my_rainbow_baby
Początkująca w BB
.
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie no mam nadzieję, że cc Mnie ominie. Dzisiaj na ctg miałam kilka krótkich skurczy dochodziły do 40 nawet. Ale szczerze to jakoś mocno ich nie czułam.Będziesz pierwszy poród to nie takie hop siup [emoji14] ( ale cię pocieszam co?) Nie no oczywiście liczę,ze pójdzie szybko i gładko czy Ty będziesz mieć cc?
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Witam. I przykro Mi, że i Ciebie to spotkało i na dodatek niejednokrotnie. Pisz wszystko co Ci na sercu leży. My postaramy się pomóc. Jak to tylko będzie możliwe. Opowiedz coś więcej. Jakie badania masz za sobą i jak długo już takie nieszczęście ciągnie się za Tobą. Przytulam mocno i Światełko dla Twojego Aniołka[emoji8][emoji8][emoji8]hey dziewczyny...jestem
tutaj nowa i chcialam pogadac
jestem po wielu poronieniach w tym po baaardzo poznej stracie. Mam tez jedno zyjace dziecko blisko 5letnie. Staramy sie o drugie a ja juz padam na pysk, jestem tak tym wszystkim zmeczona, ostatni rok okropnie mnie sponiewieral.... po stracie zaawansowanej ciazy czuje taka pustke nie do opisania. Potrzebuje dziecka aby choc w jakims stopniu ja wypelnic a tu ciaza biochemiczna za ciaza biochemiczna. Mam problemy immunologiczne.
Przytulam kazda z osobna bo wiem jak ciezko jest przejsc przez strate i ciagle przegrywac z nieplodnoscia.
To macie jakas grupe na fb??@AnetaManiak dziewczyny na fb się o Ciebie martwią [emoji6].
Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak marcóweczki 2018[emoji4]To macie jakas grupe na fb??
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Ah myslalam ze jakies staraczki :-)Tak marcóweczki 2018[emoji4]
Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Hej przykro mi bardzo kochana jest wątek poronienia nawykowe i tam dziewczyny znają się na immunologii w razie co odpowiedzą na Twoje pytania ale oczywiście zostań też z namihey dziewczyny...jestem
tutaj nowa i chcialam pogadac
jestem po wielu poronieniach w tym po baaardzo poznej stracie. Mam tez jedno zyjace dziecko blisko 5letnie. Staramy sie o drugie a ja juz padam na pysk, jestem tak tym wszystkim zmeczona, ostatni rok okropnie mnie sponiewieral.... po stracie zaawansowanej ciazy czuje taka pustke nie do opisania. Potrzebuje dziecka aby choc w jakims stopniu ja wypelnic a tu ciaza biochemiczna za ciaza biochemiczna. Mam problemy immunologiczne.
Przytulam kazda z osobna bo wiem jak ciezko jest przejsc przez strate i ciagle przegrywac z nieplodnoscia.
Też widziałam, że są. Te grupy są zamknięte. Więc napewno jakby co nikt nic ze znajomych nie przeczyta[emoji6]Ah myslalam ze jakies staraczki :-)
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
A widzisz jaka ironia losu Hania siedzi sobie w najlepszeNie no mam nadzieję, że cc Mnie ominie. Dzisiaj na ctg miałam kilka krótkich skurczy dochodziły do 40 nawet. Ale szczerze to jakoś mocno ich nie czułam.
A Tobie już niewiele zostało 12dni??? I zobacz synka rodziłaś przed terminem, a córcia coś się nie spieszy[emoji6][emoji4]a mówią, że to dziewczynki lubią się spieszyć.
Z jednej strony dobrze ze nikt nie przeczytaTeż widziałam, że są. Te grupy są zamknięte. Więc napewno jakby co nikt nic ze znajomych nie przeczyta[emoji6]