reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Teraz nitki krwi w sluzie.... tzn bielizny nie brudzi (zreszta mam czarna) ale jak sprawdzalam sluz to najpierw rozowwawy a teraz krew troszke....

Ale w zeszlym cyklu tez cos mialam w 20dc,a fasolki niet...
Moze taki moj urok?

reklama
Umowilam sie do mojej gin na 13go... jesli sie nie udalo zmajstrowac fasolki to bede miala @ wiec tylko po recepte pojde,a jesli sie udalo to poszukamy pecherzyka....

A najgorsze jest to,że książki się wciąż zmieniają i często trzeba kupić zupełnie nowe, nawet jak jest 1-2 lata różnicy między dzieciakami. Dla maluchów jest sporo ćwiczeń,uzupełnianek itp, więc to zawsze nowe :/

Agusia - witaj zapraszamy serdecznie :-)napisz coś o sobie:tak:
witajcie ja wpadam tak na chwilkę i lecę sprzątać bo od soboty się za to zabieram i zabrać się nie mogę , pozdrawiam serdecznie.

Cześć dziewczynki :-)

Wpadłam się przywitać ;-) Przepraszam Was, nie nadrobiłam zaległości w czytaniu :-( tyle się działo...:-D tata przyjechał, mama dobije w czwartek, więc wesoła chatka się zapowiada :cool2:

Nanu....coś tu pachnie :D
Zapominajko jak się czujesz?
Kobietko jak poszukiwania pracy?
Motylku pracujesz już?
Agusia witaj witaj :-) I opowiadaj ;-) Ja też tu nowa :zawstydzona/y:

Buziaki dziewczyny na dobry dzień :*

Nana- no szukam intensywnie złożyłam parę cv i czekam na jakiś telefon jak na zbawienie , może coś się trafi dziś nie poszłam na miasto szukać bo sprzątam i gotuję obiadek na razie jeden pokój sprzątnięty został drugi kuchnia i łazienka...

reklama
Dzięki za miłe przyjęcie. Ja jestem szczęśliwą mama 3 letniej dziewczynki. W tym kwietniu tego roku dowiedziałam się że jestem w ciąży. Mimo że nie była ona planowana, ja i moj M byliśmy niesamowicie szczęśliwi. Niestety nie udało się, w zasadzie od początku ciąży lekarz kręcił nosem że nie jest dobrze. Może nie będę pisała o smutnych sprawach związanych ze stratą , bo jestem na forum dla staraczek, pełna nadziei i wiary że wszystko będzie dobrze. W tym miesiącu zaczynam staranka o nowe życie. Jeszcze czekam na owu - moje testy wciąż pokazują że jeszcze jej nie ma:confused2:.

Do góry