reklama
mmlodamamaaa
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny.
Wszystko jest okej udało się szybko zajść nawet sie nie spodziewałam że tak szybko sie uda. Miałam jedną miesiączke i po tej miesiączke była ouwalacja no i sie udało.
Jestem po wizycie u lekarza wszystko jest ok.
Wychodzi na 6tyg 2d. Termin wychodzi mi 3marca. Mam nadzieję że wytrzymam do końca i nie będę przechodzić poronienia kolejny raz.
Miłego dnia wam życzę[emoji16]
Wszystko jest okej udało się szybko zajść nawet sie nie spodziewałam że tak szybko sie uda. Miałam jedną miesiączke i po tej miesiączke była ouwalacja no i sie udało.
Jestem po wizycie u lekarza wszystko jest ok.
Wychodzi na 6tyg 2d. Termin wychodzi mi 3marca. Mam nadzieję że wytrzymam do końca i nie będę przechodzić poronienia kolejny raz.
Miłego dnia wam życzę[emoji16]
holiday676
Początkująca w BB
Bedziesz się starac od razu?, podobno jest większa szansa na zajscie.Dołączam się do pytania, jestem po pierwszym poronieniu i zabiegu łyżeczkowania (08.07.2020)
Carry88
Moderator
Bedziesz się starac od razu?, podobno jest większa szansa na zajscie.
Mi lekarz po zabiegu zalecił min 2 cykle odczekać, ale różnie mówią.
holiday676
Początkująca w BB
Mi ostatnio 3 mówili, a szwagierka położna zaraz po zaszła w styczniu miala lyzeczkowanie a teraz prawie 6 mies. I podobno położna wie kiedy możnaMi lekarz po zabiegu zalecił min 2 cykle odczekać, ale różnie mówią.
mmlodamamaaa
Fanka BB :)
Mi lekarz mówił że za 2msc. Po pierwszej miesiączce już zaszlam. A nie planowałam. Planowalam po 3msc
holiday676
Początkująca w BB
I donosiłaś?Mi lekarz mówił że za 2msc. Po pierwszej miesiączce już zaszlam. A nie planowałam. Planowalam po 3msc
reklama
Carry88
Moderator
Mi ostatnio 3 mówili, a szwagierka położna zaraz po zaszła w styczniu miala lyzeczkowanie a teraz prawie 6 mies. I podobno położna wie kiedy można
A no właśnie. Moja bratowa poroniła i też zabieg miesiąc po mnie i jej lekarka powiedziała żeby po miesiącu się starali. Ja sobie dałam czas na wyciszenie, odpoczęcie, badania. Chciałam po 2 cyklach już zacząć, ale jestem w trakcie zbijania homocysteiny.
Jak ma być dobrze to pewnie po prostu będzie czy od razu czy po 3 miesiącach