystko ok :)
Mnie wczoraj mulilo troszke, dzisiaj jeszcze mniej i piersi mniej tez bola. Panicznie balam sie kapieli w wannie bo w poprzedniej ciazy plamilam i wydaje mi sie ze moze woda byla za goraca... ale dzis bylo ok, i jestem z siebie dumna :D

Karo piekny bobasek :D:D:D

Zapominajka, no to żabi skok:) To moze bym nawet wtedy te jabłka dorzuciła:)

Byłam kilka razy w Kościanie, bardzo ładne miasto.No i mój dziadek stamtad pochodzi to jestesmy prawie jak sąsiadki:)

reklama
Do góry